icon

Ako prekonať zlosť po rozchode s ex?

Dnes o 20:35

Ahojte... musím sa vyrozprávať.. niektoré si možno poviete, že som slabá alebo ma zhodíte ale jednoducho som 8 mesiacov po rozchode a jednoducho sa neviem zbaviť "zlosti" voči nemu.. Boli sme spolu necelé dva roky ale mali sme veľa krásnych zážitkov a ja som ho úprimne ľúbila a mala som čisté úmysly, za to on využil moju dobrotu, klamal ma a podvádzal.. Viem, že nie všetko je jednostranné a tak ale ja mu toto nedokážem odpustiť.. On je celkovo veľmi úspešný človek, myslím si aj viacero ľudí z môjho okolia, že má aj psychopatické črty.. Cítim sa ako taká použitá, využitá bábika. Ja keď si predstavím koľko pre mňa na začiatku robil, ako sa snažil o mňa a zrazu to celé bolo falošné.. Prešla nejaká doba od toho rozchodu, ja chodím von, medzi ľudí, veľa cvičím, starám sa o seba, zamestnávam hlavu ako sa dá ale... som asi moc citlivá alebo neviem čo už mám robiť.. Na jednej strane ak si nájde inú ženu, budem na ňu "žiarliť", neviem či je to dobré slovo ale jedno mi to nebude poviem tak, ale na druhú stranu, viem aký je a viem, že tam nie je nič závideniahodné..

anonym_9796a4
Dnes o 20:45

Cim skor sa s tym zmieris, tym lepsie pre Teba.
(Slova jednej psychologicky 😉 )
Evidentne totiz podla Tvojich slov, kazda minca ma dve strany a podla vsetkeho nie si este aji z toho vztahu "vyliecena", ked dokazes riesit jeho dalsie neexistujuce a hypoteticke frajerky.

anonym_d942f9
Dnes o 20:53

@anonym_autor boli sme spolu asi 10 rokov, je to uz asi 10 rokov, doteraz sa hnevam, je to pre mna casom ale cudzi clovek, uplne potlacila som vsetky spomienky, aj ked sa mi o nom stale casto sniva, ale zmazala som ho zo zivota

anonym_ea8a85
Dnes o 21:06

@anonym_autor prosím ťa najdi si niekoho kto ťa dobre v.....a . . Myslíš len na hlúposti proste stále ho miluješ . Kol sa kolom vybije to nepoznáš?

autor
Dnes o 21:26
@anonym_ea8a85

@anonym_autor prosím ťa najdi si niekoho kto ťa dobre v.....a . . Myslíš len na hlúposti proste stále ho miluješ . Kol sa kolom vybije to nepoznáš?

@anonym_ea8a85 ja som bohužiaľ ten typ ženy, ktorá nedokáže mať sex bez citov a nenašiel sa nik, kto by ma tak očaril, že by som s ním spať aj chcela ... ale prijala by som to