icon

Naše reakcie na jeho sviatok

Dnes o 09:03

Dnes ma moj milovany sviatok - my spolu nezijeme, long story. Rano som vstala, ol siedmej som nabehla do potravin nakupit ranajky, plus som mala pripraveny darcek. Volala som mu o pol deviatej, popriala vsetko naj, ci k nemu mozem prist na 5 min, len mu dam darcek, ranajky a necham ho, nech sa v klude sam naje. Ani som nemusela ist dnu. On, ze nie, ze to je narychlo, ze este nie je prebraty, ze sa musi dat dokopy. Ja uz som o pol desiatej mala termin u kozmeticky Cize, nie, nie, neda sa, nemoze. Hovorim ved na 2 minuty ti to dam. Nie… tak som nahnevane zlozila mobil. Potom o 15 min mi napisal, tak prid ked chces. Na to som nereagovala. Isla som k nemu domov, zazvonila susedom a nechala mu darcek pred dverami. Zisla som do auta a napisala - pozri sa pred dvere. Odisla som … na nakup. O 3 min mi vola, ze tam nic nie je. Vo mne ti vrelo. Dokelu za 3 min to niekto zobral? Tak ma natahoval, aby mi nakoniec povedal, ze to tam je a nic z toho on nechce (vsetko co dostal su veci, ktore ma rad). Tak to uz som nahnevane povedala, nech to niekomu rozda, podaruje susedom, ze uz nevladzem a rozlucila som sa. Na co mi napisal, ze si mnou nenecha pokazit den. Isla som ku kozneticke, kde mi pisal a volal, nedvihala som. Nakoniec som mu napisala, ze este raz vsetko najlepsie a nech si v pokoji uzije den. Na co mi odpisal, ze uz som mu ho pokazila a zjavne si to uzivam.

Podotykam sme ludia medzi 40-45, nie deti.
Vysla som z toho ako debil, co kazi ludom dni :f
Nezainteresovany pohlad? Lebo si naozaj pridem tak nemozna dnes…

Strana
z3
anonym_e4e5b1
Dnes o 11:54

Už si tu písala vieš že v sobotu odpočíva, hrá hry, pozerá TV a venuje sa mame. Tak mu nemáš čo narúšať jeho program a návštevu prísť až keď ťa pozve.

Strana
z3