Zásnuby a nič z toho
Mal niekto už prsteň a nakoniec sa rozišiel?
Normalne som uz zabudla na to ako sa to stalo mne v cerstvej dvadsiatke. Starsi chalan odo mna si ma chcel prstenom "privlastnit", realne sa zenit nechcel, len sa mu zdalo ze neberiem ten vztah tak vazne ako on. Mal pravdu. Ale joj aky bol pysny na ten 40 eurovy prsten ktorym si ma chcel priviazat, tvaril sa ako keby to bola truhlica zlata. Nezabudnem mu ako to na mna vytiahol na navsteve na Vianoce u jeho rodicov (zatajil ze su doma aj so sirsou rodinou) a ja som si pod tlakom nechala ten prsten nastoknut! Mladucka, hlupucka. Dostala som dobru lekciu z asertivity. O tyzden mal ten prsten v schranke a bloknute cislo...Niezeby ho to odradilo, ale to uz je iny pribeh.
Mne sa to nestalo, ale poznam mnohe pary, ktore sa aj po zasnubach rozisli. Dokonca mam taky pripad aj vo velmi blizkej rodine. Nie si prva, ani posledna. Hlavu hore, nelutuj sa. Pride iny, ine, lepsie. Casom.
Bola by si spokojnejsia, kebyze mate po svadbe a teraz sa rozvadzate? 🙂 Jedny dvere sa zatvoria, aby sa otvorili inde nejake ine.
Ja som odišla cca týždeň pred svadbou a najlepšie rozhodnutie čo som mohla spraviť. Inak by som nemala to čo mám teraz ❤️
@lienka.7 Kolegyna to iste... 2 tyzdne pred svadbou, spolocna hypoteka, pockal na nu pred branou ked prisla z roboty, so zbalenou taskou - ze to je predsa len na neho, mladeho 32 rocneho junaka, po styroch rokoch vztahu privela a prirychlo, a ze sa teda luci - a teda asi prepac. Asi.
Okamzite po nej chnapol rozvedeny kolega a do pol roka boli svoji.
@malacibulka vies co, uprimne teraz... pri niektorých vydajachtivych devach sa ani nečudujem, že im junaci zdupkaju. Obzvlast ked od kamošky (ma svadobku) počúvam, ako niektoré sú schopné doslova minút majland ale ze na také blbosti že až. Často krát maju hlboko do vrecka, ale vsak ukázať sa predsa musia.... Pritom ten chlap s tým vôbec nesúhlasí... len aby sa vytiahli a pod. A nie je to ojedinelý pripad, neboj.
Ja som ten pripad, lebo intuicia hovorila vzdy nie. A to som s tym clovekom bola fakt ze roky. A toto sa mi aj potvrdilo, rozchod vobec nebol pekny, boli tam podvody a nevera z jeho strany, co som sa nedozvedela ani nie od neho, ale sprostredkovane.
Ja poznám jednu známu. Ona bola tehotná a pár dní pred svadbou zistili ,že ženích je ženatý a má detí. Na svadbu bolo všetko nachystané. Pre tu rodinu to bolo dosť nepríjemné.
u nas jedna poslala zenicha dokelu tyzden pred svadbou. Alebo on ju? To si presne nepamatam. Vsetko nachystane, zaplatene a bum.
Po nejaom case sa tusim dali zase dokopy, a znovu chystali svadbu a tesne pred nou, bum, zase sa rozisli. Tentokrat uz nadobro.
Cize stava sa vselico.
A pocula som aj o pripade, ked jeden par farovi zo srandy povedal, ze Nie. Ze co sa bude robit. A farar teda, ze ok, rusi svadbu. A oni, ze ale to bolo iba jako forek. A on ze nie, musi brat to prve, ze to su vazne veci, a dovidenia.. A bolo po Kacinej svadbe.
A inak s mojim sme sa tiez jedneho casu posekali a mala som 100 chuti od jedu mu prsten hodit o hlavu, aj som mu to povedala, ale reku neurobim to, lebo by to bolo to posledne co spravim a uz to nerozchodime. Povedali sme si jeden druhemu co a ako, vydiskutovali, a skusili kazdy na sebe samom zapravovat, a na spolocnom vztahu. Dopadlo to dobre.
Ale isto sa najdu take co ten prten ozaj hodia chlapovi do hlavy, alebo chlap zdupka, lebo sazlakne zopovednosti, alebo je to suknickar a najde si inu, dovod moze byt milion.
Zalezi natom, ako to vnimas a beries. Ako ulavu, ze si sa zbavila blbca, alebo ako zivotnu tragediu. Hlavu hore, dobre bude 😉
Ja som sa rozišla so snúbencom. Boli sme spolu skoro 4 roky. Bolo to ťažké ale skvelé rozhodnutie.
@malacibulka a tasku zbalil jej ci sebe? 🙈
@elizabet173 tazko 🙂
jaaaa 😁
Poznam, co zrusili svadbu mesiac pred terminom 😐
Áno, ja som tak mala a chvalabohu, bolo to najlepšie, čo sa mohlo stať
No vidíš autorka.
Nie si jediná, pozri koĺko nás je tu v tejto diskusii.
Hlavu hore, smútok prejde,prebolí.
ano, prvy v 6 triede
@tykat sebe!
Podľa mňa je super vec,keď človek dokáže aj tesne pred sobášom uznať,že to nedá a nie je to správne.
Klobúk dole. Lebo je to rozhodne lepšie rozhodnutie,ako zotrvávať vo vzťahu,či dokonca absolvovať sobáš a nebyť si istým.
Bolestivé,ale lepšie z krátkej cesty.
Kazdy rozchod boli aj ten,ktory iniciujes ty. Predsa len si s tym clovekom prezila nejaky cas,boli aj dobre,aj zle chvile. Paradoxne po rozchode sa ti vynaraju len tie dobre chvile.