Ako spoznať, že váš vzťah prestáva fungovať?
Ako ste zistili ze vás vzťah/manzelstvo prestáva fungovať?
@anonym_autor treba sa stale snazit o to, aby manzelstvo fungovalo ale isto nie je dobre ked sa manzelia uz nemaju o com rozpravat, nemaju spolocne zaujmy, atd.
@anonym_autor presne tak, @hildicapupu ma absolutnu pravdu... pokial sa nestane nieco radikalne (nevera, hazard...), tak take to "vysumenie" - tomu treba predchadzat cely zivot / cele manzelstvo... rozpravat sa, travit cas len spolu, najst nejake konicky spolocne (nie vsetky, ale aspon nieco)... hocico okrem deti... lebo tie raz odidu...
@anonym_autor niekedy to zistíš hneď na začiatku, niekedy po xy rokoch.... niekto to nechá plynúť a žije s takým človekom, niekto ho zruší bez šance na zmenu.. takže vieš to len ty, či to, čo si videla na ňom na začiatku ešte vidíš, alebo nie.... isté je jedno - človeka nikdy neprerobíš na svoj obraz, a ak ste rozdielni, rozdielni aj budete 👉👁️
Ja som to zistila tak, že keď som išla na dovolenku s maminou na babskú jazdu, tak mi za ten vyše týždeň vôbec nechýbal. Nemala som žiadnu emóciu pri pomyslení, že sa ,,konečne” mame znova vidieť po 10 dňoch. Potom to už aj išlo dole vodou dosť rýchlo
Ja som to zistila tak, že keď som išla na dovolenku s maminou na babskú jazdu, tak mi za ten vyše týždeň vôbec nechýbal. Nemala som žiadnu emóciu pri pomyslení, že sa ,,konečne” mame znova vidieť po 10 dňoch. Potom to už aj išlo dole vodou dosť rýchlo
@brrunetkaa aj tam bol nejaký dôvod ?
Keď prestáva fungovat intimita, netúžia po sebe, žiadne prejavy lasky, bozky, dotyky, nezaujem o toho druheho.Co je súčasne aj nevhodny vzor pre dieta ktoré vychovajú v chlade, že takto majú vztahy fungovat.
ja som ostala po porode sex chladna ale inac si rozumieme, on bol zvyknuty byt bez sexu a mne ked zacali umrtia v rodine, som ostala frigidna ale inac fungujeme zijeme
@brrunetkaa aj tam bol nejaký dôvod ?
@anonym_autor on mal už oči a srdce pri inej resp aspoň sa už poznali neviem či aj niečo spolu mali kým sme ešte boli spolu. Bolo cítiť že sme sa zrazu dosť odcudzili, že dotyky už neboli take spontánne a aj keď mi hovoril že ma lubi, tak to cítiš, že či sú to iba slova alebo je za tým aj realita. Potom sme si dali pauzu ale to bola pauza len na oddialenie toho, aby sme si povedali, že koniec

@anonym_autor treba sa stale snazit o to, aby manzelstvo fungovalo ale isto nie je dobre ked sa manzelia uz nemaju o com rozpravat, nemaju spolocne zaujmy, atd.