Manžel po hádke odišiel k svojej matke
Manzel po hadke odisiel k matke a ostal tam. Byva tam uz 2 mesiace. Mame 2 deti. Pokus o rozhovor z mojej strany bol. Vysledok? Nic nechce riesit. Da mi peniaze na deti a bodka. Vobec neviem ci este chcem nieco riesit aj ja. Svokra sa tiez vobec neozvala. Je to cele bizarna situacia
Zober sa žena a prestaň s ním počítať v ďalšom živote. Načo ti je taký chlap doma? Bývanie máš vyriešené, podaj žiadosť o rozvod + výživné na deti + výživné na seba. Ale, ešte predtým vymeň zámky na byte. Aby si raz nenašla prazdny byt. Jedno je isté. Ak by s tebou chcel byť, tak by bol. Nechce. Nic medzi tým neexistuje....deti máš veľké, pomozu.
@anonym_47c7f9 Načo sa bude rozvádzať? Čítaj. Má rakovinu v 4. štádiu, možno onedlho zomrie a ešte sa má vláčiť posledné týždne života po súdoch? A chlap jej nič zlé nerobí, na deti platí. Rozvodom a súdom by nič viac nezískala.
@anonym_47c7f9 Načo sa bude rozvádzať? Čítaj. Má rakovinu v 4. štádiu, možno onedlho zomrie a ešte sa má vláčiť posledné týždne života po súdoch? A chlap jej nič zlé nerobí, na deti platí. Rozvodom a súdom by nič viac nezískala.
@anonym_e6f8c7 Azda sa bude autorka drzat a liecit. Ale ked sa chlap zachoval ako svina, preco by mal dostat podiel na byte a vdovsky dochodok, keby doslo k najhorsiemu? Deti male nemaju, on sa odstahoval. Zaplatit pravnika a nemusi rozvod ani dlho trvat. A pre istotu by som aspon zavet napisala, aby ostalo vsetko detom.

Zober sa žena a prestaň s ním počítať v ďalšom živote. Načo ti je taký chlap doma? Bývanie máš vyriešené, podaj žiadosť o rozvod + výživné na deti + výživné na seba. Ale, ešte predtým vymeň zámky na byte. Aby si raz nenašla prazdny byt. Jedno je isté. Ak by s tebou chcel byť, tak by bol. Nechce. Nic medzi tým neexistuje....deti máš veľké, pomozu.