icon

Zásnuby bez tradičného požiadania o ruku

26. mar 2025

Ahojte,
dlhšie sa s priateľom bavíme o svadbe. Viac menej sme sa na všetkom zhodli. Tak som čakala že kúpi prsteň a požiada ma o ruku, aspoň trošku romantiky. Boli sme spolu v nákupnom centre a on že podme do zlatníctva kúpime ti prsteň. Ostala som mierne vyhúkana ale fajn. Vybrala som si teda on ho zaplatil dal mi ho a hotovo. Som trošku sklamaná čakala som že zásnuby budú zážitok na ktorý budem spomínať. Preháňam? Ako by ste to vnímali vy? Mala niektorá z vás tiež takéto zásnuby bez romantického požiadania?

Strana
z6
autor
31. mar 2025

@really8 čo sa ti na tom páči?

really8
31. mar 2025

To vzrusenie nula. Ze ledva vybrala ruku z vrecka a este jak mavla ze krabicku nepotrebuje. Ako keby to boli pre dotycnu uz 280te zasnuby

natiblaskova
31. mar 2025

Pre mňa ideálne tak, ako si to prežila ty. Bývalý ma požiadal o ruku v reštaurácii, prsteň bol v sampusovom pohári.... Každý na nás pozeral a tým pádom mi bolo blbé povedať nie..... Bolo mi trápne a nepríjemne.

evkatk
1. apr 2025

Presne takto som sa zasnúbila pred 50 -imi. Nedal mi ho však v zlatníctve, ale vonku v parku, bez akýchkoľvek okázalostí. Potešilo ma to, že nevydržal do nejakých oficiálnych zásnub, ako sa to vtedy robilo s veľkou oslavou. Naopak spontánnosť v jeho správaní všeličo prezradila o tom, ako ma veľmi chce. Ja som to prijala s láskou. Niekedy zbytočné ceremónie sú na škodu.

autor
1. apr 2025

@evkatk to je krásne 🥰 že si to takto zobrala. Ten môj je zrejme rovnaký že to nejak extra nerieši proste sa ideme zobrať a hotovo. Asi som len precitlivená že ma to dostalo že si predo mnou neklakol

Strana
z6