icon

Zážitkový darček pre 5-ročné dieťa od krstnej

veronika19895
28. nov 2025

Stretli ste sa s tým že vaše dieťa bude mať 5 rokov a zrazu jej teta a krstná mama v jednej osobe jej chce kúpiť na narodeniny zážitok kde ju chce zobrať a doteraz ju nikde sama nebrala. Maximálne je na tú osobu zvyknutá iba na návšteve? Len problém je ten že som sa jej na rovinu spýtala že preco až teraz kde bola dovtedy kde ju zobrala alebo kde boli s nami. Tak to zle zobrala a ešte okrem toho keď ona na mňa pár krát zvykla nahucat tak teraz ja sa mám zle citit ja mám byť tá čo A všetko môže?

Strana
z2
cimage
29. nov 2025

Mozno cakala kym dieta vyrastie. Je rozdiel ist niekam s 2r a s 5rocnym dietatom. Kam ju chce zobrat? Dobre by bolo opytat sa dcery ci chce ist. Lenze ty by si ju aj tak nepustila, lebo kde bola doteraz a tebe nikto nikdy nepomohol, atd. Takze je to o tebe a nie dcere.

mogaa
29. nov 2025
@veronika19895

@anonym_cbd7d8 dobre ano ale keď sa prezentuje ako druhá matka nemala sa stále tak chovať??(

@veronika19895 ono dobrý nápad to určite nebol, ale ty si jej to mala vysvetliť miesto výčitiek kde bola do teraz? dá sa to vysvetliť naozaj slušne a tak aby to aj pochopila....normálne jej slušne povedať prepáč, ale nemyslím si že je to dobrý nápad, či malá s tebou bude chcieť niekam ísť, ked s tebou ešte sama nebola....hotovo, vybavené...ale ak začneš kde si bola doteraz? tak sa nečuduje že to vezme zle....

bielasovicka
29. nov 2025

@veronika19895 predpokladám ze je to mužova sestra, nie tvoja, však?

veronika19895
autor
29. nov 2025
@mogaa

@veronika19895 ono dobrý nápad to určite nebol, ale ty si jej to mala vysvetliť miesto výčitiek kde bola do teraz? dá sa to vysvetliť naozaj slušne a tak aby to aj pochopila....normálne jej slušne povedať prepáč, ale nemyslím si že je to dobrý nápad, či malá s tebou bude chcieť niekam ísť, ked s tebou ešte sama nebola....hotovo, vybavené...ale ak začneš kde si bola doteraz? tak sa nečuduje že to vezme zle....

@mogaa ja som jej písala prvý krát že by musela zobrať aj môjho syna aby mu nebolo ľúto a je naviazaný na svoju sestričku.

veronika19895
autor
29. nov 2025
@bielasovicka

@veronika19895 predpokladám ze je to mužova sestra, nie tvoja, však?

@bielasovicka ano je to sestra otca mojich detí

sovica
29. nov 2025

@veronika19895 Chcela som sa opýtať, či je to tvoja sestra alebo švagriná, aj keď odpoveď som už vlastne tušila.
Krstná mojim deťom je moja najlepšia kamoška. Žijeme 1000km od seba, takže sa stretávame asi tak 3x do roka, ale moje deti ju milujú. Keď sa stretneme, tak nám vie venovať svoj čas. Keby mi navrhla, že chce deti niekam zobrať, vôbec by som neváhala. Viem sa na ňu 100% spoľahnúť a verím jej. A viem, že aj deti by nemali problém s ňou ísť, aj keď sa s ňou vidia raz za čas. Žiaľ, čas a vzdialenosť nám to nedovoľuje.
Ja naozaj nechápem o čo ti ide. Však predtým mala tvoja švagriná iné priority, ale narodením svojho dieťaťa to prehodnotila a chce s tvojou dcérou začať tráviť viac času. Narodeniny sú na to ako stvorené. Ak by to bola nejaká aktivita, kde nehrozí riziko úrazu, tak by som nemala vôbec žiaden problém. Neviem, či sa tak strašne bojíš, alebo si len ješitná a chceš to dať švagrinej "vyžrať".

anonym_af48ab
29. nov 2025

5 rocne dieta nie je babatko.Tu uz nejde o nejake navyknutie na dieta.5rocne dieta je velke.Spravas sa ako matka kvocka.

anonym_af48ab
29. nov 2025

A ze by musela vziat aj syna aby mu nebolo luto ze je naviazany na sestricku???No odpalilo mi dekel.Si uplne mimo,definitivne.Toto by mal po chlapsky vyriesit otec.

bielasovicka
30. nov 2025
@veronika19895

@bielasovicka ano je to sestra otca mojich detí

@veronika19895 no vidíš, myslela som. A tiež aj to, že keby to bola tvoja sestra tak by ti to nevadilo. Môj názor.

aurora33
30. nov 2025
@veronika19895

@mogaa ja som jej písala prvý krát že by musela zobrať aj môjho syna aby mu nebolo ľúto a je naviazaný na svoju sestričku.

@veronika19895 Boze ty si neskutočná krava

maminkadeticiek
30. nov 2025

Fakt ma zaujima kde je v tomto celom bizare otec deti,brat tvojej svagrinej aby to vyriesil s triezvym usudkom vez tvojej jesitnosti a pomstychtivosti.By som sa cusovala ak to svagrina este s nim neriesila.Fakt by mal buchnut po stole.

veronika19895
autor
30. nov 2025

Baby toto bolo trafene klinček po hlavičke po jednej otazocke sa spustila reakcia aká som matka a čo si o mne myslí napísala to svojmu bratovi a som si to prečítala. Tak aspoň poznám čo si skutočne o mne myslí. A ešte chvalabohu že nie sme naozaj švagrine.

sense
30. nov 2025
@veronika19895

Baby toto bolo trafene klinček po hlavičke po jednej otazocke sa spustila reakcia aká som matka a čo si o mne myslí napísala to svojmu bratovi a som si to prečítala. Tak aspoň poznám čo si skutočne o mne myslí. A ešte chvalabohu že nie sme naozaj švagrine.

@veronika19895 a o aký zážitok sa jednalo. Mohla si jej kľudne navrhnúť žeby bola s malou častejšie aby si zvykli trochu viac na seba, možno by to vzala inac

veronika19895
autor
30. nov 2025
@sense

@veronika19895 a o aký zážitok sa jednalo. Mohla si jej kľudne navrhnúť žeby bola s malou častejšie aby si zvykli trochu viac na seba, možno by to vzala inac

@sense chcela ju zobrat na jeden koncert. Ja som jej potom napísala že nemusí čakať na narodeniny aby ju niekde zobrala.

sovica
30. nov 2025
@veronika19895

@sense chcela ju zobrat na jeden koncert. Ja som jej potom napísala že nemusí čakať na narodeniny aby ju niekde zobrala.

@veronika19895 Čiže Miro Jaroš, Paci-pac... alebo niečo podobné. Však dieťa by bolo asi celé bez seba, kam ho teta zobrala. A ty namiesto toho, aby si sa poďakovala, že vymyslela výborný darček, jej napíšeš, že nemusí čakať na narodeniny, aby ju niekde zobrala? Vieš čo? Nevďačná si. Alebo si bola naštvaná, že to nenapadlo teba.

veronika19895
autor
6. dec 2025
@maminkadeticiek

Fakt ma zaujima kde je v tomto celom bizare otec deti,brat tvojej svagrinej aby to vyriesil s triezvym usudkom vez tvojej jesitnosti a pomstychtivosti.By som sa cusovala ak to svagrina este s nim neriesila.Fakt by mal buchnut po stole.

@maminkadeticiek ona to s ním riešila napísala mu čo si o mne myslí

maminkadeticiek
6. dec 2025
@veronika19895

@maminkadeticiek ona to s ním riešila napísala mu čo si o mne myslí

@veronika19895 Zaijima ma teda ako sa k tomu postavil on?Naozaj som presvedcena ze si to prepiskla.Chcela si objektivne nazory zien,ktore v tom nie su emocne rodinne interesovane a vidis.Mozno by si sa jej mohla ospravedlnit,ze uznavas ze tvoja reakcia bola nespravna.Nic sa nestane a prerusis toto zlo ktore mate aai teraz v rodine.

Strana
z2