icon

Manžel po hádke odišiel k svojej matke

Dnes o 06:30

Manzel po hadke odisiel k matke a ostal tam. Byva tam uz 2 mesiace. Mame 2 deti. Pokus o rozhovor z mojej strany bol. Vysledok? Nic nechce riesit. Da mi peniaze na deti a bodka. Vobec neviem ci este chcem nieco riesit aj ja. Svokra sa tiez vobec neozvala. Je to cele bizarna situacia

mamaaja82
Dnes o 07:54

Prave pre tvoju chorobu mu nevolaj a uz vobec nie svokre,neponizuj sa,iba by si mala vacsi stres keby sa vratil.Snaz sa byt co najviacv klude.Ty potrebujes klud a pohodu,jeho zivot este dobehne.Silno Ti drzim palce.

autor
Dnes o 08:01

Dakujem. Peniaze na deti mi poslal na ucet v januari. Ale nie je to samozrejme ciastka, aku nosil domov.

anonym_83cec7
Dnes o 08:05

No asi hádka nebude v priadku, keď nevieš odpovedať. Otázne či naozaj nemal dôvod radšej od teba odísť.

anonym_01039d
Dnes o 08:08
@anonym_83cec7

No asi hádka nebude v priadku, keď nevieš odpovedať. Otázne či naozaj nemal dôvod radšej od teba odísť.

@anonym_83cec7 presne, odpovedá na všetko, ale dôvod hádky sa asi nedozvieme.

ketrin1984
Dnes o 08:10

@anonym_autor
Deti máš veľké chvalabohu.Oddychuj,lieč sa v kľude a idiota nepotrebuješ.Teraz sa vyfarbil aký je...Využi čas,že nemusíš aj jeho veci prať,aj okolo neho skákať.
A pre istotu zváž závet.Len pre istotu.Zvládneš to,veľa je v hlave.Držím ti palace🥰

anonym_346326
Dnes o 08:15
@anonym_autor

Dakujem. Peniaze na deti mi poslal na ucet v januari. Ale nie je to samozrejme ciastka, aku nosil domov.

@anonym_autor mne to príde ako odputanie sa... Máš ťažký stav, tak sa muž zľakol a hádku využil na odchod aby ta nevidel trpieť.
Zvyčajne ťažko chori ľudia sa izoluju pred koncom, aby rodine co najmenej chýbali. U vás to spravil muž.
S deťmi by som sa dohodla, nech idú na par dni/týždňov k otcovi.

stvura
Dnes o 08:19
@anonym_autor

@stvura ma 53 rokov.

@anonym_autor tak v tomto pripade (tym padom si ta viem predstavit ako svoju rovesnicku) a tiez kedze decka su velke by som sa na neho vykaslala, hlavne ries svoje zdravie, to je najdolezitejsie. A tiez nech si manzelik nemysli ze vsetko vyriesi stovkou na kazde dieta lebo to je nerealne. Duplom preto, lebo si v situacii v akej si a nemas sancu to utiahnut vsetko sama. Deti a svokra tuto situaciu beru ako? Ako niekto tu vyssie pisal ze so starou zenou sa bavit nebudes/nemas, ale ako jedna normalne zmyslajuca zena by predsa toto nedopustila-mala by to ak vie co je vo veci chapat, hned by som, ak by to bol moj syn povedala svoje, ze takto sa veci neriesia, len sa problem "zalepi" a musi sa postarat o svoju choru manzelku a deti ktore si spravil (inac si viem prestavit ze moja svokra by sa k celej veci postavila uplne s prehladom a syn by kmital, na vsetkych svojich vnukov/vnucky je ona velmi citliva)

maciatkolulu
Dnes o 08:22

@anonym_autor dôvod hádky? Je to celé veľmi zvláštne a hlavne citlivé. Áno si chorá,ale aj tvoji blízki trpia,aj partner. Ak ste boli normálna rodina. Psychológov všetkým a nie hneď hádzať na chlapa všetko. Deťom nič určovať v ich samozrejme nemôžeš. Každopádne ťažko takto čokoľvek napísať. Ak ti urobí do re,že ti píšu,že je hajzel ok. Ale sama vieš,že bol to nie je. Z nikoho strany.

pribinak
Dnes o 08:23
@anonym_c50469

@anonym_autor Zbaľ deťom veci a choďte za ním. Zazvoň a pri dverách mu povedz, že nechávaš deti u neho. A že mu pošleš na účet 100 € výživné. Uvidíš tú reakciu.

@anonym_c50469 chúďata deti. Ty si uvedomuješ že majú minimálne 15 rokov a aké by to bolo pre ne ponižujúce?
Foter ich osral a nechce ich ani mama? Kraaasa

katkazatka
Dnes o 08:25

Ako ti radia vyssie. Pories hned vyzivne na deti aj na seba. A rozvod. Ten hajzel caka na dedicske.

biba_18
Dnes o 08:27

@anonym_83cec7 @anonym_01039d aký dôvod by vedel ospravedlniť že sa zbalí od chorej manželky pred vianocami a ani nekontaktuje deti?? to by ma zaujímalo čo by ste vedeli ospravedlniť, že bolo v poriadku čo urobil…

maciatkolulu
Dnes o 08:29
@biba_18

@anonym_83cec7 @anonym_01039d aký dôvod by vedel ospravedlniť že sa zbalí od chorej manželky pred vianocami a ani nekontaktuje deti?? to by ma zaujímalo čo by ste vedeli ospravedlniť, že bolo v poriadku čo urobil…

@biba_18 najmä dôvod a celé ako to je. Nevieme nič,teda vlastne už áno,čaká na dedičstvo. Asi nevieš veľa o psychológii rodinných príslušníkov chorých. Treba doštudovať. Áno,môže byť hajzel ale aj nie,nemusí. Takto to usudzovat z pár veľm studených príspevkov autorky....no dobre

anonym_2f7a91
Dnes o 08:31
@maciatkolulu

@biba_18 najmä dôvod a celé ako to je. Nevieme nič,teda vlastne už áno,čaká na dedičstvo. Asi nevieš veľa o psychológii rodinných príslušníkov chorých. Treba doštudovať. Áno,môže byť hajzel ale aj nie,nemusí. Takto to usudzovat z pár veľm studených príspevkov autorky....no dobre

@maciatkolulu fajn, odišiel od nej, možno si už dlho nerozumeli, mizno sa bál jej ochorenia, možno má inú, ALE unika ti dosť podstatný detail: on opustil aj decka, nekontaktoval ich dosť dlho. Veď s nimi sa môže stretávať, zobrať ich k sebe, tráviť s nimi čas

anonym_31646c
Dnes o 08:32

Mam kamaratku. Nedavno sa "vyhrabala" z rakoviny. A poviem ti, ze jej muz to zvladal ovela horsie nez ona sama. Aj pre neho to bola zataz... chlapi to zjavne prezivaju inac. Ale! Nezdhol 🙈 toto je ozaj zbabele ☹ kedy by ti mal byt najvacsou podporou ☹

anonym_83cec7
Dnes o 08:35
@biba_18

@biba_18 každá minca má 2 strany. Tak dosť dôlezity je dôvod hádky, keď chlap odíde na 2 mesiace prec. Namiesto odpovede na komentare aký bol dôvod hádky, sem capla, že je chorá. Takže ja by som naozaj chcela vedieť dôvod odchodu chlapa, aby som mohla dávať objektívne komentáre. A to, že odišiel od detí. Sú SŠ, možno sa s nimi stretáva, možno nakoniec musí potajomky. Nevieme čo je autorka zač, keď zaryto mlčí kvôli čomu to celé vzniklo, ale naopak aktívne odpovedá aj na to, načo sa jej nepýtajú

babababka
Dnes o 08:39

Prečo bizarná situácia?A kam mal ísť?Išiel za mamou,nie za kamarátmi.Svokra s tým nič nemá,musíte to riešiť-vyriešiť len vy.Treba ísť na nejakú neutrálnu pôdu a tam to riešiť.Držím palce.

biba_18
Dnes o 08:39

@maciatkolulu on sa odpútal aj od detí ktoré choré nie sú… nie, nie je hajzel…

anonym_83cec7
Dnes o 08:41
@biba_18

@biba_18 lebo autorka povedala? Môže to byť celé úplne inak. Ako píšem vyššie, možno sú v kontakte a autorka ani nevie. A nechápem čo s tým má jej choroba. Tu sem ani písať nemusela. Na to sa jej nikto nepýtal

maciatkolulu
Dnes o 08:41
@biba_18

@anonym_2f7a91 neunikol,decká mohli tiež povedať všeličo a aj urobiť....ten kto pozná pubertakov,vie. A tobôž v takejto situácii. Absolútne nič nenapísala. Možno ten chlap je zruteny na psychiatrii,možno je hajzel.
@biba_18

anonym_ff9766
Dnes o 08:42

Ja by som v takom pripade zasla za notarom a spisala zavet, aby nezdedil ani euro...vsetko by som nechala detom

biba_18
Dnes o 08:43

@anonym_83cec7 aký objektívny komentár? mňa zaujíma aký dôvod hádky by bol pre teba prijateľný ak by sa správal ako popisuje autorka…

anonym_83cec7
Dnes o 08:46
@biba_18

@anonym_83cec7 aký objektívny komentár? mňa zaujíma aký dôvod hádky by bol pre teba prijateľný ak by sa správal ako popisuje autorka…

@biba_18 no napríklad nižšie téma život s narcisom. Tam radia ženy autorke odísť. Možno aj tu je ten prípad, len z opačného garde. Fakt nevieme prečo odišiel. Možno mal naozaj dostatočný dôvod odísť. Autorka zaryto mlčí aký bol ten dôvod. Aj to o niečom svedčí. A tu sa už kydá na chlapa ako vždy

stvura
Dnes o 08:48

moj otec doopatroval svoju priatelku (zili spolu 30r) v stvrtom stadiu az do konca...ako opustit tak tazko choreho partnera je z humanneho hladiska svinstvo...bez ohladu na to aka bola hadka - a kto napisal vyssie ze zbalit deti a vylozit ich - ako sorry, nevie co je to tazko chory clovek v stvrtom stadiu - tam je dolezita velka empatia, pomoc, obetovanie sa...a viete ako pubertiak toto vnima? on musi byt rozhodeny na tisic milion kuskov - ako bude s takym clovekom potom fungovat?

autor
Dnes o 08:52

Dovod hadky boli dlhodobe konflikty. Vycitala som mu tazku opilost z predosleho dna. Normalne ho v noci doniesli domov.

autor
Dnes o 08:54
@maciatkolulu

@anonym_2f7a91 neunikol,decká mohli tiež povedať všeličo a aj urobiť....ten kto pozná pubertakov,vie. A tobôž v takejto situácii. Absolútne nič nenapísala. Možno ten chlap je zruteny na psychiatrii,možno je hajzel.
@biba_18

Chodi normalne do prace.

anonym_83cec7
Dnes o 08:55
@anonym_autor

Dovod hadky boli dlhodobe konflikty. Vycitala som mu tazku opilost z predosleho dna. Normalne ho v noci doniesli domov.

@anonym_autor a nevymýšľaš si tak trochu? Lebo čo by za to dala každá žena alkoholika, aby sa odsťahoval k mame a posielal peniaze

autor
Dnes o 08:56
@biba_18

@biba_18 vycitky kvoli opitosti. A aby bol pofla moznosti viac doma. Uz vobec nechcel chodit domov.

bielasovicka
Dnes o 08:59
@anonym_autor

@biba_18 vycitky kvoli opitosti. A aby bol pofla moznosti viac doma. Uz vobec nechcel chodit domov.

@anonym_autor ja neviem, ale nejak ti neverím.... 😏

maciatkolulu
Dnes o 09:00

Už ti ani ja neverím....

biba_18
Dnes o 09:02

@anonym_83cec7 ok, odíde od ženy. a čo tie deti?