icon

Zásnuby s prsteňom alebo bez?

alberto1
6. mar 2020

Ahojte. Po roku chodenia by som požiadal o ruku priateľku na výlete. Mám dilemu, kúpit prsteň, aj keď neviem veľkosť a potom keď bude potrebné, tak upravovať veľkosť, alebo spoločne ísť do zlatníctva, napr. v ten deň po "tej" otázke....?

Strana
z2
minutka
8. mar 2020

@elaela23 skoro po roku? dnes je veru moda 10r spolu chodit a potom sa rozist...

urcite s prstenom,ak nesadne,vymenite

cacianka
23. mar 2020

Ak ste humoristi a fakt nevies trafit vkus a veľkosť kup v hrackarstve nejaký mega kamen.ak povie ano vyberiete spolu ten pravý

moonlight1210
30. mar 2020

@alberto1 aky styl preferuje? aky typ sperkov bezne nosi? taky ako ten prsten s tanzanitom, alebo skor ten druhy?

moonlight1210
30. mar 2020

@alberto1 a mne by sa pacil takyto. len neviem, ci je nie nad tvoje moznosti. https://www.izlato.sk/zlato/prstene/s-drahokama...

aj ked je fakt, ze kamen je tam taky menej karatovy.

lintu
30. mar 2020

Nemas niekoho v okoli, kto priatelku pozna a vedel by ti s vyberom pomoct?
Z toho co si vybral je pekny ten stredny. Farebny je zaujimavy, ale na takuto prilezitost by to chcelo mozno skor nieco neutralnejsie. A posledny posobi moc technickym dojmom. Za mna takto. Za ineho samozrejme inak, preto by sa zisiel ten blizky poradca. Pripadne aspon poznat priatelkin vkus.

alberto1
autor
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
30. mar 2020

@alberto1 tak to asi ten posledny so stvorcovou korunkou.

zara0201
30. mar 2020

@alberto1 prostredny

jaskolka
30. mar 2020

Za mňa ten posledný, a je to aj praktické, lebo tie s výstupenym kameňom môžu zatrhavat odev, napríklad kamoška, čo taky mala, si skoro zlomila prst, lebo raz v rýchlosti si zachytila ním koovu pracku na opasku. Čiže lepšie kameň, čo netrci moc

womankc
30. mar 2020

@alberto1 mne sa najviac páči ten prostredný, ale vzhľadom na jej štýl asi ten posledný by sa jej páčil

alberto1
autor
1. apr 2020

Ešte tento: https://www.izlato.sk/zlato/zasnubne-prstene/s-... zľavy sú do zajtra, pred pár dňami som to nestihol

elenita
1. apr 2020

@alberto1 Mne sa najviac paci ten z prveho linku, co si sem dal dnes o 8.39. Ale pozeram, ze davas sem prstienky z bieleho zlata a potencialna snubenica nosi zlte 🤔

alberto1
autor
1. apr 2020

@elenita lebo nosí aj strieborné aj zltobiele zlaté náušnice. A ku bielym zasnubnym sa potom dajú aj bielozlté obrúcky, ak...😊 A možno aktualne žlté by už nenosila, aby nemala na prstoch veľa...

elenita
1. apr 2020

@alberto1 tak potom ok 😁 Celkovo sem davas krasne kusky, takze som si ista, ze ktorykolvek bude dobra volba 😉

elenita
1. apr 2020
Strana
z2