Ako sa vymotať z nezrelého vzťahu?
Ahojte, veľmi som túžila po vzťahu. Myslela som si, že jediná vec, ktorá mi chýba je chlap. Tak teda som sa rýchlo dala do vzťahu, ale bohužiaľ s úplným... prerasteným dieťaťom. Má 28. Nechce variť, lebo vraj je to podľa neho ťažké. Nechce sa ísť kúpať, musím ho po troch, štyroch dňoch prehovárať. Nemá vodičák, všade sa musí trepať busom... Srdce má na správnom mieste, naozaj ma ľúbi, to naozaj vidno. To je jediné pozitívum, ale... ja sa cítim, ako jeho matka, nie priateľka. On doslova nevie urobiť ani len špagety. So všetkým čaká na mňa. Skúšala som sa s ním rozísť, ale on rozprával, že tým by stratil zmysel života. Nechcem mu ublížiť... Ako sa z toho vymotať? :/
Ja tiež nevarím ako chlap. Nejak ma to nebaví. Ale už som pár krát skúšal jednoduchšie veci a podarilo sa. Ale nebaví ma to extra 😀 Že sa nechce kúpať? To ako niekde na plaváreň? Či kúpať myslené ako hygiena? (No tak to by bol problém). A že nemá vodičak, no to je podľa mňa tiež problém. Ja rád šoférujem, je to fajn a dá sa tým vyriešiť kopu veci, lebo trepať sa s busom niekde, hlavne keď budú deti, bude na hlavu. Tak ale asi sama vieš čo a ako
Všetko by bolo ok
Ved ani veľa zien nevari,ja tiež nemam vodičak a nemusí mať ani chlap
Ale to kúpanie.. ako umývanie sa?to teda pri prehovarani by mu ,, nedošlo,, tak by som to ukončila
Hygiena je hygiena a zdravie
Ak ty nechceš stratiť časom zmysel života tak sa snim radšej rozid
@anonym_autor Bud mu budes robit matku alebo sa spamatas ty a rozides, alebo on a nauci sa.
@anonym_autor to naozaj ti chybalo TOTO ?? Ze ma penis medzi nohami este neznamena, ze je chlap. Smradlavy, lenivy, neschopny… tak hlavne ze ta lubi, no 🙄
Tak ale asi ani ty nebudes ziadne terno medzi zenami ked mas zdravotne problemy kvoli ktorym dokonca nemozes soferovat. Co ty muzovi ponukas a co ma z teba.
Otázkou je, čo k nemu vôbec cítiš. Z toho napísaného sa nezdá, že by si bola z neho bola nejako paf. Ak sa s ním chceš rozísť, tak sa s ním rozíď. Dneska si preňho zmysel života ty, "zajtra" trochu poplače z rozchodu, ale prejde nejaký čas, vzchopí sa a nájde iný zmysel života.
Ja nepoznam vo svojom okoli okrem deti a starsich ludi, ktorí by nemali vodicak... dnes je to uz ako anglictina a zakldne vzdelanie.. nie kazdy ma auto, nie kazdy soferuje, ale vodicak ma kazdy... je to uz ako maturita...
Ja nepoznam vo svojom okoli okrem deti a starsich ludi, ktorí by nemali vodicak... dnes je to uz ako anglictina a zakldne vzdelanie.. nie kazdy ma auto, nie kazdy soferuje, ale vodicak ma kazdy... je to uz ako maturita...
@anonym_7338e4 No to by si sa divila, pred par dnami tu bola diskusia, kde sa mnohe skoro az chvalili, ze nevedia vobec po anglicky. Vraj to nepotrebuju...
@anonym_a9d76d Podla mna brala prveho, ktory ju chcel. Vid hned prve vety jej prispevku.
@anonym_1ddb21 aj ja si myslím, veď "veľmi som túžila po vzťahu. Myslela som si, že jediná vec, ktorá mi chýba je chlap." Tak neviem ako sa dá mať vzťah bez muža😅
@anonym_7338e4 predstav si že ja nemám. Prv som mala strach ale keď cele dva roky do mna otec hucal kedy si ho konecne urobim tak mi to este znechutil.
@anonym_7338e4 No to by si sa divila, pred par dnami tu bola diskusia, kde sa mnohe skoro az chvalili, ze nevedia vobec po anglicky. Vraj to nepotrebuju...
@anonym_1ddb21 áno, aj ja som bola z tých "chváliacich" a nie angličtinu v práci nevyužívam. Ale samozrejme čo-to rozumiem.
Ty musíš vedieť čo cítiš. Sú aj takí muži a majú vzťahy, manželstva. Každý má nejaké chyby. Ani my ženy nie sme všetky úplne top bezchybne.
Jasné že keď to veľmi zaťažuje tak netreba si ničiť nervy. Jedna by povedala že nikdy a druhá povie že nevadí lebo ma iné prednosti.
Čo by mi ale vadilo keď chlap smrdí. Toto by som nezniesla.
neokupany 4 dni? neviem ci az tak lubi, ved to ani v posteli nic so smradlavym

nie každý muž varí...
nie každý muž jazdí autom...
@biba_18 ale kazdy normálny sa sprchuje kazdý deň...
Autorka,ty si ľahneš do postele s 3 dni neumytym chlapom? Az tak si klesla?