icon

Denná, nočná a deti: Ako skĺbiť 12-hodinovú zmenu s rodinou?

Dnes o 13:39

Maminy ktoré máte malé deti. Surne zhanam prácu a zaujimali by ma vaše skúsenosti čo si myslíte o pracovnej dobe jeden deň 12hodin ranna6:00-18:00 druhy deň nočná 18:00-06:00 a dva dni volna a takto dookola. Ak niektorá takto pracujete zvladate to?da sa to skĺbiť s rodinnym životom? Pracovala som pred materskou na tri smeny to si teraz žiaľ vôbec neviem predstaviť byť týždeň na poobednej a nebyť s deťmi,tak isto či by som zvládla týždeň nočnej -to už nieje pre mňa.preto sa chcem s vami poradiť . ďakujem

anonym_0e533f
Dnes o 13:42

keď si navykneš - je to fajn.

papulienka48
Dnes o 13:46

@anonym_autor ak nebudes mat na vyber inu pracu, tak si na to budes musiet zvyknut a uvidis, ze casom si aj zvyknes

anonym_6ee0c6
Dnes o 13:48

my sme sa doma takmer nevideli, ked som vstala po nocnej, do dalsej nocnej, akurat som sa obliekla a vo dverach sme sa minali, ked muz isiel domov z roboty, raz som aj meskala 10 minut, aby sme aspon sex mali, nastastie blizko byva moja mama, takze syna postrazila, ked isiel zo skoly, robila som aj vikendy cize v podstate som mala pocit, ze som vkuse v robote, vzdy niekto vypadol bolo treba zastupovat

viestta
Dnes o 13:49

Sklbit sa to da, ale na rodinu by mali byt dvaja, ktori sa o nu dokazu rovnocenne postarat. Na domacnost tak isto

13uzivatelka11
Dnes o 13:53
@viestta

Sklbit sa to da, ale na rodinu by mali byt dvaja, ktori sa o nu dokazu rovnocenne postarat. Na domacnost tak isto

@viestta ale myslím si že jej nejde o to, že by sa nemal kto postarať o domácnosť, ale proste chce tráviť čas s rodinou.

viestta
Dnes o 13:55
@13uzivatelka11

@viestta ale myslím si že jej nejde o to, že by sa nemal kto postarať o domácnosť, ale proste chce tráviť čas s rodinou.

@13uzivatelka11 ja viem, ale ak ostane na nu domacnost a deti tak na rodinu bude este menej casu, lebo bude dohanat resty a nebude mat na rodinu cas a sily

doriiis
Dnes o 14:49

Ja pracujem tak. 8 hodinové zmeny uz nikdy viac. Všetko sa dá skĺbiť, ale musíš mať kvalitného partnera, ktorý ťa dokáže zastúpiť na 100%.Iba vtedy bude všetko fungovať a budete všetci spokojni

autor
Dnes o 15:19
@anonym_6ee0c6

my sme sa doma takmer nevideli, ked som vstala po nocnej, do dalsej nocnej, akurat som sa obliekla a vo dverach sme sa minali, ked muz isiel domov z roboty, raz som aj meskala 10 minut, aby sme aspon sex mali, nastastie blizko byva moja mama, takze syna postrazila, ked isiel zo skoly, robila som aj vikendy cize v podstate som mala pocit, ze som vkuse v robote, vzdy niekto vypadol bolo treba zastupovat

Dakujem Vam. Manžel je plnohodnotný rodic ,manzel . Pracuje ranne 10hodin. Skôr mi ide o to že tie vikendy a sviatky budem v robote, že či ste si na to vy zvykli,ak ste tak pracovali. Nemám skúsenosť s 12hodinovymi smenami. Ale viem že ranna,poobedna, nočná, týždeň po 8 hodín už robiť nechcem.kvoli rodine.
@viestta
@doriiis
@13uzivatelka11
@anonym_6ee0c6

doriiis
Dnes o 15:27
@anonym_autor

Dakujem Vam. Manžel je plnohodnotný rodic ,manzel . Pracuje ranne 10hodin. Skôr mi ide o to že tie vikendy a sviatky budem v robote, že či ste si na to vy zvykli,ak ste tak pracovali. Nemám skúsenosť s 12hodinovymi smenami. Ale viem že ranna,poobedna, nočná, týždeň po 8 hodín už robiť nechcem.kvoli rodine.
@viestta
@doriiis
@13uzivatelka11
@anonym_6ee0c6

@anonym_autor .. zvykneš si veľmi rýchlo. Áno, sem tam sobota, nedeľa a sem tam sviatok. Ale príplatky sú pekné a za tie dva dni si aj porobis doma veci, aj lekárov vybavis aj si oddychnes

anonym_6910c0
Dnes o 15:32

Robím tak 18rokov a dufam, ze az do dochodku😊 tolko volna, nebyť 5dni v týždni v práci je super, zarobiť na vikendovych a sviatocnych priplatkoch je super tiez . Nie vzdy vyjde vikend ,času mame s detmi az az 🙂
Normálne sme aj deti vychovali aj ked sme si niekedy len kľučky podavali, ale ja mam super prácu , ze som si mohla deti aj do prace vziať keby nemal byt kto s nimi.
Zabilo by ma, ak by som išla kazdy den do práce 😁 robím tak ako som skoncila skolu.

anonym_a8af83
Dnes o 15:40

@anonym_autor najlepší model.S deťmi nebudeš akurát, keď budeš mať dennú.Pred nocnou si s nimi, po nočnej sa vyspis a si s nimi.Vikendy zase dobre zarobis.Volno si vybavis doktorov, oddýchneš.Pracovala som tak pri dvoch školakoch 7 r rok som si zvykla na 8 to bol zabitý každý deň.Potom som prešla na živnosť