Zásnuby a nič z toho
Mal niekto už prsteň a nakoniec sa rozišiel?
@klarissa25 aj sa tak cítim😭
Nie si....poznám pár žien,čo to takto mali
Ja napr. Díky bohu že ma vtedy osvietilo 😂
Vždy lepšie ako svadba a o chvíľu rozvod
Určite je takých veľa ľudí..
áno poznám takú .5 rokov zasnúbená a teraz rozchod
tiez sa hlasim do tejto skupiny 🙂 a dobre sa stalo
moj brat, rozisli sa 4 dni pred svadbou - doma polovica napecena, prasa zabite (svadba na dedine)
@klarissa25 nemusis si do nej hned kopnut, ano, mozno ta otazka nebola uplne stastne polozena, ale skus ju aj pochopit, nevies, co sa tam presne stalo, moze byt este z toho mimo, trochu empatie nezaskodi, Tebe by to tiez nie dobre padlo
ano, tiez sa hlasim
@viky173 dik za podporu
@klarissa25 😆
A chces sa rozísť ty?
ano, po roku od zasnub a 8rokoch vztahu. Vtedy ma to velmi vzalo, ale spatne ked to hodnotim, vsetko je ako ma byt 🙂
@zmrzlinka2021 aj aj
Tak sa rozidte. Nie ste manželia, ešte vždy je možnosť
@zmrzlinka2021 veď áno ale aj tak to bolí
🙋♀️
A dnes som stastne vydata. Je to “len” koniec vztahu, nie koniec zivota. Aj ked to urcite boli ako 🐷. Raz stretnes niekoho pri kom pochopis, preco to s tymto nevyslo.
Zásnuby podľa mňa nemajú žiadnu hodnotu... pošlem z reálnych skúsenosti. Veď je to len prsteň, žiaden záväzok.
No,2x požiadanie o ruku ..a nepovedala som áno,hoci sa mi to nie hovorilo ťažko. Veľmi ťažko a smutná som z toho bola,ale....nebolo to skrátka ono.
@kp7333 sobáš má hodnotu,pre toho,kto ho berie zodpovedne. A je zrelym človekom.
Hodnotu stratili ľudia. Lebo nedokážu sa v živote rozhodnúť a v rozhodnutí vydržať.
@kp7333 sobas hodnotu ma a velku. chlapi si deti narobia bez problemov, to za zavazok nepovazuju, do manzelstva sa im nechce, lebo to je "zavazok".
asi to tak zrejme malo byt, ale poviem ti- bud rada, ze ste sa rozisli teraz, ako zistit nieco po svadbe a potom nasledne riesit este rozvod. prajem ti vela sil, ale z toho sa jednoznacne dostanes, nakolko su istotne aj horsie veci. hlavne, ze sme zdravi. ♥
Anooo jaaaa prečo?😀
@maca1984 presne aj mna až potom😂
@terezka1947 pravda
Ako tak pozeram je takých bab veľa 😀 aspoň sa necitim jedina ako bezcitná 😂🤦🏼♀️

Nie...určite si prvá🤦♀️