icon

Naše reakcie na jeho sviatok

Dnes o 09:03

Dnes ma moj milovany sviatok - my spolu nezijeme, long story. Rano som vstala, ol siedmej som nabehla do potravin nakupit ranajky, plus som mala pripraveny darcek. Volala som mu o pol deviatej, popriala vsetko naj, ci k nemu mozem prist na 5 min, len mu dam darcek, ranajky a necham ho, nech sa v klude sam naje. Ani som nemusela ist dnu. On, ze nie, ze to je narychlo, ze este nie je prebraty, ze sa musi dat dokopy. Ja uz som o pol desiatej mala termin u kozmeticky Cize, nie, nie, neda sa, nemoze. Hovorim ved na 2 minuty ti to dam. Nie… tak som nahnevane zlozila mobil. Potom o 15 min mi napisal, tak prid ked chces. Na to som nereagovala. Isla som k nemu domov, zazvonila susedom a nechala mu darcek pred dverami. Zisla som do auta a napisala - pozri sa pred dvere. Odisla som … na nakup. O 3 min mi vola, ze tam nic nie je. Vo mne ti vrelo. Dokelu za 3 min to niekto zobral? Tak ma natahoval, aby mi nakoniec povedal, ze to tam je a nic z toho on nechce (vsetko co dostal su veci, ktore ma rad). Tak to uz som nahnevane povedala, nech to niekomu rozda, podaruje susedom, ze uz nevladzem a rozlucila som sa. Na co mi napisal, ze si mnou nenecha pokazit den. Isla som ku kozneticke, kde mi pisal a volal, nedvihala som. Nakoniec som mu napisala, ze este raz vsetko najlepsie a nech si v pokoji uzije den. Na co mi odpisal, ze uz som mu ho pokazila a zjavne si to uzivam.

Podotykam sme ludia medzi 40-45, nie deti.
Vysla som z toho ako debil, co kazi ludom dni :f
Nezainteresovany pohlad? Lebo si naozaj pridem tak nemozna dnes…

Strana
z3
parvinka0001
Dnes o 09:06

Skončila by som to snim . Tu už nič viac sa nedá napísať na takého chmula .

huxy
Dnes o 09:07

Názor? Že ťa má úplne v paźi... Určite to nie je prvý krát, čo sa správal ako idiot, že? Na čo s takým strácaš čas?

anonym_8dbc75
Dnes o 09:13

samozrejme, že za všetko môže chlap 😂 ale to, že ty čakáš, že mu zavoláš ráno lebo ty máš kozmetičku a on má skákať hneď, ty mu nasratá zložíš telefón, ty mu nezdvíhaš a ignoruješ ho ti príde v poriadku?

Vieš ako sa to vraví? Akí išiel takú našíel

anonym_7990f2
Dnes o 09:14

@anonym_autor Prepáč,ale je to korunovaný vôl, ktorému nevyhovies.Nie ty si tá,kto kazí deň a radosť tomu druhému.Ozaj potrebuješ ku šťastiu toto?Mne,cudzej osobe ostalo smutno z toho, že ako si sa snažila dotyčnému spríjemniť deň od rána a on ako sa usiloval tvoje úsilie zničiť

doriiis
Dnes o 09:15

40 ročná žena a stráca čas so vzťahom, ktorý ani vzťah nie je a správa sa rovnako nevyspelo ako draha polovička.
Celé zle toto. Od začiatku do konca

svetlonos
Dnes o 09:16

@anonym_autor
No sorry ale si asi tak trochu debil. Nežijete spolu - Long stierky... To hovorí za všetko. Pokiaľ povedal nie, mala si rešpektovať. Pokiaľ má nejakú dg/ vadu tak tým dupľom. Aké nie on jasne odpovie a ty sa vtieras. Keby si ty jeho milovaná, chová sa úplne inak. Na to že máš po 40tke sa chovas ako soplanda.

januska12323
Dnes o 09:17

@anonym_autor vážne 40+? Tipovala by som 17 aj jeho aj teba.

anonym_eb0f31
Dnes o 09:18

Čo to je a načo ti to je? Zbav sa ho..

svetlonos
Dnes o 09:19

@anonym_autor
Myslím to tak, že si debil lebo na seba nehľadia. Takto sa isto nezachoval prvý krát a ty sa začnú mať rada. Ja som raz bola obvinená dokonca, že som spôsobila dážď a on ma kôli tomu bolesti 😂. Áno. V takom sychravom počasí ichvmaval. Ale reálne má obvinil, že ten dážď som spôsobila ja aby som mu ublížila. 😁 Ty budeš mať niečo podobe asi 😉

sissy27
Dnes o 09:24

@anonym_autor akoze vadni ste obaja. Precitaj si to po sebe este raz a uprimne mi povedz, nie je ti zo seba trapne?
Jeho nekomentujem, co si si vybrala to mas.
Ale tak chces sa mu natlacit s darcekom (inokedy nie je problem prist tak narychlo? Len dnes mu to vadilo? Alebo mu to nevadi len vtedy, ked potrebuje gule vyprazdnit?), on ti povie nie, ty ho prehovaras, potom si to on rozmysli, ale ty hras urazenu, ale aj tak tam ides aby si mu to nechala pred dverami… tak strasne si zufala, ze toto potrebujes robit?

anonym_03a6ca
Dnes o 09:24

@anonym_autor podľa mňa si na vine ty. A ja absolutne neznášam, keď niečo poviem, ako si to prajem a druhá strana to nerešpektuje. Keď ti povie, že nemá na teba čas, lebo je neprebraty, tak to ( kurník šopa) RESPEKTUJEM. A nie, že som otravná a trvám na svojom, " jooj len na minútku sa zastavím". Vnucuješ a sa a on si to takto neprial. A povedal ti to. Vrchol celej scény je mu nechať darček pred dverami, ako psovi. Zase si len na silu pretlačila svoje. Podľa mňa nevieš rešpektovať názor a prianie druhej osoby a ustúpiť. Preto sa tvoj druh, či priateľ takto chová a určite aj v iných veciach. Mali ste sa dohodnúť a rešpektovať sa, sú to jeho narodeniny. Keby som bola chlap, tiež mám pokazený deň z takého dedinského, vnucujuceho a aj trocha chorého " priania". Sorry, ale musela som ti to objasniť, aby si sa možno posunula vo svojom chovaní niekam inam a uvedomila sa.

minenkaa
Dnes o 09:26

@anonym_autor ty si neni kompletná
Mne keby sa niekto takto vynucoval,tak ho v živote nechcem vidieť
Moj muz ma tiež dnes narodky,bola som mu kúpiť raňajky ,spravil si kapucinko dala som mu pusu a šiel pracovať
Takéto blbosti lebo ma sviatok,prečo ho otravujes keď chce kľud

anonym_a6bfa1
Dnes o 09:27

No ja ti nevím Karle,ale aby som mu nechávala darček ,keď odmietol ,aby som prišla...

jeennyv
Dnes o 09:27

Ja na to, ze ked si mi napisala vas vek, ma vykotilo…som myslela, ze mate medzi 15-20…ne ze ste dospeli pomaly prezreti ludia 😀 horsi ako deti obaja, to ukoncite

anonym_920f06
Dnes o 09:30

@anonym_autor mna by nahnevalo keby ma v sobotu rano niekto uhanal . Nemala si sa vnucovat. Daj si pohov.

anonym_84d571
Dnes o 09:31

"Vysla som z toho ako debil, co kazi ludom dni"
Vystihla si to. Vytrvalo sa vnucujes tam kde ta nechcu. Si na to naozaj odkazana? Si vobec odkazana na taky vztah?

sara07
Dnes o 09:36

skončila by som už v polovičku prispevku ... toto by som nedavala
respektivne to natahovanie že tam nič nie je atd ... konečna
ja viem že nie každy preživa narodeniny a ma potrebu ich nejak riešit ale tak ak niekto je akčny spravam sa slušne ... a neskôr vysvetlím normalne pozri ja to nejak nepreživam atd
ale nie takto

maca1984
Dnes o 09:42

Obaja ste ako malé deti.

anonym_0095c7
Dnes o 09:49

Obaja ako malé deti. Ako sa hovorí: Vrane k vrane sada.

aurelia2000
Dnes o 10:10

Kto chce dostať darček k narodeninám v sobotu ráno rozospaty, neoholeny, neumyty? Veď si mala ísť najprv kozmeticke a potom spolu na nejaký obed niekde, hlavne sa o vsetkom pár dní vopred dohodnúť. Si neriadená strela, ale ani on nie je kompletny, tá jeho reakcia na darček bola nechutná, no aj spôsob doručenia bol od veci, čo horelo? Veď poobede si mu ho mohla dať. Keď ho tak miluješ, prečo nevieš, že on v sobotu vydrichmava? Ja som tiež ranný vták, ale do druhých nerypem, keď chcú spať.
A ešte nechápem, ako môžeš milovať niekoho, kto teba evidentne nie.

moonlight1210
Dnes o 10:15

Povedz naco sa mu pchas, ked sa chova ako rozmaznane trucovite decko, co si vybera cukriky z bonboniery: Na toto mam chut, tamto zase e-e.

Dotahujes sa s nim, aby si mu dokazala svoju pravdu. A tym sama seba, ako hlupa, nutis robit veci “spravne”, aby nemal proti tebe co pouzit. Aby ti ani smietku nemohol vycitat.
A naco?
Ved aj tak ta obvini, lebo sa mu chce. Absolutne ho netrapi, ci je v prave, ci nie. Chce to na teba hodit, tak hodi. A ma u prdele celu tvoju pravdu.

A ty ako hlupa skaces, snazis sa, odbmedzujes sa a vysledok? Iba sa jedujes, ako ma u tej prdele celu tvoju pravdu a spravodlivost.

Vykasli sa na neho. Zabijas s nim roky.

Tento ani za ten pocit, ze “kohosi mas a nie si sama”, nestoji.

A prestan sa aj ty chovat ako trubka, ze sa predhanas v tom, ako byt super partnerka. Nikto o to nestoji.
Este ani on nie.
Je to zbytocne, obera ta to o cas a vlastny zivot.
Nie si jeho mater. Chovaj sa ako zena, nie vychovavatelka v skolke.

Nabuduce si urob sobotu, potom mu zavolaj, ci mozes prist a dohodni sa az o hodinu. A darcek chod kupit, ked vies, ze uz ste sa dohodli.

Maximalne mu rano pisli spravou gratulaciu.

A nerob nu preboha ranajky tak, ze este mu ich bezis osobne dorucit. Ked bude chciet dake, nech si zadovazi sam. Tolko schopny asi este je, ked vie vymyslat, ze akoze nic nedostal, a potom sa fukat, ze nic z toho aj tak nechce (btw. stavim sa, ze to nakoniec i tak vsetko zjedol).

anonym_d2fc14
Dnes o 10:17

Neni po tebe, tak oheň na streche. Si ako malé decko

parvinka0001
Dnes o 10:24
@aurelia2000

Kto chce dostať darček k narodeninám v sobotu ráno rozospaty, neoholeny, neumyty? Veď si mala ísť najprv kozmeticke a potom spolu na nejaký obed niekde, hlavne sa o vsetkom pár dní vopred dohodnúť. Si neriadená strela, ale ani on nie je kompletny, tá jeho reakcia na darček bola nechutná, no aj spôsob doručenia bol od veci, čo horelo? Veď poobede si mu ho mohla dať. Keď ho tak miluješ, prečo nevieš, že on v sobotu vydrichmava? Ja som tiež ranný vták, ale do druhých nerypem, keď chcú spať.
A ešte nechápem, ako môžeš milovať niekoho, kto teba evidentne nie.

@aurelia2000 jasne ešte nech si vajciska stíha ponatierat kým sa chudáčik preberie .

Každú chvíľu lebo manžel si nespomenul alebo priateľ veď už bolo 6.01 ráno a on stále nič ....ale zrazu ju tu idete zvozit .

anonym_1a572d
Dnes o 10:29

Ste deti. Mentalne urcite. Jeden ako druhy, nemate si vzajomne co vycitat.

katkaseiner
Dnes o 10:34

No v prvom momente mi to prislo ze je doma manzelka...alebo tam niekoho ma...to fakt toto potrebujes? Akoze takto by sa ku mne choval "moj milivany", tak by mi asi bolo lepsie samej...

anna777115
Dnes o 10:34

Tak, na mňa si autorka prehnane akčná. Myslieť na niekoho , je jedna vec, ale robiť okolo toho, takéto teátre, je vec druhá.

autor
Dnes o 10:38

Keďže budem preč do cca 15.30, tak som mu tie veci chcela dať ráno, aby si to dal do chladničky. Mal tam svoje obľúbené veci, koláče apd. všetko z toho sa potrebovalo uskladniť, to som mu aj vysvetlila, prečo som mu to doniesla. Ale keď to nechce, tak nech to kľudne vyhodí alebo daruje. Čo dosť pochybujem, keď sa pozrel na obsah. Na vyvolávania a sms správy už nereagujem, nejdem nikomu kaziť deň. Majte vy všetci pekný víkend.

anonym_97f25e
Dnes o 10:39

ste obaja blbci. Ty si na neho moc tlačila keď povedal že nie je prebratý a on je trúľo ktorý nevie čo sa patrí.
zle si zareagovala. povedal že nemá čas, nie je prebratý, tak si mala povedať Ok, zastavím sa poobede. Klídek.
V akom vzťahu si s týmto pánom? Lebo ak to vyzerá na vážnejšiu známosť - tak to radšej skončí. Vážnejšia známosť je len z tvojej strany.

anonym_a6bfa1
Dnes o 10:39

A čo ak vôbec nebol doma,ale u tej susedy kde si zvonila 🤣

autor
Dnes o 10:43
@anonym_a6bfa1

A čo ak vôbec nebol doma,ale u tej susedy kde si zvonila 🤣

@anonym_a6bfa1 suseda bola doma s deťmi a manželom a on bol doma, to viem isto 🙂. So susedou som hovorila.

Strana
z3