Mám opäť rozdúchať plameň vášne s expartnerkou?
Dobry vecer potrebujem radu od vas.. Ako nadolezitejsie musim napisat, ze do svojej expartnerky som bol zamilovany, ona do mna nie, bolo jej iba velmi dobre, vraj... No a teraz o co mi ide. Rozisli sme sa pred dvoma mesiacmi s tym, ze to navrhla ona, ale prislo to viac-menej dohodou, a v dobrom. Dokonca vo velmi dobrom, kedze po dohode o rozchode sme sa spolu este pomilovali a ukoncili sme to. Odvtedy sme boli v kontakte uplne minimalne, iba dve nahodne stretnutia, jedna moja navsteva u nej na kave a par pismen a gratulacii k sviatkom vzajomne a jej dietatu. No a teraz na mna nejako dolieha to vsetko, ako to dopadlo, a premyslam, ze by som ju zajtra siel cakat pred pracu a odviezol domov, ako to byvalo vzdy. Na poslednom stretnuti som sa uz krotil, ziadne objatia, ziadne bozky na pery, ale iba na lice... No chyba mi to a chyba mi. Viem, ze je sama a ja som tiez sam. Viem dokonca, ze by povedala ano, keby som jej zajtra povedal, ze ju vezmem ku mne sa opat milovat. A tu je ten problem... Zopakujem to. Ja som bol zamilovany, ona nie. Myslite, ze je to dobry napad, opat sa pokusat a opat citit ranu? Neublizi mi to viac, ako mi to moze dat? Poprosim vas o nazor napriek tomu, ze nas nepoznate. Dakujem.
Neviem či ti napise niekto, že by ti to pomohlo
Lebo nepomohlo
a to aj tebe je jasné
@anonym_a31a65 Ved praveze, cakam dajake povzbudenie, nejaky impulz, nieco.. neviem co. Ze sa niekto najde a potvrdi mi, ze nechcem urobit hlupost.
@anonym_autor ale ty nerozduchas znovu vasen, z jej strany ziadna vasen nebola. Ty ides rozjatrit svoju takmer cerstvu ranu. Toto nedopadne dobre. Ked ta nikdy nemilovala tak ani nebude. Vzdy budes len niekto kto je po ruke kym nepride ten pravy. A mozno ani pravy nepride a ty sa jej len zunujes.
@anonym_autor ale ty nerozduchas znovu vasen, z jej strany ziadna vasen nebola. Ty ides rozjatrit svoju takmer cerstvu ranu. Toto nedopadne dobre. Ked ta nikdy nemilovala tak ani nebude. Vzdy budes len niekto kto je po ruke kym nepride ten pravy. A mozno ani pravy nepride a ty sa jej len zunujes.
@anonym_d9f89d ja aj cakam ze prevazne mnozstvo komentov bude taketo, lebo vlastne mate pravdu, ale ukazte mi aspon jeden priklad kedy to niekomu vyslo a nezlomilo a mne to bude stacit na to ist tam po nu.
určite nie. Nech i už každý žije svojim životom.
@anonym_d9f89d ja aj cakam ze prevazne mnozstvo komentov bude taketo, lebo vlastne mate pravdu, ale ukazte mi aspon jeden priklad kedy to niekomu vyslo a nezlomilo a mne to bude stacit na to ist tam po nu.
@anonym_autor znies zufalo, vyhybala by som sa miestam kde ju mozes vobec stretnut. Toto je nestastna laska z tvojej strany. Rozisli ste sa, ona to ma lahsie ako ty. Nemilovala ta, nemiluje a milovat nebude. Este ta moze zacat lutovat alebo nenavidiet, to by bol aspon nejaky cit aj ked negativny.
@anonym_autor znies zufalo, vyhybala by som sa miestam kde ju mozes vobec stretnut. Toto je nestastna laska z tvojej strany. Rozisli ste sa, ona to ma lahsie ako ty. Nemilovala ta, nemiluje a milovat nebude. Este ta moze zacat lutovat alebo nenavidiet, to by bol aspon nejaky cit aj ked negativny.
@anonym_d9f89d dakujem.
zacni hrat nedostupneho a nad vecou, trocha tajomneho - akoze sa ti uz rysuje niekto iny, a mozno to prehodnoti.
Podľa mňa si nedáš poradiť, ale nerob to. Sex ti nestojí za to že sa budes opäť a ešte viac trápiť.
Možno sex s tebou bol dobrý ale viac k tebe necítila, možno by ti podlahla znova ale ona by to brala len kamarátsky, no ty by si sa len zbytočne viac namotával. Nechaj to tak.
@anonym_autor ty by si mal rozdúchať plameň na spálenie mostu s ňou.
@anonym_autor ty by si mal rozdúchať plameň na spálenie mostu s ňou.
@anonym_d8865c mala si uz niekedy sen, o tom ako si predstavujes svoj zivot? Krasneho svarneho chlapa pri sebe, mozno dve deti, obrovsky dom s bazenom a zabezpecena . Mozno taky je tvoj sen. Ten moj bola prave ona. Tak zamilovat sa bolo zalezitost par dni ci mesiacov uz na zaciatku. Uz si to presne nepamatam. A tym ze som ju miloval, som jej daval vsetko, a jej bolo somnou velmi dobre, vraj. A teraz po rokoch iba tak spalit mosty? Ved to sa ani neda.
@anonym_d8865c mala si uz niekedy sen, o tom ako si predstavujes svoj zivot? Krasneho svarneho chlapa pri sebe, mozno dve deti, obrovsky dom s bazenom a zabezpecena . Mozno taky je tvoj sen. Ten moj bola prave ona. Tak zamilovat sa bolo zalezitost par dni ci mesiacov uz na zaciatku. Uz si to presne nepamatam. A tym ze som ju miloval, som jej daval vsetko, a jej bolo somnou velmi dobre, vraj. A teraz po rokoch iba tak spalit mosty? Ved to sa ani neda.
@anonym_autor kvôli niečomu ste sa rozišli. Zopakuje sa to. História sa opakuje. Ak sa nepohneme ďalej.
Prežívam niečo podobné, ja som vo vzťahu milovala a druhá strana ma mal rád.
Aj sa tak správal, žiadne gestá, ani pekné slová..
Ukončila som to, lebo ma to ubíjalo a necítila som opatovanú lásku.
Asi po polroku začal, že si uvedomil čo stratil a na svete všetko mi dá ak mu dám ešte šancu.
Práve som sa ako tak odmilovala a nechcela som preživať to isté, odolávala som cca 1 rok.
Dnes som zasa v tom, boli sme na dovolenke a moje city ožili, z jeho strany vidím že sa snaží, ale cítim že to nie je ono.
Takže pokiaľ sa zmieriš s tým, že ťa nikdy naozaj milovať nebude tak sa jej podsúvaj, ale nedostaneš po čom túžiš, len otrusinky.
Dovodov može byť veľa, má svoje priority, už sa sklamala..
Pre toho mojho nie je chlapské vyznávať city, či to tak dobre maskuje, alebo len využíva moje city a servis hodlám zistiť.
Držím palce

Neviem či ti napise niekto, že by ti to pomohlo
Lebo nepomohlo
a to aj tebe je jasné