icon

Ako si nájsť čas na diskusie na Modrom koníkovi?

pr85
Včera o 18:35

Mám rodinu, chodím do roboty starám sa o deti a popri tom sa snažím komentovať aj diskusie na modrom konikovi. Ako si hľadáte čas na diskusie? Ja mám pocit, že by som potreboval, aby mal deň aspoň 30 hodín.

Strana
z4
dora281
Dnes o 12:57
@januska12323

@pr85 jak nemáš záujem? Keby si bol tam nemusel by si prispievať do každej témy o sexe na MK. A vzhľadom na tvoju vieru ani neviem prečo to robíš, venuj sa radšej žene.

@januska12323 Podarená si. " Jak nemáš záujem? A pôjdeš tam, aj keby sa ti nechcelo, a hotovo...

liusa82
Dnes o 14:03

ja som tu tiež volakedy trávila vela času a to nemám ani deti..čiže na vykecávanie a čítanie by sa aj našlo.Lenže som zistila že je to tu dookola stále to isté,zachvilku mám pozreté všetky témy stačí mi ich nazov tak cca do 5 minút a polovica z nich je totálna možno aj vymyslena konina 🤭 takže ani nenakúkam do témy a hneď mám času habadej.A veru ak sem neprídeš pár dní nič nezmaškáš.Ja sem nakukam len tak keď sa nudim alebo mám nachvilku čas,v práci popri prestávke.Ale mňa ani nikdy nelákalo komentovať každú tému.Ozaj málokde rozkliknem a nákuknem aj teraz asi 2 témy ma zaujali a to mám preskrolovane až k včerajšku

letfenixa
Dnes o 14:32
@anonym_214779

@katkazatka Prepac, ale povysovanie zacalo od stalic (este pred tym ako bola moznost anonymnych prispevkov povolena), spojene s ciastocnym stalkovanim.
Teraz tie stalice uz tu moznost nemaju a posobia velmi nespokojne.

Mne debata s anonymom vobec neprekaza. Nevidim v tom ziaden problem. Zaujimave ko im to cele velmi vadi. 🙂

@anonym_214779 mne to anonymovanie vadí preto, že keď vidím 'klasický nick', tak už mám zhruba o tej osobe vytvorenú predstavu, plus si v jednej diskusii dokážem pamätať, že si s ním píšem. Zatiaľ čo 'anonym12345xy' ani nepoznám ani si to v diskusii nepamätám, že čo napísal.

anonym_214779
Dnes o 16:10
@letfenixa

@anonym_214779 mne to anonymovanie vadí preto, že keď vidím 'klasický nick', tak už mám zhruba o tej osobe vytvorenú predstavu, plus si v jednej diskusii dokážem pamätať, že si s ním píšem. Zatiaľ čo 'anonym12345xy' ani nepoznám ani si to v diskusii nepamätám, že čo napísal.

"'že keď vidím 'klasický nick', tak už mám zhruba o tej osobe vytvorenú predstavu, plus si v jednej diskusii dokážem pamätať, že si s ním píšem. "
Toto je presne stalking, ktory sa tu denne konal.
Ak nechces debatovat s anonymon, tak ti nejde o debatu. Ide ti o tvoju vytvorenu predstavu z diskusie na inu temu. A vnasanie tvojich predstav do inej temy na ten konkretny nick.
Teraz uz nemozes vytahovat byvale temy a manipulovat. Teraz mozes len diskutovat. A to ti nevyhovuje, ze?
Proste momentalne tu ide o debatu a nazory a nie o nicky.
Alebo?

anonym_ea10a1
Dnes o 16:46
@letfenixa

@letfenixa ide tu len o nazory a ci to pise marienka, jozko , julka..to ti moze byt jedno..bud s nejakym nazorom suhlasis alebo nie. A nemalo by ta zaujimat kto to pise a robit si o tom cloveku nejaku predstavu lebo to uz hranici so stalkingom

unbeholfen
Dnes o 16:59

Toto robia mne. Už len keď uvidi kock hneď reakcie typu: “už zase ty” alebo “nevšímajte si ho” a teraz si predstavte že kvôli tomu mi zmaria nejakú diskusiu, či nebodaj známosť. Ako jeden chalan že mi písali ženy z nášho mesta, on ich nechcel, tak že ich dohodí mne, hentí začali na mňa kydať, a on sa stiahol. Prozte ho ovplyvnili názory druhých. Čo môžu cudzí ludia čo ma v živote nevideli súdiť? Veď napísať sa dá hocičo, ale nevideli ma aký som v realite.

natalka13
Dnes o 17:07
@anonym_214779

@anonym_bbefe4 Nemusi to tak byt.
Ich "kriticky" sa pozru v piatok na par tem a v kazdej v roznom casovom rozmadzi, na dennej baze tie iste nicky. Ako spomenute hore. Ja sa udivujem nad ich zivotnym stylom. Nekritizujem.

@anonym_214779 no to isto😁 ved dajte vy dve nick, ci radsej nie, ze?

zmrzlinka8
Dnes o 17:39
@anonym_214779

"'že keď vidím 'klasický nick', tak už mám zhruba o tej osobe vytvorenú predstavu, plus si v jednej diskusii dokážem pamätať, že si s ním píšem. "
Ak nechces debatovat s anonymon, tak ti nejde o debatu. Ide ti o tvoju vytvorenu predstavu z diskusie na inu temu. A vnasanie tvojich predstav do inej temy na ten konkretny nick.
Teraz uz nemozes vytahovat byvale temy a manipulovat. Teraz mozes len diskutovat. A to ti nevyhovuje, ze?
Alebo?

@anonym_214779 úplne súhlasím

anonym_214779
Dnes o 17:41
@natalka13

@anonym_214779 no to isto😁 ved dajte vy dve nick, ci radsej nie, ze?

@natalka13 Dam ti moj nick: minenka. A teraz co?

tilly
Dnes o 17:43
@anonym_214779

@anonym_214779 neverím 😅

simca06022011
Dnes o 17:45
@anonym_214779

Alebo?

@anonym_214779 toto nie je stalking. To je ako keby si sa mala rozpravat xkrat so susedou a zakazdym zabudnut, kto to je. Je uplne normalne vediet s kym sa rozpravas, potom clovek vie co ma cakat, ake nazory dana osoba ma... ci aj s ludmi na ulici sa bavis s vrecom na hlave?
V citlivych temach a takych kontroverznych nemam nic proti anonymnym prispievatelom, ale podla mna.. niekde je to zbytocne,a trosku zvlastne, ze niekto sa za nickom neciti dostatocne anonymne :D potom asi ma dost rozporuplne nazory, pripevky a vymysla si...vytahovanie kto co pisal, som ja postrehla parkrat v temach, a velmi pomohli, clovek vie co riesit/neriesit, ze ide o vymysly a klamstva, co sa tu mnozi posledne roky viac a viac. A v podsatte vytiahnut informacie z inej debaty o nejakom "nicku" tie nie je stalking.

anonym_214779
Dnes o 17:56

Ja nemam problem debatovat s anonymom.
Lebo mna zaujme nazor a nie nick.

unbeholfen
Dnes o 18:08
@anonym_214779

Ja nemam problem debatovat s anonymom.
Lebo mna zaujme nazor a nie nick.

@anonym_214779 ale v mojom prípade ťa nick hned odradí a znechutí…

anonym_12f663
Dnes o 18:42
@unbeholfen

@anonym_214779 ale v mojom prípade ťa nick hned odradí a znechutí…

@unbeholfen ty si o sebe strašne namýšľaš... nikoho tu nezaujímaš... a keby si aj písal anonymne tak každý, kto pár tvojich večne ufňukaných príspevkov čítal,by vedel, že si to ty

oskvarka
Dnes o 19:30
@anonym_ba787b

Je smutne byt otrokom internetu a telefónu(ešte si to aj plánovať 😵‍💫). Prídem sem ak mám čas, nie je to pravidelne ani pravidlo.

@anonym_ba787b 4:19 🤭vidím že nie som jediná čo niekedy trpím nespavosťou. Ale inak za mňa je koník zavislacina... Je tu aj kopec zaujímavých tém ale teda je to aj zlozvyk a trochu zvedavosť... Je to ako čítať časopis ktorý máš stále poruke. Okienko čitateľov 😆. Je zaujímavé vidieť ako druhý ľudia pozerajú na svet v témach ktoré sa aj iných domácnosti týkajú.

minenkaa
Dnes o 20:01
@anonym_214779

@anonym_214779 ???

Strana
z4