icon

Ako sa vyrovnať s rozchodom na diaľku?

user_guide
10. jún 2026

Dobrý deň/ahojte,
ja viem že týchto diskusí je tu možno mnoho a možno nie, ale potrebujem pomôcť. Ako sa vyliečiť z rozchodu ktorý je ťažší ako tie iné, lebo v tom nebola nenávisť, ale fakt že sme si posledné týždne/mesiace asi viac ubližovali ako dávali, a viem že za veľkú časť toho môže dialka pretoze zijeme aktualne na inom kontinente. Pred par dnami prislo k jednej hadke, z ktoreho vzniklo to ze mi napísal že je defintivny koniec a už cez to nejde vlak. Ja ho avsak stale lubim, o mesiac sa stahujem naspat domov na trvalo a neviem čo robiť ako ho ziskat naspäť. Prípadne bude tam ešte takato moznost po tom co sa vratim ? (on nevie ze sa vraciam).

Strana
z2
user_guide
autor
12. jún 2026
@anonym_97d13c

dobre ti tu dievcata pisu - hladal zamienku na to sa rozist a vyuzil ju len co mohol hoci ide o uplnu somarinu a nie relevantny dovod na rozchod.. vztyc hlavu a zacni si uzivat zivot bez neho - uvidis ako ho to naserie ze si stastna aj bez neho ;) ....inak mne sa stalo pred par rokmi to iste... mali sme vztah na dialku a tiez sme sa rozisli pre nedorozumenie - resp on sa rozisiel a tiez mal podla mna na to nejaky iny dovod, ale neriesila som, nekontaktovala ho a zila dalej, mala aj ine znamosti.. a po vyse roku sa mi sam ozval s tym, ze na mna stale mysli.. ja kedze som to tiez mala stale v hlave, som sa tomu realne potesila a dnes opat tvorime par a mame vyjasnene veci, kvoli ktorym to prvykrat stroskotalo.. beriem to tak ze to tak malo byt a aj on si mal uvedomit ze to nebol dostatocny dovod na rozchod a ze lepsiu odomna uz nenajde haha :D takze ak mate byt ozaj spolu a on o teba stoji, tak sa vrati

@anonym_97d13c Ale prečo týžden pred tym tvrdil ze našiel matku svojich deti a tyzden na to sa somnou rozide? nerozumiem tomu. nie teraz lebo som zranena a príde mi to tak že to všetko pred tým bolo iba klamstvo.. Mam dni alebo momenty kedy sa citim lepšie, uz som si myslela aj ze to zacinam zvladat a dnes to na mna opat dolahlo neskutocne moc. Neviem ako si uzivat teraz zivot, neviem čo mam robit. Neviem ako to cele zachranit. A nie, v kontakte od rozchodu nie sme ale to je iba tyzden

anonym_97d13c
12. jún 2026
@user_guide

@anonym_97d13c Ale prečo týžden pred tym tvrdil ze našiel matku svojich deti a tyzden na to sa somnou rozide? nerozumiem tomu. nie teraz lebo som zranena a príde mi to tak že to všetko pred tým bolo iba klamstvo.. Mam dni alebo momenty kedy sa citim lepšie, uz som si myslela aj ze to zacinam zvladat a dnes to na mna opat dolahlo neskutocne moc. Neviem ako si uzivat teraz zivot, neviem čo mam robit. Neviem ako to cele zachranit. A nie, v kontakte od rozchodu nie sme ale to je iba tyzden

@user_guide pretoze to pokojne zatial mohol hrat na viac stran a drzal si ta pri sebe a ked sa druha zabka o ktoru mal zaujem chytila tak teba mohol pustit chapes, zial muzi to tak castokrat robia, jedna je proste istota a popri nej to skusaju na ine lebo co ak.. 🤷‍♀️

Strana
z2