icon

Ako citlivo oznámiť manželovi dôvod rozvodu?

Dnes o 09:36

Ahojte, mam taky problemik. Ale kde sa inde poradit nez tu. Manzel ma prestal pritahovat dost sa zmenil za posledne roky a uz to proste nieje to co som si niekedy brala. Chcem ho opustit ale chcem byt k nemu fer a povedat mu pravdu ze preco. Ale poradte ako. Aby to bolo citlive a nevysla som z toho ako ta zla. Dakujem.

nikoletta1712
•
Dnes o 10:56
@anonym_autor

@anonym_b4daf0
@nikoletta1712 to je dom po mojej babke. a uz som pisala ze sme tu iba na par dni. Potom ideme do bytu. Naco to riesite?????

Jeden anonym sa ma pýtal ohľadom fotky, tak som jej opísala fotku, ktorú si zmazala…

autor
•
Dnes o 10:57
@nikoletta1712

Jeden anonym sa ma pýtal ohľadom fotky, tak som jej opísala fotku, ktorú si zmazala…

@nikoletta1712 ja chapem, ano je to tu stare a deti narobili neporiadok. Ale chcela vidiet fotku tak som nestihla upratat. Davala som pozor aby mi nebolo vidiet skor tvar ako hracky na koberci.

anonym_f283c8
•
Dnes o 11:02

Pošli aj manželovu foto,nech ťa vieme pochopiť a zhodnotiť situáciu

patrike
•
Dnes o 11:03

Este otazka, co cakas od rozvodu ? Tu niekto spomina, kto videl tvoju fotku, ze vyzeras dobre, cize na sex niekoho zbalis za 5 minut, ale zit s tebou a detmi v neporiadku a hrat sa s tebou na rodinu nik nebude. Necakaj zlepsenie stavu po rozvode. Pichacov bude plno, rodinne zalozenych so zaujmom o bordelarku s malymi detmi bude nula.

nikoletta1712
•
Dnes o 11:03
@anonym_autor

@nikoletta1712 ja chapem, ano je to tu stare a deti narobili neporiadok. Ale chcela vidiet fotku tak som nestihla upratat. Davala som pozor aby mi nebolo vidiet skor tvar ako hracky na koberci.

@anonym_autor Ako som povedala - postavu máš krásnu, staráš sa o seba…

autor
•
Dnes o 11:05
@nikoletta1712

@anonym_autor Ako som povedala - postavu máš krásnu, staráš sa o seba…

@nikoletta1712 Dakujem. ❤❤

anonym_38ff14
•
Dnes o 11:06

Sranda..opat sme pri tom, ze ked je zena skareda a tucna, tak manzel ma byt rad, ze ju ma, musi ju milovat taku aka je. Ona nemusi so sebou robit nic, ani schudnut, ani sa upravit. len nech je spokojna sama so sebou.🙂
Tuna chlapik sa zunoval, tak ma smolu.

anonym_add769
•
Dnes o 11:08
@patrike

Este otazka, co cakas od rozvodu ? Tu niekto spomina, kto videl tvoju fotku, ze vyzeras dobre, cize na sex niekoho zbalis za 5 minut, ale zit s tebou a detmi v neporiadku a hrat sa s tebou na rodinu nik nebude. Necakaj zlepsenie stavu po rozvode. Pichacov bude plno, rodinne zalozenych so zaujmom o bordelarku s malymi detmi bude nula.

@patrike aj ja som chcela vidiet pani

autor
•
Dnes o 11:09
@anonym_38ff14

Sranda..opat sme pri tom, ze ked je zena skareda a tucna, tak manzel ma byt rad, ze ju ma, musi ju milovat taku aka je. Ona nemusi so sebou robit nic, ani schudnut, ani sa upravit. len nech je spokojna sama so sebou.🙂
Tuna chlapik sa zunoval, tak ma smolu.

@anonym_38ff14 mam 47 kilo a 163-4 cm

anonym_38ff14
•
Dnes o 11:11
@anonym_autor

@anonym_autor ved pisem, ze ked je chyba na strane chlapa, tak uz take zhovievave nie ste.

anonym_b3a04c
•
Dnes o 11:13
@anonym_e3ff39

zas raz som prisla neskoro..

@anonym_e3ff39 Ani ja som nevidela. Fnuk😪

anonym_f283c8
•
Dnes o 11:15
@anonym_autor

@anonym_autor no ukáž ešte raz to foto

2691
•
Dnes o 12:06

Už máš aj premyslené, kde budete každý bývať?
A deti? , ako sú staré?

anonym_dbd92b
•
Dnes o 12:07

odfot sa este raz, kolko mate deti a ake su velke? mas premyslene kam by si isla s detmi? kto by ti s nimi pomohol?

2691
•
Dnes o 12:08
@2691

Už máš aj premyslené, kde budete každý bývať?
A deti? , ako sú staré?

Manžel je zanedbany? Prečo nechodí športovať, plávať ?

autor
•
Dnes o 12:10

ja robim recepcnu vo fitku, tak mam vsup zadarmo. on nechi a ani nechce. Dve deti maju ineho otca, on je otcom iba najmladsej.. A uz som pisala ze cakam na byt a bude iba na mna.

natalka13
•
Dnes o 12:47
@anonym_autor

@anonym_autor takbto si vychrtlina bez svalovej hmoty.
A upratat si nestihla? Taky bordel moja nieje nestihla som ale neupratujem.

patrike
•
Dnes o 13:07
@anonym_autor

ja robim recepcnu vo fitku, tak mam vsup zadarmo. on nechi a ani nechce. Dve deti maju ineho otca, on je otcom iba najmladsej.. A uz som pisala ze cakam na byt a bude iba na mna.

@anonym_autor Cize mas dokopy 3, spolu od dvoch chlapov. Naozaj necakaj nic ine, nez milenca, ktory ta pride obcas obrobit. Taky tutko, ktory by s tebou siel byvat, takeho chciet nebudes.

anonym_b3a04c
•
Dnes o 13:08
@anonym_autor

@anonym_autor Cakas na byt..mhm...ok.

2691
•
Dnes o 13:18
@anonym_autor

@anonym_autor hmmm, takže on asi zostane v tomto babkinom dome? No , je ťažko ti poradiť.
Keby aspoň tušil, že sa niečo deje a že byt bude iba tvoj. Zrejme máš už všetko naplánované a asi aj nového priateľa....
Zvolila si si ťažkú cestu.Pokial sa manžel staral o deti, bude ti chýbať. Nový chlap nebude žiť so ženou s tromi deťmi.Bude si chodiť len užívať ...
Možno máš aj toto naplánované.

2691
•
Dnes o 13:19
@anonym_autor

@anonym_b4daf0
@nikoletta1712 to je dom po mojej babke. a uz som pisala ze sme tu iba na par dni. Potom ideme do bytu. Naco to riesite?????

@anonym_autor veď píšeš, že byt bude na teba a s manželom sa chceš rozísť....

domkakvet
•
Dnes o 13:27
@anonym_autor

@domkakvet mam predsa zrkadlo a viem ako vyzeram.

@anonym_autor citam komentare a vraj si kocka, mne si odpisala, ze mate doma zrkadlo, ale ja som sa ta pytala nieco ine, ci budes stale kocka a nie ci mate doma zrkadlo, dnes si kocka, ale za par rokov nemusis byt, potom si ma tvoj muz hladat mladsiu a kolko mas vlastne rokov?

anonym_431433
•
Dnes o 16:20

Chudák chlap. Zavesil si ťa na krk aj s dvomi cudzími harantmi a tu má vďaku.

anonym_38ff14
•
Dnes o 17:01
@natalka13

@anonym_autor takbto si vychrtlina bez svalovej hmoty.
A upratat si nestihla? Taky bordel moja nieje nestihla som ale neupratujem.

@natalka13 Prepáč, ale je to dosť nejchutné. Prečo vychrtlina? Na svoju výšku má celkom primeranú váhu. Mohla by tri kila pribrať, ale radšej taká, ako keby mala byť tučná ako prasa. Tučným mrochtám sa nemôže povedať že sú tučném mrochty, ale štíhlej babe poviete že je vychrtlina. To už je v poriadku podľa vás.

nikoletta1712
•
Dnes o 17:03
@anonym_38ff14

@natalka13 Prepáč, ale je to dosť nejchutné. Prečo vychrtlina? Na svoju výšku má celkom primeranú váhu. Mohla by tri kila pribrať, ale radšej taká, ako keby mala byť tučná ako prasa. Tučným mrochtám sa nemôže povedať že sú tučném mrochty, ale štíhlej babe poviete že je vychrtlina. To už je v poriadku podľa vás.

@anonym_38ff14 Ja som sa tiež pozastavila nad tým…A napadlo mi, že to písala dáma s nadváhou….

anonym_38ff14
•
Dnes o 17:09
@nikoletta1712

@anonym_38ff14 Ja som sa tiež pozastavila nad tým…A napadlo mi, že to písala dáma s nadváhou….

@nikoletta1712 120 kikova baculka😀

anonym_4bafcb
•
Dnes o 17:54
@anonym_autor

@anonym_a2a88b
@anonym_a2a88b investujem vela casu a penazi do svojeho vzhladu, a tak chcem aby aj clovek pri mne bol na tom rovnako

@anonym_autor nech mu to už povieš akokoľvek, myslím ze časom mu dôjde, se nič lepšie sa mu stat nemohlo

anonym_f283c8
•
Dnes o 19:47

Ja tu celý deň čakám na tie fotky

ivicatolic
•
Dnes o 19:59

@anonym_autor šak normálne.... Jožo, svrbí ma micka, chcem to ešte roztočiť 😭😁😭💋

marca12
•
Dnes o 20:00

@anonym_autor Vy sa nerozpravate? Najskor ste mali problem riesit a nie zrazu to nanho vyvalis a rovno rozvod?