Zásnuby bez tradičného požiadania o ruku
Ahojte,
dlhšie sa s priateľom bavíme o svadbe. Viac menej sme sa na všetkom zhodli. Tak som čakala že kúpi prsteň a požiada ma o ruku, aspoň trošku romantiky. Boli sme spolu v nákupnom centre a on že podme do zlatníctva kúpime ti prsteň. Ostala som mierne vyhúkana ale fajn. Vybrala som si teda on ho zaplatil dal mi ho a hotovo. Som trošku sklamaná čakala som že zásnuby budú zážitok na ktorý budem spomínať. Preháňam? Ako by ste to vnímali vy? Mala niektorá z vás tiež takéto zásnuby bez romantického požiadania?
To vzrusenie nula. Ze ledva vybrala ruku z vrecka a este jak mavla ze krabicku nepotrebuje. Ako keby to boli pre dotycnu uz 280te zasnuby
Pre mňa ideálne tak, ako si to prežila ty. Bývalý ma požiadal o ruku v reštaurácii, prsteň bol v sampusovom pohári.... Každý na nás pozeral a tým pádom mi bolo blbé povedať nie..... Bolo mi trápne a nepríjemne.
Presne takto som sa zasnúbila pred 50 -imi. Nedal mi ho však v zlatníctve, ale vonku v parku, bez akýchkoľvek okázalostí. Potešilo ma to, že nevydržal do nejakých oficiálnych zásnub, ako sa to vtedy robilo s veľkou oslavou. Naopak spontánnosť v jeho správaní všeličo prezradila o tom, ako ma veľmi chce. Ja som to prijala s láskou. Niekedy zbytočné ceremónie sú na škodu.
@evkatk to je krásne 🥰 že si to takto zobrala. Ten môj je zrejme rovnaký že to nejak extra nerieši proste sa ideme zobrať a hotovo. Asi som len precitlivená že ma to dostalo že si predo mnou neklakol

@really8 čo sa ti na tom páči?