icon

Zásnuby po štyroch mesiacoch

meli888
16. júl 2022

Poďme si tu otvoriť také názorové okienko. Moja najlepšia kamarátka mi práve oznámila že ju jej priateľ (18) požiadal o ruku ona má 21 po štyroch mesiacoch. Kvalitne som ju vysmiala že to nemôže myslieť vážne keďže ani spolu nebývajú ani sa poriadne nepoznajú a spravia takýto krok . Môj názor je taký že je to až moc skoro a ešte k tomu s mladším ktorý myslí 20x denne na sex

Strana
z2
melanta
16. júl 2022

Ahaaa, to si ty, ktorá dnes písala, že je v poriadku ísť v hoteli na obed v pyžame. Myslím, že tvoja inteligencia a sedlač je jasná a škoda viac komentárov.

cimage
16. júl 2022

Ja mam znameho zasnubara, min 3x bol zasnubeny, stale podvadzal svoje snubenice a nakoniec nic z toho. Teraz ani neviem co je s nim. Netusim na co to bolo dobre, take divadielka. Mozno im len chcel zalepit oci tym prstenom.

peterfeher1975
16. júl 2022

@meli888 odkiaľ vieš ako často on myslí na sex 🤔🤔🤔

zuzi0911
16. júl 2022

My sme s muzom od 15r a hneď sme vedeli,že proste budeme spolu ...A sme...17r spolu už....
To musíš cítiť,že s týmto človekom to proste chcem....
Kamarátka ta malá známosť 2 mesiace otehotnela a už ťahajú spolu 13r....

vsauce_
16. júl 2022

@meli888 Si detinská. Tak sa kamrátka zasnúbila a? Chcela by si už aj ty prsteň na ruku? Existujú páry, ktoré sa zasnúbili po pár mesiacoch a svadbu nemajú do dnešného dňa, existujú aj také, ktorým to klapalo hneď od začiatku a išli do zásnub a hneď aj svadby. Neviem čo riešiš, ale asi by si mala začať najprv od seba.

au1994
16. júl 2022

@meli888 no…poviem ti jeden príbeh. Moja najlepšia kamoška mala 15, keď šla na jeden nemenovaný festival. Zoznámila sa tam s jedným chlapcom, ktorý si myslel, že sa s ním vyspí. Dala mu facku, ale uprosil ju, tak sa do rána rozprávali a nakoniec mu nechala na seba telefónne číslo. Na druhý deň sme boli u nás, hovorila mi, ako jej drzo povedal, že si má stiahnuť gate a počas nášho rozhovoru jej prišla správa od neho, že ju miluje a že vie, že je tá pravá. Tiež som sa smiala, že po jednom večeri, ktorý spolu strávili jej napíše takú absurditu, predsa nie je možné, aby ju miloval. Dnes sú spolu skoro 14 rokov, majú malú dcérku a sú zasnúbení. Takže, nesmej sa kamoške, lebo nikdy nevieš, ako to cítia oni. 😂😂🤷🏻‍♀️

3009
16. júl 2022

@meli888 ja som sa po 3 mesiacoch vydávala a nemali sme ani zásnuby a nečakali sme dieťa. Dnes sme spolu 42 rokov.

amelie2017
16. júl 2022

ešte k tomu s mladším ktorý myslí 20x denne na sex- mna toto pobavilo, myslis si, ze starsi na to myslia menej krat? 😂😂😂

Strana
z2