Som divná, keď uprednostňujem prácu učiteľky a rodinný život?
Ahojte.. chcela by som počuť názor nestranných a najmä žien, ktoré majú deti. Ja pracujem ako učiteľka ANJ-BIO. Túto prácu mám rada, finančne to síce nie je výhra, ale mám ešte aj druhú prácu, ktorou si viem pár korún privyrobiť a som ok. Čo ma však zaráža, je to, že som sa stretla s nie jedným mužom, ktorému by tá práca prekážala najmä kvôli platu. Ja som rodinný typ, čiže ja si svoj život predstavujem tak, že budem sa starať najmä o deti ja a táto práca mi to podľa mňa umožní lepšie ako iné.. Keď som to povedala mužovi s ktorým randím, len na mňa zazeral.. Som divná? Ja som predtým mala dlhodobý vzťah a fungovali sme na báze, že ja som skôr skončila, nakúpila, navarila a aj doma viac poupratovala a on keďže podnikal a bol vyťažený mu to vyhovovalo, ale odvtedy som takého nenašla... A neviem akú inú prácu by som robila..
@anonym_autor Nuz, keby som bola muz a toto mi povies, tiez mam smrt v ociach. Preco by som ja mala robit od rana do vecera? Mat celu tarchu strechy nad hlavou v mojich rukach? A tvoja uloha bude nakupit a utiet prach? A ak budu deti, tak hadam spolocne. Aj muz sa bude starat, nie len ty. A teda tovnako tak po financnej stranke. Nie len muz, ale aj ty.

@anonym_autor nie, praveze ty si uplne ok a on je divny