icon

Ako sa vyrovnať s tým, že má dcéra u otca kompletnú rodinu?

23. júl 2026

Ahojte, toto bude hlavne taký vylev, lebo uz sama neviem, co so sebou. Preto pisem aj anonymne, z kamoskinho uctu, na moj sa uz neviem prihlasit.
Vopred upozornujem, že toto nie je ziadny troll.
Mam krasnu zdravu takmer 5 rocnu dcerku, s otcom malej sme rozideni takmer 4 roky, byvali sme v mojom byte, ale boli tam nezhody uz odkedy som bola tehotna, mala som hrozne hormonalne vykyvy, dnes si uvedomujem, ze som bola k nemu fakt hnusna 😔 dopadlo to tak, ze sme sa rozisli a dohodli sme sa, ze zatial moze byvat s nami, kym si neporiesi vlastne byvanie, bolo to vyhodne pre oboch, a hlavne pre dcerku. Mala ho uplne zboznuje. Ale zili sme kazdy v inej izbe, netravili sme spolu cas, ani ziadny sex nebol.. Cas plynul a byvaly partner si nasiel inu, odstahoval sa, malu mame v striedavej starostlivosti.
Po kratkej dobe sa aj ozenil a maju male babatko, prajem im to, samozrejme. Ale neskutocne ma zerie to, ze moja mala je z toho cela nadsena, ine doma nepocuvam, iba o babatku a ako chce ist zase k tatinkovi a podobne. Zeny, mna to tak hrozne zoziera...
A hlavne ten pocit, ze tam ma ten pocit kompletnej rodiny, ktory u mna nikdy mat asi nebude, nemam cas ani priestor si hladat partbera a o dalsom dietati ani neuvažujem, zachvilku mam 40.
Ja uz neviem, ci mi šibe, ci mam vyhladat odbornika, alebo co mam robit 😔

Strana
z2
anonym_4dd470
24. júl 2026

no nemala si byt prepnuta drama psychoska a mohla si sa mat dobre... bohuzial niektore zeny si myslia, ze su kralovny a kazdy sa z nich doserie len preto, ze maju hormony. Dopraj aspon svojej dcere aby bola stastna so svojim otcom a teplom domova, ktory jej ty nedokazes aktualne dat a nezavid.

anonym_229397
24. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_229397 keby sme sa tohto drzali, tak vsetko mohlo byt ine, ja som mala hrozne vykyvy uz pocas tehotenstva, on to uplne nechapal, aj ked sa teda dost snazil. Ked sa narodila mala, este viac sa to zhorsilo, ja som sa dost upla na malu, bolo to náročné obdobie, o to viac, ze sme viac menej boli stále same okrem vikendov, pracoval do 17-18 kazdy den a vlastne sme sa ocitli v nekonecnom kruhu nervozity a vecernych hadok.

@anonym_autor ja teda neviem, čo si mu robila, niektoré veci ospravedlniteľné nie sú. Ale taktiež si myslím, že má byť v tomto období chlap extra tolerantný. Samozrejme, že na moju náladu riadne vplývalo, keď som mala isté obdobie súvislý spánok nanajvýš pol hodinu. Prepínalo mi z toho. Momentálne nie som tehotná ale beriem progesteron a tych 10 dni z mesiaca som ako iný človek. Muž to vie a je tolerantný, berie ma s rezervou. Fakt to neviem posúdiť keď nevieme, čo sa stalo a je to momentálne aj tak úplne irelevantné lebo on už má rodinu, iba sa nie úplne zhodujem s babami že sú hormony len výhovorka a chlap má ženu v tomto období opustiť.

Strana
z2