icon

Prečo muži na zoznamkách často posielajú nevhodné správy?

24. aug 2026

Ahojte.. otázka skôr na ženy. Stiahla som si zoznamku (a nie je to pokec) a chcem sa spýtať, či na to niekto aj reaguje pozitívne alebo prečo to muži robia.. Prečo píše hneď v úvode napríklad v prvú hodinu písania niečo sexuálne alebo ma volajú k sebe domov keď jasne mám napísané v profile, že hľadám iba vzťah a tých mužov je toľko že ah.. mňa to vie hneď tak znechutiť...

anonym_11d67e
24. aug 2026

@anonym_autor pretoze len asi 5% z nich cita profila ani nie polovica z toho ho aj chape

anonym_81aaae
24. aug 2026

Aspon hned na zaciatku vies, ze kvoli nim netreba drat klavesnicu.

anonym_8030c3
24. aug 2026

Skúšajú šťastie

anonym_fa6691
24. aug 2026

@anonym_autor bohužiaľ väčšina týchto zoznamovacich aplikácii už funguje skôr ako sex zoznamka a nie ako predtym. ale ber to pozitívne, čim rýchlejšie sa prejavia, tým menej času zabijes vypisovanim

anonym_960807
24. aug 2026

Preco su na hlavnej stanici otravni zobraci? Vyhnat sa nedaju, proste sa s nimi nebav, neodpovedaj, chod dalej.
Aj mna to nastve, ked mi hned niektora posle fotku svojej pipiny a vola ma k sebe. Ved aspon so slusnosti popisme najskor 3 dni.

catca25
24. aug 2026

Toto nerobia normalni muzi, ale uchylaci, ktorych su zoznamky preplnene...

anonym_c96777
24. aug 2026

@anonym_autor ja si myslím, že nechcú strácať čas omáčkami a balením 3 mesiace a potom nič z toho. Rozumej sex. Z ich pohľadu asi radšej hneď na rovinu a nestrácať čaš. Chceš, nechceš dovidenia 🤷‍♀️
Akože sorry, ale vždy som si myslela, že sú tam len zúfalci a úchyláci. A sem tam sa hádam nejaká chytì

euka210
24. aug 2026

@anonym_autor lebo su to prasata

anonym_4900be
24. aug 2026

@anonym_autor tak skús kresťanské zoznamky. Tam sa snáď nájdu takí, čo ti toto vypisovať nebudú - bez srandy. Mam v okolí niekoľko manželských párov z takejto zoznamky.

anonym_873b28
24. aug 2026

V živote by som nešla na takúto zoznamku. Veď zoznámiť sa dá aj inak. Vypisovať si s niekým, strácať čas takto a ešte nakoniec naďabíš na nejakého chumaja, ktorého sa potom nezbavíš? To sa neoplatí v dnešnej dobe.

earlgrey
24. aug 2026

Lebo ich to ženy naučili, ak by ženy neboli ľompy a nerozťahovali nohy mužom zo zoznamiek (aj za peniaze) , tak by si to muži nedovolili. Kedysi toto na zoznamkách nebolo, dnes je to bežná vec.

podvody
Včera o 03:43

@anonym_autor ďakujem za štatistiku, si len potvrdila čo som tušil, že žena ak je na zoznamke tak je preplnená správami.

sevrin
Včera o 06:32

@anonym_autor robia to aj ženy 😃 kedysi na jednej zoznamke som si dal foto. Ozvali sa tri. Jedna sa chcela normálne zoznámiť, dve ma volali k sebe domov (nie, neboli to tie hentie, ale normálne ženy, len mali narážky, obe boli nadržané, jedna z nich sa to ani nesnažila skrývať). Hádaj s ktorou z tých troch som sa nakoniec stretol.

patrike
Včera o 06:42
@anonym_4900be

@anonym_autor tak skús kresťanské zoznamky. Tam sa snáď nájdu takí, čo ti toto vypisovať nebudú - bez srandy. Mam v okolí niekoľko manželských párov z takejto zoznamky.

@anonym_4900be Taka rada nie je vhodna, ak nie je tuho veriaca.

anonym_9fab37
Včera o 08:50

@anonym_autor Každým muž ako keby má na každom pleci jeden hlas.Jeden hlas prasaťa a druhý hlas gentlmena. Záleží ako sa rozhodne.Lebo pocitovo má bližšie k prasaťu.A je ľahšie sa rozhodnúť chovať sa ako prasa.Ale takéto chovanie prináša deštrukciu vzťahu.
Každý človek potrebuje zažívať, že má hodnotu.A veľa mužov si tú hodnotu a dôležitosť dokazuje počtom " ulovených" žien.
Byť iba pre svoju manželku je to ťažšie rozhodnutie ale buduje vzťah.Proste každý muž potrebuje niečo alebo niekoho,kto je väčší ako jeho sexualita.Niečo,alebo niekoho , kto vie tú sexualitu správne ovládať.