icon

Ako vyzerá váš deň po príchode z práce?

25. feb 2026

Prosim iba maminy s detmi, pri plnom pracovnom uväzku.
Kto nema zaujem, nemusi pisat.

Ako si organizujete den? Po praci?
Ja mam pocit, ze to nejako nestiham.
Opisete mi prosim vas den po praci, hodinu po hodine, alebo ukon po ukone aj s casmi?
Pocas celeho tyzdna vratane vikendu?
Potrebujem zistit, co robim zle.
Vopred dakujem za prakticku pomoc.

Strana
z2
anonym_38c8cc
25. feb 2026

robím 12h krátky/dlhý. po robote idem spať

anonym_4b6c4c
25. feb 2026

@anonym_autor Ja teda pracujem iba na skrátený zatiaľ, lebo mame veľmi malé deti s malým rozdielom a cely úväzok by sa nedal zabezpečiť. No financie navyše potrebujeme…Ale teda cez tyzden som v režime že z prace ide po deti, chvíľu sa pohrame a úprimne ti poviem “snažím sa iba prežit”. Keď stihnem nieco viac aj doma tak super, sú ale dni keď mám v praci zlý deň ako minule a nespravila som doma nič z toho čo som chcela..

anonym_74f44d
25. feb 2026

@anonym_autor tak aspoň napíš veľ detí. Ak nevieme čo robíš s kadiaľ zistíme čo robíš zle.
Ja bežim o 15tej na bus, idem po dieťa do zš s dieťaťom na bus do mš s 2detmi do obchodu ak treba a na bus a som doma 17:15. Od šéfky mám však dovolené brať si domov robotu, lebo s neskorším busom by som nestihla mš do 16:00. Niečo im zohrejem/navarím a nechám oddychovať chvíľu. Ak sa podarí tak od 18:00 úlohy ale väčšinou sa to natiahne. Umývanie, rozprávka a snažím sa.ich dostať do postele do 20:00. To už príde domov muž a tiež je hladný. Zas som nad hrncami. Upracem a od 22:00-24:00 dorábam prácu.
Všetko ostatné zostáva na víkend

anonym_36e7b4
25. feb 2026

Počítam hodiny kedy už konečne bude 8-9 hod. a decko pôjde spať.

ludkka0407
25. feb 2026

@anonym_autor ahoj, uprimne, chodim do officu, pracujem aj z domu, koncim s pracou zvycajne okolo pol stvrtej, o stvrtej vyzdvihujem deti v skole, nakup (pokial treba), domov prichadzame okolo pol piatej. Deti si vezmu maly snack, skontrolujem ulohy, ci maju vsetko a spravne, pripadne robime ulohu, projekt, ucim sa s nimi, medzitym pripravujem jedlo (obed na dalsi den a/alebo veceru). Najeme sa, idu do sprchy, ja spratam kuchynu, pokial treba dam prat a nastavim, aby pralo v noci, rano vyvesim. Decka si pozru chvilu telku, medzitym sa supnem ja do sprchy, potom mame cas pre seba, s kazdym som chvilku v posteli a rozpravame sa, okolo deviatej uz obaja spia a ja sa presuvam tiez do postele. Vacsinou bud 10 minut citam, alebo pozriem nieco v telke a spim a takto dookola
PS: akurat dnesok je vynimka, bola som cely den mimo a "musel" ma zastupit manzel

anonym_93f692
25. feb 2026

@anonym_autor ráno 6,20 budíček. O 7,00 odchod do škôlky, 8,30 som v práci, doma som o 17,20h. Po ceste nakúpim, keď treba. Dám im jesť, Do tej 19tej sa rozprávame, hráme, medzitým dám do umývačky, práčky,...hygiena, rozprávka, o 19,30 -20,00 spia a potom idem upratať kuchyňu, kúpeľňu, wc. A sprcha a spať 😁 niekedy namiesto hrania ideme von. Teraz budeme už väčšinou vonku, takže doma neurobím ani toľko, čo teraz. A víkendy ráno vstávame rovnako 6,20 -7,00. Raňajky, hygiena, idem variť, deti sa zatiaľ hrajú, alebo v kuchyni pomáhajú...potom ideme von, do tej 13-14tej. Prídeme, povysavam, poperiem, vymením posteľné prádlo, deti sa hrajú, keďže nespia poobede, večer už o 19tej spia 😁 a ja si dám vaňu, pustím film na mobile a som tam aj dve hodiny. Nič zvláštne. Ja sa radšej venujem deťom, ako by som mala veľa upratovať. Dá sa povedať, že mám čisto, ale nie je to také, že môžeme jesť z podlahy 🙈

holka01
25. feb 2026

Ja robim prevazne z domu, skolu mame 7 minut autom a tiez mam pocit,ze tie poobedia su stale kratke,mozno ani chybu nikde nerobis😅 koncim o 16tej v praci,idem po dieta, 16.30 sme doma, ma volno,ja spratavam kuchynu. 17.00 hrame sa spolu,17.30 varim a debatujeme popri tom,18.00 spolocna vecera,po nej ulohy (zatial upratujem kuchynu ),ak mame este cas, tak si o 19tej este zahrame karty a o 20tej uz ho tatino uspava. V dni ked som v meste cely den,tak je s nim poobede tatino a vecer ukladam ja.

anonym_c276f7
25. feb 2026

@anonym_autor medzi 14-15 idem pre deti, do 16 sa im venujem (hráme sa, úlohy atd). Potom máme každý metime. O 17 idem variť večeru o 18 príde manžel všetci sa spolu najeme o 19 chystám deti do postele. Kedysi som chodila cvičiť o 18, keď prišiel manžel ale už dlhšie chodievam ráno okolo 5-6 🙂.

Víkendy máme každý iný, takže tie sa mi nechce rozpisovať.

anonym_281fcf
25. feb 2026

Boze, ked to tak citam, to je hrozny zivot, len robota robota robota. Kedy mate cas pre seba?:((( respektive ako to zvladate bez casu pre seba.

anonym_2e8b0f
25. feb 2026

@anonym_autor autorka ja síce nepracujem ale chcem ti len napísať, že nič nerobíš zle ale nedá sa deň nafúknuť. Keď máš deti + praca musí to byť masaker… čiže žiadne výčitky

anonym_5492e0
25. feb 2026

6:00 budíček (len moj)
6:00-6:30 pomalé,kľudne zobudzanie sa, hygiena, sprcha, makeup..
6:30-7:00 chystanie raňajok a desiaty
7:00 budím deti
7:00-7:30 raňajky, chystanie deti
7:45 odchod z domu do škôlky a školy (5 min od bytu peso🙏)
Cca 8:00 príchod domov.
8:00-8:30 chystanie podkladov k práci
8:30-14,30 práca (pomedzi to zjem obed, pustím pracku, obed robím kde príprava zaberie max 15min, pustím vysavac)
14:30-16:00 idem do fitka, po deti chodi vždy muz
16:00-18:00 cas s detmi a mužom
18:00-19:00 príchod domov, príprava večere, spoločenské hry, príprava na dalsi den
19:00-19:30 hygiena deti
19:30 - 20:00 pozerajú rozprávku a za ten cas sa dávam ready na večer ja
20:00-20:30 deti idu spat, ale ja ich neuspavam, cize upratujeme s muzom byt
20:30 - 22:30 cas s muzom

oceanahory
25. feb 2026

5:30-6:00 vstavame s muzom,
Nasleduje hygiena, priprava ranajok a pod.,
6:30 zobudzame syna, pripravujeme ho do skolky, dame si rychle ranajky,
7:15 berie maleho manzel alebo ja do skolky,
Ak ho berie manzel tak 7:30 zacinam pracovat (pracujem prevazne z HO, ak idem na office raz za cas, tak rano s malym zabezpeci vsetko manzel, mne vtedy trva hodina cesty do prace a vtedy pracujem od 8:00).
15-15:30 koncim v praci, vyzdvihujem nasledne syna ja alebo manzel resp. chodi aj na plavanie a gymnastiku, tak ked tak ho vezieme na kruzky.
Potom sme bud doma (ak napr. treba navarit), vybavime nakupy, zahrame sa, travime cas spolu...podla preferencii a potreby.
18:00-18:30 veceriame
19:00 - syn hygiena (striedame sa s manzelom a jeden z nas vacsinou ide cvicit)
19:30 este precitame rozpravku synovi
20:00-20:30 syn spi
Od 21:00 do 22:00 niekedy 23:00 mame vacsinou este spolocny program s manzelom resp. osprchujeme sa samozrejme a potom ideme spat.

nikoletta1712
25. feb 2026
@anonym_36e7b4

Počítam hodiny kedy už konečne bude 8-9 hod. a decko pôjde spať.

@anonym_36e7b4 Decko?Ty budeš teda “ mater”…

anonym_cf194d
26. feb 2026

5:00 - budíček, cvičenie doma 1 hodina
6:00-6:30 sprcha, zuby, make up, oblečenie sa.
6:30-7:00 príprava raňajok, desiaty, príprava mojich vecí do práce
7:00 budíček deti
7:00-7:30 raňajky, hygiena detí, obliekanie
7:40 škola a škôlka, 3 minúty autom po ceste do práce
8:00 - 8:10 príchod do príce
8:10 - 16:00 práca
16:00 - 16:45 obchod, nákup ( deti vyzdvihne manžel)
16:45 - 17:30 príchod domov, rýchle upratanie, káva, trochu relaxu
17:30 - 18:00 príprava večere a večera
18:00 - 19:00 učenie sa s deťmi, príprava do školy, domáce úlohy apd.
19:00 : 20 00 telka, TV noviny, deti pozerajú svoje , voľný čas
20:00 - 20:30 hygiena deti, večierka
20:30 - 21:00 upratanie bytu, umývačka, práčka apd
21:00 - 21:30 večerná hygiena
21:30 - 23:00 čas s manželom, telka, rozhovor, intimita, čokoľvek
23:00 spánok

anonym_b2cee9
26. feb 2026

Bože, ja keď čítam, že chodíte s deťmi domov o piatej, tak mi je zle. Ja som doma o 14:30, deti sú už doma. Ideme jesť, upratať, obchod, von, úlohy… večer sa rozprávame, sprcha. o 20-20:30 do postele

kris_tin257
26. feb 2026

Robím 50/50 z domu, keď som v práci tak po práci buď idem pre dieťa do škôlky alebo idem domov najem sa oddýchnem a neskôr idem pre dieťa na tréning. Do 19tej voľný program buď sa hráme buď niečo porobil niekde ideme. Po 19tej sprcha večera upratané hračiek príprava veci na druhý deň a okolo 20tej sup spať 😊

autor
26. feb 2026

Vidim, ze mnohe vstavate skoro a ide neskoro spat, to ja by som bez 8h spanku nevladla.
Taktiez vidim, ze mnohe nerobite 8,5 hod denne. Plus este teda ja pripocitavam k tomu rano poobede po pol hodine cesty, takze 9,5h.
Taktiez vidim, ze vacsina nieco lahko poupratuje az neskor vecer a hlavne teda cez vikend.
Vobec si neviem predstavit, kde tam zakomponovat potom nejaky vacsi vylet, nakupy, vacsie upratovanie. Tyzden plny, vikend plny, pre seba casu malo.

Dakujem Vam, skusim sa inspirovat.

martul
26. feb 2026

@anonym_autor vieš, od nás chceš presný rozpis celého dňa. Mohla by si napísať ty svoj . Navzájom by sme si poradili. Takto bez žiadnych informácií to je ťažko.
1. Nakupuj raz za týždeň, resp. si doma neklikaj nákup a ak to jo prinesú.
2. Čo tvoj manžel? Ako on ,, pomáha " so všetkým?
3. Nesnaž sa byť dokonalá a mať všetko spravené, to sa nedá, nie si stroj

anonym_f6a836
26. feb 2026

Tak ja mam turnus 12h, denne nočné, nikdy sme nemali takto nalinajkovany den, rano klasika vstava sa rovnako, cez den robi kto je doma, to co je treba alebo na co ma chut, alebo aj nič. Niekedy si sami skodime tym, ze chceme mat vsetko tip top, nesadneme si kym tamto nie je dokonalé a podobne. Uz ma to prešlo. Ked pridem vecer po 12h dom, nerobím nic špeci, idem k dcére do detskej a klabosime ,daco hráme alebo kukame. Syn je na internate. Kym boli deti menšie, tak vecer skontrolovať prípravu do skoly, daco zjesť spolu, a co bolo treba ,uz si ani nepamatam. No neviem si predstaviť chodit kazdy den do prace a nemať tolko volna co mam ,šľahlo by ma ,18rokov pracujem takto .

autor
26. feb 2026
@martul

@anonym_autor vieš, od nás chceš presný rozpis celého dňa. Mohla by si napísať ty svoj . Navzájom by sme si poradili. Takto bez žiadnych informácií to je ťažko.
1. Nakupuj raz za týždeň, resp. si doma neklikaj nákup a ak to jo prinesú.
2. Čo tvoj manžel? Ako on ,, pomáha " so všetkým?
3. Nesnaž sa byť dokonalá a mať všetko spravené, to sa nedá, nie si stroj

@martul Uz som sa naucila, ze formulovat na MK otazky a diskusie stylom, ze napisem ako to mam ja, resp aky mam ja problem, vedie iba k tomu, ze sa zlietnu niektore supy, ktore potrebuju akurat niekoho zdeptat ci ponizit. Takto formulovana tema nedava velmi priestor na tento styl komunikacie. Ale chapem tvoju snahu mi poradit ako zlepsit diskusiu.

martul
26. feb 2026
@anonym_autor

@martul Uz som sa naucila, ze formulovat na MK otazky a diskusie stylom, ze napisem ako to mam ja, resp aky mam ja problem, vedie iba k tomu, ze sa zlietnu niektore supy, ktore potrebuju akurat niekoho zdeptat ci ponizit. Takto formulovana tema nedava velmi priestor na tento styl komunikacie. Ale chapem tvoju snahu mi poradit ako zlepsit diskusiu.

@anonym_autor tak ale je to také zvláštne, že ty niečo chceš od nás, ale naopak už nie....

letfenixa
26. feb 2026
@anonym_autor

Vidim, ze mnohe vstavate skoro a ide neskoro spat, to ja by som bez 8h spanku nevladla.
Taktiez vidim, ze mnohe nerobite 8,5 hod denne. Plus este teda ja pripocitavam k tomu rano poobede po pol hodine cesty, takze 9,5h.
Taktiez vidim, ze vacsina nieco lahko poupratuje az neskor vecer a hlavne teda cez vikend.
Vobec si neviem predstavit, kde tam zakomponovat potom nejaky vacsi vylet, nakupy, vacsie upratovanie. Tyzden plny, vikend plny, pre seba casu malo.

Dakujem Vam, skusim sa inspirovat.

@anonym_autor my vstávame o 6, o 7 odchádzame z domu. Vraciame sa okolo 14, syn si spraví úlohy, 3-x do týždňa má krúžok, kým je na ňom, buď riešim nákupy alebo idem k našim niečo ich vyriešiť alebo si spravím čas pre seba. Každý deň musí mať syn vybeh, takže ideme z krúžku pešo/na bicykli, v dňoch bez krúžkov je to ľahšie. Často si nachystam pranie s oneskoreným štartom. Nezehlim. Vysava hocikto, keď treba. Večera o 18, len akoby suchá. O 20,00 už lezime. Nákupy tak nejak ľubovoľne, pomedzi toto všetko, prípadne online.

autor
26. feb 2026
@martul

@anonym_autor tak ale je to také zvláštne, že ty niečo chceš od nás, ale naopak už nie....

@martul Ale ved ja som napisala, ze kto nechce, nech nereaguje. Ved si vsimni, akonahle nie je do coho vrtnut, tak diskusia horko tazko prezije. Na MK to zije hlavne diskusiami, kde sa niekto hada, niekto niekoho uraza, a podobne.

anonym_10d044
26. feb 2026
@nikoletta1712

@anonym_36e7b4 Decko?Ty budeš teda “ mater”…

@nikoletta1712 tebe to pekne hrabe.. a co je zle na "decko"? ti hormony na mozog udieraju?

domix147
26. feb 2026

My máme veľký dom ,novostavba 300m2 podkrovie ale hlavne minimalizmus v ňom.
6:00 budík
6:30 odchádzam z domu
Pre deti chodí svokra alebo svokor
Dva dni malú bravam deti ja
Z toho jeden som doma nepracujem
V práci začínam o 7ej a končím 15:30
Dva krát do týždňa idem do fitka na hodinu a pol
Keď prídem domov nerobím nič.
Mám upratané stále ,periem raz alebo dva krát do týždňa ale vždy všetko a hneď so sušičky a potom to všetko vyzehlim pri tom ako si pustím tv
Raz týždenne utieram prach a raz za dva týždne umývam zem
Každý deň alebo každý druhý behá vysávač...
Takže v podstate nemám čo také robiť
Ale ďakujem Bohu za to že to takto je...

sense
26. feb 2026

Ono záleží čo robím , od 04.00 do 12.30 alebo od 5.30 do 15.30. v prvom prípade idem z práce rovno do fitka, potom kym príde dcéra o 16.00 zo školy si oddýchnem. Potom niečo v domácnosti, ak potrebuje preskusat do školy, preskusam. Ľahká resp jednoduchá večera, sprcha a spať. Ak robím do pol štvrtej fitko a poobedny oddych vynechávam. Presne detaily úkonov a ani úplný časový rozvrh nevediem. A víkendy záleží či robím alebo nie. Ak robím tak sa nelíši moc od pracovných dní. Ak nerobím tak buď výlet , alebo oddych, doobeda fitko, obed ,poobede niečo spolu s dcérou, niečo v domácnosti a už je vecer
Na chode domácnosti sa podieľajú vsetcia, ktorí v tej domácnosti žijú, čiže aj chlap aj dcera

anonym_95ea5b
26. feb 2026

mna by odpalilo takto skoro vstavat a hned kmitat.Ked to tu citam to je cista psychiatria som rada za svoj zivot aky mam bez deti len s polovickou a prace aku som si zariadila.Takto premarnit skoro cely zivot az do dochodku kmitanin okolo familie a roboty alebo kym deti nevyrastu uz by som bola nohami dopredu niekde.Viem ze na to sa nepytas ale to je smutne ako rodiny ziju ani si riadne neprdnu vsetko za pohonu nedivim sa ze je tolko vyhoreni a psych chorob

anonym_d4bf1c
26. feb 2026

U nás je to takto cez týždeň.
5:30 budíček ja a deti, hygiena, chystanie raňajok
6:20 odchod do školy
6:30 začínam v práci
15:00 končím v práci a idem pre deti
15:10 sme doma, začínam variť, deti oddych
15:30 robíme úlohy
16:00 hry, pobyt vonku, ihrisko podľa počasia
18:00 večera, hygiena
19:00 spánok deti
20:00 upratať kuchyňu, pratanie vecí
20:30 mám čas konečne aj na seba
22:00 spánok
Cez víkend
6:30 budíček ja aj deti, doobeda varím upratujem dôkladnejšie. Deti sa hrajú.
11:30 obed, oddych
13:00 pobyt vonku, výlety
18:00 večera, hygiena
19:00 deti spánok
20:00 čas na seba
22:00 spánok
Približne takto to máme každý deň.

oceanahory
26. feb 2026
@anonym_95ea5b

mna by odpalilo takto skoro vstavat a hned kmitat.Ked to tu citam to je cista psychiatria som rada za svoj zivot aky mam bez deti len s polovickou a prace aku som si zariadila.Takto premarnit skoro cely zivot az do dochodku kmitanin okolo familie a roboty alebo kym deti nevyrastu uz by som bola nohami dopredu niekde.Viem ze na to sa nepytas ale to je smutne ako rodiny ziju ani si riadne neprdnu vsetko za pohonu nedivim sa ze je tolko vyhoreni a psych chorob

@anonym_95ea5b Hmm paradoxom je, ze kym som nemala dieta, tak som toho stihla asi o polovicu menej, ako teraz 😅. Je mi normalne trapne, aka som bola leniva a ten cas, co som mala k dispo som vobec nevyuzila 🤷...takze mne v tomto rodicovstvo prospelo. Vidim to presne opacne, pred rodicovstvom som velakrat iba mrhala svojim casom, tym, ze som nic nerobila...takze niektorym ludom to naozaj prospeje a privedie stabilitu a rutinu do zivota 😉.

hederamonstera
26. feb 2026
@oceanahory

@anonym_95ea5b Hmm paradoxom je, ze kym som nemala dieta, tak som toho stihla asi o polovicu menej, ako teraz 😅. Je mi normalne trapne, aka som bola leniva a ten cas, co som mala k dispo som vobec nevyuzila 🤷...takze mne v tomto rodicovstvo prospelo. Vidim to presne opacne, pred rodicovstvom som velakrat iba mrhala svojim casom, tym, ze som nic nerobila...takze niektorym ludom to naozaj prospeje a privedie stabilitu a rutinu do zivota 😉.

@oceanahory uplne suhlasim. Pred detmi som si neuvedomovala kolko volneho casu mam.😁 ale teda rada by som sa poucena vratila do zivota pred detmi a poriadne to vyuzivala😁

Strana
z2