Ako citlivo oznámiť manželovi dôvod rozvodu?
Ahojte, mam taky problemik. Ale kde sa inde poradit nez tu. Manzel ma prestal pritahovat dost sa zmenil za posledne roky a uz to proste nieje to co som si niekedy brala. Chcem ho opustit ale chcem byt k nemu fer a povedat mu pravdu ze preco. Ale poradte ako. Aby to bolo citlive a nevysla som z toho ako ta zla. Dakujem.
@anonym_autor tak ked si si ho brala pre krasu a vzhlad a nie preto, ake ma vnutro, tak si riadne vedla.
@anonym_autor ty budes stale mlada?
@domkakvet mam predsa zrkadlo a viem ako vyzeram.
to v tom chlieve aj byvate?
@anonym_autor riadny neporiadok.. vytvorene ai
to v tom chlieve aj byvate?
@anonym_3e7f41 to je iba docasne, mame prideleny byt.....
@anonym_autor preboha to kde zijete???
@slavomira236 v Hlohovci docasne.
🍿🍿
@anonym_3e7f41 to je iba docasne, mame prideleny byt.....
@anonym_autor treba začať upratovať..
Keby si sem nedala tu ,,foto" tak by tomu aspon niekto veril a bola by fajn diskusia. Toto je zbytocne trapne.
No kazdopadne ak mas ten problem realny, tak je fer to muzovi najskor povedat a az potom ked bude na to kaslat, riesit
@anonym_autor treba začať upratovať..
@anonym_8312e9 starate sa do vsetkeho iba nie to co chcem pomoct.
@anonym_autor ved ty si sem poslala foto,tak aký si chcela názor iný
Keby si sem nedala tu ,,foto" tak by tomu aspon niekto veril a bola by fajn diskusia. Toto je zbytocne trapne.
No kazdopadne ak mas ten problem realny, tak je fer to muzovi najskor povedat a az potom ked bude na to kaslat, riesit
@ivik4 mas dojem ze hore nad fotkou mi niektora poradila?
@anonym_autor pomoct potrebujes jedine ty, nad svojou povrchnostou sa zamysli.
@anonym_autor pomoct potrebujes jedine ty, nad svojou povrchnostou sa zamysli.
@anonym_a2a88b
@anonym_a2a88b investujem vela casu a penazi do svojeho vzhladu, a tak chcem aby aj clovek pri mne bol na tom rovnako
a keby si sa s nim porozpravala nech na sebe trochu popracuje? ci nepomohlo?
co bolo na foto?
Fotku som nevidela ale ak si povrchná hľadaj si rovnakého chlapa. Normálny ľudia sa rokmi menia.
zas raz som prisla neskoro..
Možno miesto riešenia povrchných veci by si sa mohla naučiť aj upratovať.
ked sa o seba staras rovnako ako o byvanie, bud rada ze ta este muz neopustil.
a ako mu to povedat a pravdu?
no pravdu, nepritahujes ma uz, chcem rozvod.
Ved mu normalne povies : nepritahujes ma a preto sa idem rozvadzat. Ziadna velka veda. Presne to, co si napisala sem ,povies aj jemu.
@minenkaa Pekná žena to bola…Postava top…
@nikoletta1712 fotka v zrkadle a za nou v izbe totalny bordel, polorozpadnuta chalupa, aj spoluobcania hadam lepsie byvaju. Ale to ju netrápi, len ze muz uz nevyzera ako na zaciatku. A o seba sa ona stara. Jaj, keby sa aj o domácnosť starala 😃😃
@nikoletta1712 a tak čo píšu o neporiadku
@minenkaa Lebo tá fotka bola odfotená niekde v izbe a teda fakt hnus, neporiadok, kentus, špina tam bola…
No dievča bolo veľmi pekné, udržiavané…Je vidieť, že sa stará o seba…
@minenkaa Lebo tá fotka bola odfotená niekde v izbe a teda fakt hnus, neporiadok, kentus, špina tam bola…
No dievča bolo veľmi pekné, udržiavané…Je vidieť, že sa stará o seba…
@anonym_b4daf0
@nikoletta1712 to je dom po mojej babke. a uz som pisala ze sme tu iba na par dni. Potom ideme do bytu. Naco to riesite?????

🤣🤣🤣🤣 prosím tá, daj sem tvoju foto.