icon

Zorganizujete opäť oslavu kvôli nedostatku fotiek?

5. máj 2024

Ahojte, ako sa zachovať v tejto situácii, včera sme mali oslavu, dcéra mala 2 roky, svokra okrem toho že jej zagratulovala viac za celú oslavu na ňu ani neprehovorila, hrala sa so synovcom, kočikovala neter, s nami bola minimálne aj keď teda niesme spolu často bývame 150km od seba a s nimi je pravidelne ale nevadí, aj u nás spali a dcére sa nevenoval vôbec, volali sme ju nech sa ide odfotiť a že teraz nejde lebo sa venuje vnučke (stála pri kočíku v ktorom neter spala) volala som ju nech si ide dať mäso nešla lebo teraz sa hrá a celkovo stále sa venovala deťom s ktorými trávi čas aj bežné ale nevadí, jej rozhodnutie. Oslava skončila, dnes odišli a svokra poobede volala že nemá s dcérou fotku a čo má ukázať kamarátkam a že ani pri torte s ňou nemá fotku ani neochutnala mäso ani slané sa jej neušlo a celá oslava bola nahovno lebo ona si vnúča neužila, za čo si môže sama, dožaduje sa náhrady...chce prísť budúci týždeň čo teda samozrejme môže ale chce aby znovu bola torta, výzdoba, koláče atď kvôli fotkám, do toho sa mi už veľmi nechce, nepoviem keby nemohla prísť na oslavu alebo bola chorá ale bola tu a aj sme ju volali viac krát aj sa fotiť aj sa najesť, venovala sa druhým deťom, išli by ste do toho alebo nie? Aby mala fotku "na pamiatku" ? S mužom sme na vážkach ďakujem

kikusenka1
5. máj 2024

Bola už oslava? Bola. Bola na nej? Bola.
Ja si myslim ze niet čo riešiť

minenkak
5. máj 2024

Ako si sa vydržala nesmiat, keď ti to vravela,ja by som takým smiechom vybuchla😂,že by bolo všetko oprskane

enmery
Autor odpoveď zmazal
zzzuzzzu
5. máj 2024

@autorka ... mrzi ma, ze Ta tazia taketo myslienky, ked si si dala zalezat na oslave i jej priprave co najviac, aby sa vsetci citili dobre ... Na druhej strane ale chapem, ze chces byt ustretova, situaciu nehrotit a vyhoviet i maximalne NETAKTNEJ poziadavke svokry kvoli "fotkam pre kamosky", komentar k pohosteniu radsej nekomentujem 🤐 ... Vies, ono v kazdej spolocnosti sa skratka najdu take "obetave" typy, ktore robia vsetko inak ako ostatni pozvani, len aby si ich vsetci vsimli a nesetrili slovami chvaly na to ako sa nezistne obetovali na ukor uzitia si oslavy (ale ten nezistny slovny "dojazd" po oslave uz vsetci zucastneni nepoculi 😶) ... Ako uz bolo spomenute, kludne nech navstivi vnucku opät, ale opakovat neopakovatelne je proti zdravemu rozumu, to je to iste, ako keby nevedta chcela PO svadbe zopakovat cele fotenie s hostami iba preto, lebo bemala svoj den 🤷‍♀️ ... Ci uz sa to nazve rozmarom, vrtochmi slebo netaktnostou je v podstate jedno ...

angeli121212
5. máj 2024

Oo ani omylom... Má javiť skutočný záujem a nie sa dorábať pred kamoškami... A vy ani nad tým neuvažujte ešte budete kvôli jej blbosti robiť ceremónie

andrejka1974
5. máj 2024

Urcite ani náhodou by som nič neurobila mala možnosť a nevyužila ak chce niečo tak nech to zorganizuje ona u nej doma a nech si to správy ona sama

angeli121212
5. máj 2024

Počuj autorka ty sa trošku obrň lebo ti bude každý skákať po hlave... Si nenechaj robiť zo seba dobrý deň lebo to pôjde na úkor teba a tvojej rodiny

mili2016
5. máj 2024

Na vážkach čo si pipi 🤣, bola na oslave bola. Tak nech je spokojná je to jej chýba mala sa venovať všetkým vnúčatám rovnako a hotovo. Určite nerob ďalšiu oslavu načo aby sa mohla chváliť kamoškam aká je super babka a pritom je to pravý opak

miriam11
Odpoveď bola odstránená
januska12323
5. máj 2024

Čudujem sa, že nad tým vôbec uvažujete. Po tom čo predviedla na oslave môže byť rada keď jej vôbec otvoríte dvere a dostane kávu.

zzzuzzzu
5. máj 2024

@autorka ... ad fotky este... Kludne jej posli tie, ktore sa na oslave robili, a ked sa jej budu "kamosky" pytat, kde je, nech vysvetluje ona, preco bojkotovala fotenie s vlastnou vnuckou 🤷‍♀️ ... Alebo este existuje Photoshop, tak nech si poradi 😶 ...

rozculena
5. máj 2024

akú chybu si ty urobila? Že ona sa správa ako drbnutá nie je tvoja chyba.

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
tykat
5. máj 2024

🤣🤣🤣 nebola svokra dlho na slniecku?

mamina7070
5. máj 2024

ani omylom divne je zo len na sekundu pripustit

a pekne postni fotky z oslavy na soc siete 😂

nikpa
5. máj 2024

No ak by ste robili ešte ďalšiu oslavu kvôli tomuto tak ste ešte viac padnuti na hlavu ako tá svokra. A ešte ste na vážkach, v čom? Nemyslíš vážne. Muž nech mamičke povie aby sa spamätala 🙈🙄

syslik81
5. máj 2024

dtaha svokra.. oslava bola, bola torta maso a aj cas fotit sa.. nejeden x sme vas volali,zial mali ste dolezitejsie veci ako nasu dceru .. je mi luto ale dalsia oslava nebude.. pridite -ste u nas kedykolvek vitana a kamaratkam povedzte pravdu-nemali ste cas kedze ste sa venovali vsetkemu inemu len nie vasej vnucke ..

pietra
5. máj 2024

Povedzte svokre, ze ak chce fotky z oslavy, nech ju pripravi u seba doma a ze radi pridete. Urcite by som doma nechystala uz vobec nic. Oslava bola, pozvana tiez bola a ze nie je na fotkach je len a len jej chyba

mamina7070
5. máj 2024

tvoj muz jej mal vynadat nech sa spamata a ak to bola podla svokricky nahovno oslava nabuduce ani chodit nemusi

olusik112
5. máj 2024

Ved nech kupi tortu vyzdobu nech sa pofoti no problem.

som_realistka
5. máj 2024

Na takúto požiadavku by odo mňa zaznelo udivene "si sa s koňom zrazila?" proste na blbú otázku blbá odpoveď.

blacki12
5. máj 2024

Ja si myslím, že 150 km vzdialenosť, je pri tvojej svokre málo. Chýba mi tam ešte jedna nula.
Bože, ako ja neznášam takéto ženy. S tou si ešte užiješ.
Manžel čo na to?

kikusha2212
5. máj 2024

Urcite nerob uz dalsiu oslavu a ani dalsiu tortu. S takou povahou ako ma bude fotky potom ukazovat kamaratkam s tym, ze ste dcere ani neurobili poriadnu oslavu. Aj teraz si urcite nieco vymysli pred kamaratkami, len aby mala odovodnenie preco nema fotky. Ona sa ukazala a nie je to vasa vina, tak nemate co napravovat.

mikadooo
5. máj 2024

Počuj, veď jej napíš, že keď nestihla osláviť a oslava bola nahovno, tak vy radi prídete k nej, nech spraví vnučke teda oslavu podľa svojho gusta, malá sa isto poteší ešte jednej a snáď "lepšej" oslave... 😉😁. A že načo fotky, svokra môže rovno aj kamošky live pozvať 😂.

yvankamala
5. máj 2024

Nie a ani by som nad tým nerozmýšľala 🤦‍♀️

malapepka
5. máj 2024

Urcite by som nerobila ziadnu nahradnu oslavu. Este by som aj povedala, ze buduci vikend uz mate program, zial, nebudete doma.

Ak by ma ozaj nieco prinutilo aspon tu navstevu jej dovolit, ponukla by som vyslovene to, co sa na oslavu nepodoba. Napr. ponukla puncak ako kolac, slane krekry a dost.

Kolko jej vy dovolite skakat, tolko si bude ona dovolovat. Idealne jej teraz ukazat, ze vy sa manipulovat nenechate.

mandarinka555
5. máj 2024

Je zjavné, že svokra je pošahaná...Ale, že ty nad niečím takým vôbec uvažuješ, tak si pošahaná tiež...Dala by som jej takú "znovuoslavu" , žeby to hádam už ani nerozchodila🙈

cacianka
5. máj 2024

Ja by som ani nebola urazená, že sa svokra správala ako sa správala, že podstatu oslavy ignorovala. Ale pár víkendov by sme neboli doma. Veď je toľko možností ísť na výlet .....
Ty si urobila maximum aby svokra bola súčasťou rodiny a oslávenkyne, ona si zvolila iný program a hrubo vás ignorovala. Vo vašom dome. Nech si narobí fotky tam a s tymi kde je varená pečená a uprednostnila ich pred vašou dcérkou.

cacianka
5. máj 2024

@mandarinka555 chcela by cvičiť ako v cirkuse opice

jazula
6. máj 2024

Poslala by som jej fotku malej pri torte (určite máte) a povedala, nech kľudne príde na kávu, vždy je vítaná. Ale oslava už bola, ďalšiu urobíte o rok (ak vôbec). Snáď sa poučí a budúci rok sa bude venovať aj oslávenkyni 😉