icon

Ako si nájsť čas na diskusie na Modrom koníkovi?

pr85
6. mar 2026

Mám rodinu, chodím do roboty starám sa o deti a popri tom sa snažím komentovať aj diskusie na modrom konikovi. Ako si hľadáte čas na diskusie? Ja mám pocit, že by som potreboval, aby mal deň aspoň 30 hodín.

Strana
z5
zazka666
10. mar 2026
@unbeholfen

Ja som sám tak logicky nemám s kým tráviť čas, to TV je pravda z hladiska že ja mám len príjem z antény zadarmo a tam ostali už len STV a LUX, moc možností ani tam nieje. Herné konzoly už nemám. V počítači mám len 1 hru. Takže mobil je taký najbližšší spoločník. Sociálne siete ma nebavia. Skôr klasické fóra. Som skoro na všetkých dostupných, ale tie nemajú návštevnosť. Choďte si pozrieť iné fóra aké sí vyschnuté, oveľa slabšia aktivita je. A tým že tento MK sa často objavi aj v hladaniach (googlovanie), a stále pribudajú ludia, nové sekcie, takže potenciál si už všimli aj majitelia, a už to nieje iba fórum pre rodičov. Už sa to rozrástlo na celkom velké, možno najväčšie fórum na slovensku. Čo sa týka toho že muži sem idú keď majú nedostatok sexu, potom keď majú tak už nie, tak toto by aj sedelo lebo ja sex nemám nikdy tak tu preto stále som. Kým mi nedojde kredit. Takže u mňa o tom či som alebo niesom rozhoduje skôr to ako často mám kredit (keďže ja peniaze radšej prejem) a ako často sa nachádzam na miestach s free wifi.

@unbeholfen Prepáč , že ti to napíšem, ale musím, hádam si z toho neičo zoberieš. Tý mi tak znieš, že si ešte dlho nevrzneš.

unbeholfen
10. mar 2026

Logické keď všetky peniaze prejem, z čoho by som zaplatil prostitútku? Ale ako súvisí moja aktivita na fóre (väčšinou za peniaze iných) s tým že či si vrznem?

Strana
z5