Manžel po hádke odišiel k svojej matke
Manzel po hadke odisiel k matke a ostal tam. Byva tam uz 2 mesiace. Mame 2 deti. Pokus o rozhovor z mojej strany bol. Vysledok? Nic nechce riesit. Da mi peniaze na deti a bodka. Vobec neviem ci este chcem nieco riesit aj ja. Svokra sa tiez vobec neozvala. Je to cele bizarna situacia
Ahoj, neviem, aká to bola hádka, čo všetko ste si vyčítali a aký ste mali vzťah pred ňou. Nemôžem sa ubrániť pocitu, že hádka bola len zámienka, aby mal niečo na teba a on je už niekde inde. Nemá milenku?
A kvôli čomu vznikla hádka?
ako kolko ma manzel rokov? toto je taka fraska...odidem si a zena staraj sa o dve deti... mam pohodu ako kral...neznasam takychto ludi a dva mesiace su prilis dlha doba aby som takeho idiota chcela doma nech by bola hadka akakolvek
nechce sa vrátiť, nech bude u mamy. ale čo deti?
Aj mne to pride,ze to cele bola,iba zamienka a on,uz pred tym chcel vycuvat z tohto manzelstva...neexisuje,aby chlap,kt na tebe zalezi,takto dlho nejavil zaujem o riesenie situacie
U mňa by stratil dôveru, už by som ani nechcela aby sa vrátil. Aj, keď to musela byť riadna hádka a nevieme čo jej predchádzalo, ani celkovo aký máte vzťah. A ani nepíšeš, či to urobil manžel prvý krát. Len čo deti?
Tak okrem vyzivneho treba poriesit aj to, ako a kedy sa bude stretavat s detmi. Hadam ich videl, respektive travil cas s nimi za tie 2 mesiace. Ci ani to nie?
Tak okrem vyzivneho treba poriesit aj to, ako a kedy sa bude stretavat s detmi. Hadam ich videl, respektive travil cas s nimi za tie 2 mesiace. Ci ani to nie?
@martinkatinka za 5 tyzdnov sa im ani neozval. Nic. Ani na Vianoce. Ani o vysvedcenie. Su na strednej skole. Az posledny tyzden im zavolal.
ako kolko ma manzel rokov? toto je taka fraska...odidem si a zena staraj sa o dve deti... mam pohodu ako kral...neznasam takychto ludi a dva mesiace su prilis dlha doba aby som takeho idiota chcela doma nech by bola hadka akakolvek
@stvura ma 53 rokov.
Ahoj, neviem, aká to bola hádka, čo všetko ste si vyčítali a aký ste mali vzťah pred ňou. Nemôžem sa ubrániť pocitu, že hádka bola len zámienka, aby mal niečo na teba a on je už niekde inde. Nemá milenku?
@anonym_730184 nemyslim, ze ma inu. Byva u matky
@martinkatinka za 5 tyzdnov sa im ani neozval. Nic. Ani na Vianoce. Ani o vysvedcenie. Su na strednej skole. Az posledny tyzden im zavolal.
@anonym_autor ak s nim deti chcu byt, tak by som mu urcila aj cas, tiez potrebujes oddych a volno od deti. Aspon do kina by mohol s nimi ist.
Nech uz bola hadka o comkolvek, zachoval sa ako curak. 53 rocny chlap sa vezme k mamicke a zena nech sa stara o vsetko. Dufam, ze sa neplanujes k nemu vratit, ak by bola prilezitost, ale kopnes ho do riti
Dôvod hádky?
@anonym_730184 nemyslim, ze ma inu. Byva u matky
@anonym_autor aby na súde nebol za "hajzla", ktorý opustil rodinu kvôli inej babe. Keď všetko prehrmí, pomaly ju vtiahne na svetlo.
@anonym_autor myslím že tiez jeden z hrdinov, ktorý nemá odvahu povedať priamo, že chce odísť, len čakal na dôvod
Najhorsie je, ze som onkologicky pacient v pokrocilom stadiu. Som na plnom ID
@anonym_autor liecis sa, ci uz mas ukoncenu liecbu?
@anonym_autor liecis sa, ci uz mas ukoncenu liecbu?
@martinkatinka liecim, som v 4.stadiu
@martinkatinka liecim, som v 4.stadiu
@anonym_autor musis mu proste oznamit, ze potrebujes pomoc s detmi. Ved on predsa vie, ake mas ochorenie. Ten stres ti vobec neprospieva, je to od neho hnusne... A co deti? Ako to zvladaju? Su ti aspon tie oporou?
Chod za právnikom, podaj výživné na decka a aj na seba a nešetrí ho. Keď už nič tak aspoň peniaze nech dáva
Nárok na výživné máš aj Ty
Stredoškoláci hovoria na situáciu čo? Jr im zo jedno že otec sa vysral na rodinu? Že ty si chorá?
Ak si v tomto stave, nenechaj ho odist. Zavolaj mu,aj svokre, ze potrebujes pomoc so vsetkym. On si vyvaluje gule u matky a ty chora sa staras. Drznim ti palce, nech to psychicky zvladnes a prajem ti zdravie, das to 🍀
Ak si v tomto stave, nenechaj ho odist. Zavolaj mu,aj svokre, ze potrebujes pomoc so vsetkym. On si vyvaluje gule u matky a ty chora sa staras. Drznim ti palce, nech to psychicky zvladnes a prajem ti zdravie, das to 🍀
@anonym_e8b1db prečo má volať svokre? Veď ten chlap má 53 rokov. To má svoje manželstvo rieist s nejakou 80 ročnou starenou?
@anonym_autor poviem to sprosto a vopred sa ospravedlnujem, teba naozaj nechcem ranit -ale tvoj muz je vychcany zmrd. Vzhladom k tvojej dg nema potrebu nic riesit, lebo rozvod znamena delenie majetku a natahovacky, opletacky, a to je este otazne, ako ste nadobudli spolocny majetok, ci nahodou nie je vylucne tvoj… dedicske konanie moze byt prenho vyhodnejsie…
Naozaj sa ospravedlnujem, ze som mozno prilis otvorena, ale toto mi napadlo ako prve, ked si spomenula dg. Prajem ti vela sil, psychickych aj fyzickych a aby liecba zaberala najlepsie ako sa da 🙏💙
@anonym_autor to mi znie ako elegantne hodim vsetko na zenu a ja ukrivdeny chudacik mam konecne od vsetkeho pokoj dva mesiace wtf a svokra kwby mala rozum syna kopne naspat k tebe aby ste sa aspon porozpravali....obaja su vadne kusy
@anonym_autor Ahoj autorka, no mas to tazke, hlavne so zdravim😔 Ak sa smiem spytat co bol dovod hadky, preco mu treskli nervy az tak,ze odisiel? Keby sa siel len vyvetrat a este v ten den sa vrati pochopim, ale takto? Co sa udialo?
Kazdopadne je to od neho hnusne, ze ta takto necha na deti samu, zvlast, ked vie,ze nie si zdrava, keby aspon komunikoval, ale takto sa ozaj sprava ako blb. O co sa jednalo, ze toto spravil?
@anonym_autor je mi ťa strasne luto :( podobneho som mala doma
@anonym_autor Zbaľ deťom veci a choďte za ním. Zazvoň a pri dverách mu povedz, že nechávaš deti u neho. A že mu pošleš na účet 100 € výživné. Uvidíš tú reakciu.

A Ty ako? Chceš aby sa vrátil? Alebo už ani nie ? Máš ešte záujem? Lebo toto mi príde ako rozpadnuty vzťah a aj keby sa vrátil už to dobre nebude