Ako vnímate darčeky od expartnerov po rozchode?
Caute. Ak ste dostali nejake darceky, alebo oblecenie, Napriklad lodicky , bundu ci nieco podobne, alebo napriklad auto od expartnera. pred rozchodom ako to vnimate po rozchode? ked si ich obujete myslite na neho? alebo si spomeniete na neho ked sa v tom aute vozite? ... alebo ste vsetko povyhadzovali?
Ex bol lakomec, takze tie pareurove blbosti boli uz davno vynosene a zodrane.
Ja jemu drahší parfém, či oblečenie atd, on mne mobil za necelú tisícku. Za ten škaredý rozchod mi nenapadlo úprimne vrátiť mu 🙂
Ja som mu dávala tiež za vzťah veci, ktoré sa nedali vrátiť a vyčísliť. Za mňa človek v tej chvíli to tak chcel a nemal by pýtať späť, ak nešlo o pôžičku. 🙂
Veci od ex ktoré neboli ako symbol nášho vzťahu tie asi mám, ale nevyužívam. Ostatné používam a neriešim od koho čo bolo. 🙂
Všetko to boli sprostosti, to som mu vrátila. Žehlička na vlasy mi ale slúži už 18 rokov, to som si nechala za odmenu že som s takým kktom zabila 2 roky života 😀
@anonym_autor Ja som po rozchode nic nevratila, on ani nic nepytal naspat ani on mne nic nevratil. Vobec som to nejak neriesila, ale my sme si davali blbosti, ziadne drahe veci. Najdrahsia bola od neho kvalitna tenisova raketa a krasne kvalitne obliecky. V tych spavam doteraz 🙂 A vobec mi ho to nepripomina ani si na neho nespomeniem. Raketa vysí na klinci. nehrala som s nou 100 rokov 🙂 Vlastne som nikdy tenis nehravala len som ho ako sport v telke mala velmi rada.
@anonym_autor Jooooj, keby mi ex daroval auto, ešte aj po rozchode na neho s láskou spomínam 😅

Niečo vrátila, niečo nehala, niečo vyhodila
A nie veci sa mi nespajaju s ex