icon

Zažívate po tridsiatke na Veľkú noc stále oblievačku?

21. apr 2025

Caute,
su tu aj zeny po 30ke ktore na tento pondelok stale zazivaju kúpanie od rodiny? Svagor ma neustale kazdy rok zleje ak je dobre pocasie tak vonku v kolni, ak prsi, aj tak musim ist do vane a caka ma to iste.

Strana
z2
maryetta
21. apr 2025

Neriesim. Ale tak my tuto "tradiciu" mame radi... aj chlapci. Aj dievčatá.
A zasadne iba von. Za kazdeho počasia.
Rok čo rok.

gabika20
21. apr 2025

Nie žiadne kúpanie sa nekoná, zamknem, zavriem prip. poviem že si to neželám, nepáči sa mi to..som dospela, svojpravna a hádam sa aj môžem rozhodnúť kde sú už pre mňa hranice..som dospela a nevidím zmysel v tom aby na mňa niekto lial kýble s vodou alebo aby som skákala do vane.. dajte mi jeden dôvod prečo ?

rozculena
21. apr 2025

@dudos to sa chváliš,alebo šťažuješ?

rozculena
21. apr 2025

autorka,to sa chváliš alebo sťažuješ?

cina1
21. apr 2025

toto som zrusila uz velmi davno, bolo to trapne, ked sme ako mladi manzelia boli u mojich rodicov a manzel "neokupal" moju mamu 😀, u nas sa hlavne "kupalo", sibanie velmi nie, som rada ze mam od toto uz pokoj rokyrokuce 🙂

dudos
21. apr 2025

@rozculena ani jedno. Ku nám chodia šibači, ktorí sú v pohode. Podlahu zotriem a je to. Potom si posedíme, deti sa zahrajú a idú ďalej ako partia.

andrejka1974
21. apr 2025

Samozrejne u nás je tradícia po novom odkedy mame dom tak hadica s vodou to istí aj dnes nás muž so synom aj s dcérou naháňali po dvore a to mám už 51 ja som toto vždy milovala a mám to rada mne to nevadí vôbec

rozculena
21. apr 2025

@dudos ja by som musela meniť podlahu.....trochu vody mi vytieklo z mrazničky a plávačka kaput.....

slavomira236
21. apr 2025

Nie. Velku noc neriesim..ani syna k tomu som nenaucila

evaachesa
21. apr 2025

Len raz by to niekto skúsil, tak mu vysvetlím že si to neželám. Ak by s tým prišiel aj o rok, zlejem ho na oplátku ja tak, že by ho to na ďalší rok ani len nenapadlo. A ty si inak svojprávna? Prečo ľuďom dovolíš ťa olievať keď si to nepraješ?

simca06022011
21. apr 2025

no iste sa budem stajlovat do kolne alebo vane.. u nas sa polievalo stale prekvapenim a nie takymto, pod do vane.. a co som ja ? :D vsak nech sa potrapia.. a potom si to pekne poutieraju...
Ale teda podla toho ake zlozenie a kde sme, tak sa polievalo u nas dlho.. teraz uz takmer nic, rano nas poharom chlap poleje.. najradsej v posteli :DDD a tym je to vybavene... zase sranda musi byt :D Ja to zase nejak neprezivam. Ale upusta sa od toho, ale nie nejak ze "tradicia" alebo novodoba kritika sviatkov, ale preto, ze u nas to bola najvacsia zabava pre dceru, ta sa vytesovala z toho, s chalanmi sa nahanali okolo domu a tak, ako rasti, tak samozrejme zaujem uz nie je a ani kupaci nechodia, ved chalanov to tiez nenadchyna. A postupne tento zvyk zanikne uplne, napr male deti u nas v rodine= chlapci, vobec nechodia kupat uz. U nas sa napr nesibalo nikdy. Ale polievalo vzdy.

domkakvet
21. apr 2025

Ano zazivam, niekto ma flasku, niekto vedro, kazdy pride s niecim inym, ale urcite by som si sama nenapustala vanu.

bg92
22. apr 2025

u nas doma sa to nepraktizovalo ale privydala som sa do rodiny kde ano. nuz, povedala som NIE a neoblievaju ma. jedine malym detom som dovolila akoze ma vysibat korbacom. neznasam ten zvyk.

wiccawicca
22. apr 2025

Nikto ma neoblieva a ani by som to nikomu nedovolila, raz by skúsil a skončila som s ním. Mňa nešibe ani muž, ani svokor ani otec to nikdy nerobil, iba spolužiaci ešte keď som chodila do školy potom už nie.

rozkvet1
22. apr 2025

Ja pevne dúfam v to, že to robia len deti a pokial niekde vidím že to robí dospelý človek, tak sa snažím presvedčiť hlavu, že vidím zle. Neviem čo z toho dospelí ľudia majú ale je to smiešne. Pre deti je to pekné

luczach
22. apr 2025

Švagra uprac a nemusíš absolvovat to, čo Ti je nepríjemné.

autor
23. apr 2025

Tak bolo aj tento rok ako zvycajne. 4 vedra, cela mokra, trapas ze mi zleteli aj nohavicky

Strana
z2