Ako zvládnuť zrušenie svadby na poslednú chvíľu?
Stala sa nam nemila vec a zda sa, ze nasim dnom odzvonilo. Po rokoch randenia a cakania na svadbu sme sa jej uz mali dockat, zda sa, ze to nenastane. Je tu niekto, kto to zazil? Ako to vzali vasi "hostia"? 🫤 vypytovali sa? Nemam sa chut a nikym rozpravat, bojim sa, ze ked zostaneme spolu bude nam ta zrusena svadba vycitana, ale aktualne to na sobas nie je, prisla velka rana a sklamanie, neviem ako to rozchodim
No...ja napíšem z pohľadu hosťa,kde svadba nemala byť a doslova na posl.sekundu bola.
Všetci sme boli pripravení,že svadba nebude a posedime,zjeme,potancujeme. Každý chápal situáciu a nikto nič neriešil,skor,ľutoval situáciu....
Bohužiaľ,svadba nakoniec bola a bolo to celkom o ničom a asi o 2dni po už spolu neboli.
Myslím,že normálni ľudia nič riešiť nebudú....vždy lepšie z kratšie cesty.
NIKDY sa nevydavaj ked mas pochybnosti. Peniaze zrejme zaplatite uz rovnake, ked rusite na poslednu chvilu, ale usetris si nervy s rozvodom.
Mne kamarat hovoril, ze jeden jeho kamarat so snúbenicou chodili na predmanželskú prípravu ku kňazovi a snúbenica a kňaz sa do seba zahľadeli, takže zrušila svadbu a kňaz vystúpil z kňazského povolania..... aj také veci sa dejú....
Moja sestra ma muža a ten mal byť ženatý za druhu a ten v deň D povedal na obrade NIE.Normalne všetko prípravene a ked sa ich pýtal na úrade oddavajuci či si berie tu prítomu povedla NIE.Už je to manžel mojej sestry ale rodičia s ním donedavna ani nerozpravali vôbec.Snád 5 rokov.
@alickapusinka ja by som si takého chlapa v živote nevzala.
Iba čistý xxx sa takto zachová.
Pokiaľ by mal v sebe aspoň kúsok slušnosti, nenechal by to zájsť tak ďaleko, aby totálne znemožnil svoju partnerku.
Nemusíš nikomu vešať na nos dôvod, prečo sa svadba ruší. Ja by som jednoducho oznámila ľuďom, že momentálne svadbu rušíme a presúvame na iný termín, o ktorom ich budete včas informovať. A keď sa budú vypytovať, jednoducho povedz, že máte na to osobné dôvody a nechceš to rozoberať.
Mojej známej sa to stalo. Tuším menej ako týždeň pred zrušili, už aj v kostole vyhlasovali čas kedy bude..keďže mali všetko zaplatené tak si spravila "party" aspoň nevesta s rodinou (ženích vycuval zo svadby). Jasne, ze je to šok a nepríjemné ale normálni ľudia sa v tom nevrtaju..dopne im...btw ta dievčina sa asi do roka vydala a už majú aj deti..
Ja som tak zrušila svadbu, všetko už bolo objednané.. Bolo to ťažké, nepríjemné.. ale nakoniec to bolo moje najlepšie rozhodnutie. Nevravím že každý to pochopil, ľudia boli v šoku ale na tom nezáleží... Je to len vaše rozhodnutie, takže ostatní to musia jednoducho rešpektovať. Čas všetko vylieči... Držím palce!
Polroka ani nie pred svadbou som sa rozhodla ze nie a všetko zrušila, ostatný ma nezaujímali ani som nepovedala prečo,, keby som nezrušíla neprídem na obrad alebo poviem nie
zrus a dovidenia ide o teba
Poznam aj zenu, co povedala pred oltarom "Nie". Este si spolu sice vsetci isli sadnut do restiky, ale u vas je uz asi aj to zbytocne. A radsej skoncit aj den pred svadbou ako den po svadbe zistit, ze to bol Tvoj zivotny omyl.
Co sa tyka reci, neries. Zozaciatku to bude senzacia a potom pride zase nieco ine, co bude okolie riesit.
Neviem co je tesne pred, ale ak sisi neni ista na 100% - zrusit a bodka.
ano radsej zrus , ludia ktori ta maju radi to pochopia a na ostatnych nazor je ti ukradnuty, moja sestra 2 x rusila svadbu, nakoniec si ho zobrala, 10 rokov spolu zili, tazky rozvod , hadok, tyrania , depresii, nakoniec spachal samovrazdu upil sa a zozskocil asi 50 m od jej byvania tak aby to mala ten most stale pred jej byvanim ...
bohuzial aj taketo veci sa stavaju , a neboj sa bude dobre,....bud s nim alebo s niekym kto ta bude milovat ...drzim ti palce
Každá senzácia trvá tri dni. Rieš seba a nie čo kto kde povie.
Zrušila by som. Treba veriť svojmu 6.zmyslu ako potom rýchlo a stále ľutovať.
@alickapusinka jemine riadny magor fujjjjj
@michellemary toto presne sa stalo aj môjmu kamošovi, doslova mu ušla nevesta z pred oltára.Jednoznacne zrušiť svadbu ,snáď všetci hostia budú mať toľko rozumu ,ze sa nebudú nič pýtať
drzim palce, nech mas odvahu na spravne rozhodnutie… moja svagrina zrusila velku dedinsku svadbu 5 dni pred. je to davno, vtedy bol z toho poprask, dnes si na to uz len s usmevom spomenieme, ze ako dobre urobila. nakupene veci sa zjedli a vypili, nastastie mala podporu v rodicoch.
stalo, 5tydnov pred. nikto neriesil. stalo sa to aj mojej kolegyni, ona asi mesiac pred zrusila svadbu. v oboch pripadoch cas ukazal, ze to bolo najlepsie riesenie a nikto nelutuje.
@michellemary môj známy nemal gule na to aby sa rozišiel so snubenicou, mali mat svadbu spojenú s dovolenkou, na jednom luxusnejšom ostrove a on si "zabudol" nejaké doklady k sobasu doma. Samozrejme naschvál
Kamoska zrušili svadbu a potom sa zobrali neskôr len v kruhu najbližších
Bolo to kvôli tomu že prvú svadbu by nemali podľa svojich predstáv lebo sa im rodičia do toho veľmi miesali
@petkazamborska neviem čo tam bolo to vyšlo na javo až ked sa sestra s ním vzala.
@subartic moja teta, otcova sestra v minulosti zažila niečo podobné, otehotnela s mužom co bol na vojne na Slovensku, on bol z Moravy, vychystala sa svadba ale týždeň pred svadbou on odišiel domov, že musí ísť na pohreb starej mame, nakoniec aj teta s mojimi starými rodičmi usúdili ze by bolo slušne sa zúčastniť pohrebu, kúpili veniec, išli na Moravu, a doma nik, susedia im povedali ze nemajú pohreb ale svadbu, mladý pánko sa ženil lebo aj na Morave mal tehotnú frajerku 🙈 sesternica svojho otca videla asi 5x za život
Riež svoj život, pretože tvoj život je najdôležitejší vždy je najdôležitejší, nie to čo druhý povedia čo si pomyslia A to ti môže byť úplne jedno lebo si zapamätaj každé čudo trvá tri dni.... Zoberiete sa, zaplatia sa tisíce a budete sa za rok rozvádzať? Lepšie to prehodnotiť.
Ak ťa to trošku uteší, viem o takej, ktora by sa bodaj zrušila hoc aj hodinu pred obradom. Ušetrila by to veľa, veľa trápenia, a nie len tých dvoch, ale viacerých ľudí. Nerieš hostí, ale seba.
Ako ak ťa to finančne nezruinuje a všetko je ozaj všetko nachystané obliekla by som si jednoduchšie biele šaty išla na svadbu povedala mu normálne pri vete beriete si Nie a potom pozvala hostí na posedenie . Ale ak ešte není nič poplatene môže ty byť jedno čo povedia ostatni proste urob pozvánku keď tak alebo napíš sms a rozposli že svadba zrušená a hotovo .
Kedysi isli povedacky, ze svadba sa da do 3 dni "zrusit"😅V sobotu svadba (80.roky)a v pondelok matka nevesty na poste s balikom veci a adresou zenicha v tej dedine🤣 Baby sa smiali... ale Gizka, vsak mu to zanes, mas to o ulicu dalej.... Nie, my ho uz nikdy nechceme vidiet.
Stara to poriesila za dceru, znemoznili ho na 100 rokov. (on sa znemoznil cez svadlbnu noc🤕🤣)

@zeldia ja si myslím, že toto by sa s vďačnosťou riešilo aj v meste, všade si takí ľudia.