icon

Ako som odišla z toxického vzťahu...

21. mar 2026

Ahojte, sme spolu s mojim priateľom 3.5 roka. No ide to strašne dole vodou, ale čo sa musí povedať, že aj ja psychicky pri ňom absolútne upadám. Ešte nikdy som nebola na tom takto, ako som dnes. Prídem si ako absolútna troska, ktorá si neverí, je plačlivá, frustrovaná, nešťastná, ubolená, osamelá, nemilovaná. Plačem už každý deň skoro. Včera mi zase povedal, že čo si myslím, že dosiahnem tým revom, že prečo zase revem. Tak som mu povedala, že pozri, až kam sme to dotiahli po viac ako 3r. Pozri čo sme s našim vzťahom urobili. Myslíš, že plačem posledný rok? Musím povedať, že emočne a psychicky som neskutočne dole pri ňom. V živote som nebola v takomto stave. Áno je pravda, že je to aj súhra ostatných okolností, lebo za 3 roky sa mi udialo veľmi veľa zlého, ale nikdy som sa necítila tak osamelá pri niekom, ako pri ňom. Včera mi povedal zase, že zajtra sa o tom porozprávame. Stále zajtra. Zajtra už nebude. Tých zajtrajškov už bolo x. Nemám silu už zase rozoberať to, čo je rozobraté. Povedala som mu, že už nikdy sa neporozprávame a že už nechcem s ním rozprávať. Nikdy.. Toto ľutujem. Zjavne neviem zakončovať hádky a poviem veci, ktoré budem po tom ľutovať.
Ale viem, že ak chcem toto celé ja nejako ustáť, musíme sa rozísť a prestať sa vídať. Inak zle dopadnem. Mám sa nejako ospravedlniť za moje posledné slová? Viem, že to nebolo v poriadku.

Strana
z3
anonym_a45449
21. mar 2026

@anonym_autor Každy je strojcom svojho osudu....človek by mal byť štastný....v prvom rade mysli na seba....čo by si chcela ty? Ak sa obetuješ pre druheho tak to je tvoja volba ...nedostaneš za to žiadne zásluhy, skôr ti život pretečie medzi prstami ...ak si neštastna vo vztahu a maš z roho chorú dušu nepomôže ti žiadny terapeut....Tvoj život tvoja voľba!

barborab1411
21. mar 2026
@anonym_autor

@0silvia0 ja už nechcem nič. Ale neviem odísť, lebo ho nechám v totálnych sračkách a nedá to. A ja sama sa nebudem vedieť pozrieť do zrkladla. Musím to nejako vyriešiť.

@anonym_autor akoze neda?a co ta tam drzi?musis sa.raz a navzdyrozhodnht ,je to dospely clovem pomoc si mu ponukla ,nechcel ideaj o tvoje psychicke zdravie ktore uz tetaz podla rreakcii ma namale....cize zachran seba a bez vycitiek odid.

anonym_303b17
Včera o 17:47
@anonym_autor

@anonym_d9e11c cize ja som mu gula na nohe? Ja ktora mu kazdy den pomaham? Ved som do neho investovala viac ako 5000 eur za toto obdobie. Tak nakoniec on by bol bezo mna stastny. Tak tam je pes zakopany. Preto mi hovori, ze vsetci ludia sa mu otocili chrbtom, od kedy je chory, ze v chorobe spoznas priatela a charaktery. Ze som pri nom stala posledne tri roky neochvejne, hoci ja sama som v sukromi prezivala najhorsie veci a padla som na uplne dno. Ja som ho zivila. Ale ano, ako si napisala, tak ja som napokon blocker jeho stastia. Dakujem sis, ty vies zenu povzbudit.

@anonym_autor ty nemáš absolútne žiadne sebavedomie, žiadnu sebaúctu, žiaden pud sebazáchovy? Si s totálnym debilom, povedali ti to už traja terapeuti a ty nič? Ešte mu vešiaš na nos čo ti hovoria? Že má depresie? Ty ich budeš mať o chvíľu z neho tiež, podľa toho čo píšeš ťa už kvalitne rozbil. Si na ňom závislá psychicky a emočne, on na tebe finančne, ak to neukončíš a nedáš sa dokopy, tak pôjdeš dole, či čo si myslíš? Že ho tvoja láska zachráni, ako v rozprávkach? A ešte premýšľaj či sa mu ospravedlniť 🤦🏻‍♀️.

cacianka
Včera o 22:12
@anonym_303b17

@anonym_autor ty nemáš absolútne žiadne sebavedomie, žiadnu sebaúctu, žiaden pud sebazáchovy? Si s totálnym debilom, povedali ti to už traja terapeuti a ty nič? Ešte mu vešiaš na nos čo ti hovoria? Že má depresie? Ty ich budeš mať o chvíľu z neho tiež, podľa toho čo píšeš ťa už kvalitne rozbil. Si na ňom závislá psychicky a emočne, on na tebe finančne, ak to neukončíš a nedáš sa dokopy, tak pôjdeš dole, či čo si myslíš? Že ho tvoja láska zachráni, ako v rozprávkach? A ešte premýšľaj či sa mu ospravedlniť 🤦🏻‍♀️.

@anonym_303b17 ona padne úplne a on ako geroj prežije, možno sa pricucne k inej obeti

anonym_85215d
Včera o 22:28
@anonym_autor

@anonym_1e6a9f ďakujem, na terapie chodím. Za tie tri roky traja terapeuti, jeden na poistovnu, dvaja na priamu platbu. Vsetci mi povedali do jedneho - ze tento vztah mam ukoncit. A preto jemu ani jeden moj terapeut nevyhovoval a vzdy ked som prisla domov spokojna zo sedenia, on bol nervozny.

@anonym_autor Ty musíš byť aká zúfalá, keď nevieš takého chuja kopnúť do riti, však?

anonym_88e34f
Dnes o 06:23
@anonym_autor

@anonym_d9e11c tak poučenie pre teba, nikdy nerob súdy, keď nepoznáš pozadie a neurážaj človeka, keď nevieš súvislosti. Ja sa naozaj snažím ho podporovať psychicky, fyzicky, finančne, stojím pri ňom, odveziem ho, priveziem ho, kúpim mu, zháňam lekárov, konzultujem s nimi, snažím sa mu dopriať starostlivosť a namiesto toho som ja psychicky úplne zničená a na dne. Plačem väčšinou, keď ma nevidí. Videl ma plakať 3x a už čo revem.

@anonym_autor toto je chore ani som nedocitala dalej tie komentare tvoje lebo to je doslova sialene , ze sa jedna zena tak dokaze opustit a nechat sa vysavat takym neschopnym chlapom , je mi ta uprimne luto a pre tieto pripady som rada , ze som sama
Mala som nieco podobne ale nie taky extrem, nastastie sam odisiel, bohuzial mam s nim dieta takze ho raz za cas musim vidiet ale mam co robit aby som sa mu nevyzvracala do tvare z toho hnusu co citim

mischy00
Dnes o 06:39

@anonym_autor ja len jednu radu....nauc sa mat rada samú seba. Potom sa posunies dalej a nebude z teba klbko nervov.
Lebo úprimne, tvoje reakcie su odrazom tvojho vnútra. Co vyzarujes, to priťahujes.....

autor
Dnes o 06:39
@mischy00

@anonym_autor ja len jednu radu....nauc sa mat rada samú seba. Potom sa posunies dalej a nebude z teba klbko nervov.
Lebo úprimne, tvoje reakcie su odrazom tvojho vnútra. Co vyzarujes, to priťahujes.....

@mischy00 čítaj názov témy 🙂

xenia65
Dnes o 07:53
@anonym_autor

@viestta odisla by si od cloveka, ktoreho si milovala a on miloval teba preto, ze je chory? Aj ked vies, ze nedopadne OK?

@anonym_autor neodchádzajú preto, že je chorý, ale preto, že nespolupracuje!

autor
Dnes o 07:55
@xenia65

@xenia65 ešte raz, čítajte názov témy, odmlčala som sa, lebo už to nie je aktuálne. Pekný deň všetkým.

xenia65
Dnes o 08:01
@xenia65

@xenia65 oprava - neodchadzaj

anonym_67006e
Dnes o 08:10
@anonym_autor

@xenia65 ešte raz, čítajte názov témy, odmlčala som sa, lebo už to nie je aktuálne. Pekný deň všetkým.

@anonym_autor Tému si založila v sobotu a v pondelok to nie je aktuálne. Ok. Podľa komentov sa s ním nevieš nechceš rozísť, takže si sa rozhodla ostať. Vyriešené. Nechápem len potom založenie témy.

autor
Dnes o 08:26
@anonym_67006e

@anonym_autor Tému si založila v sobotu a v pondelok to nie je aktuálne. Ok. Podľa komentov sa s ním nevieš nechceš rozísť, takže si sa rozhodla ostať. Vyriešené. Nechápem len potom založenie témy.

@anonym_67006e odišla som v sobotu podvečer, zbalila som sa, a som gone. Už nie sme spolu a ani nebudeme. Po ostatné veci si ešte prídem niekedy s niekým...

anonym_67006e
Dnes o 08:29
@anonym_autor

@anonym_67006e odišla som v sobotu podvečer, zbalila som sa, a som gone. Už nie sme spolu a ani nebudeme. Po ostatné veci si ešte prídem niekedy s niekým...

@anonym_autor Tak nech Ti to vydrží už navždy, lebo tento ta bude otravovať ešte dlho, aby si sa vrátila. Hádam to ustojíš.

anonym_013c83
Dnes o 11:20
@anonym_autor

@anonym_autor ty to nevnímaš, ale téma je aktuálna stale6. Ešte nie si odmotaná, vyrovnaná, odstrihnutá

Strana
z3