icon

Ako dlho trvá zabudnúť na bývalého partnera?

21. apr 2026

Ako dlho vám trvalo zabudnúť na exmanžela/exmanželku?

Už je to dva roky odkedy od nás ex odišiel a stále sú dni ako dnes ,keď sa k tomu viac vraciam. Keď pozriem na deti a uvedomím si ako doma chýba otec. Dnes je taký deň blbec. Som unavená z práce, seknutá v chrbte a teraz si tak vravím ,keby tu s nami bol ,tak by sa mal deťom kto venovať (škôlkari). Inak si vravím ,že sme šťastní všetci traja,ale občas má také dni prepadnú a stále si vravím ,čo som mala urobiť inak. V tieto dni neviem tie myšlienky z hlavy dostať.
Asi som sa len potrebovala vyrozprávať.

barka1
21. apr 2026

Je velký rozdiel v tom, kto a ako vztah ukončil. U nás som to bola ja a som velmi rada, že som to urobila. Lutujem, ze som vybrala takeho muža ako otca svojich deti. To bohuzial nezmenim.
Ex mi vobec nechyba.
Takže univerzálny recept ani prezivanie neexistuje, každá to má trochu inak.

anonym_33c1f7
21. apr 2026

Určite, chýba pomoc,otec, podpora....no on nieje tam pre vás
Takže nieje ti smutno za ex ale niekym kto by to miesto vyplnil

anonym_989b8a
22. apr 2026

@anonym_autor V prípade, že ex ako otec funguje a vy dvaja viete v záujme detí spolupracovať ako rodičia, nevidím dôvod, prečo by s deťmi nepomohol.V prípade, že to je inak a rád si honi ego,tak nepracuj v myšlienkach, s verziou,že keby bol s vami, pomohol by, ale pracuj s verziou, že je dobré, že je preč a mysli na to, že zajtra bude lepšie

maryetta
22. apr 2026

Suhlasim. Ono vela zalezi kto ukoncil vztah. A ako pokracuje vztah on a deti. Ako otec? Neberie ich?
Lebo ono niekedy ok. Odide. Ale zena si aj vydychne ze ma o jedno "dieta" menej-teda ze jej uz nie je muz na pritaz. A

anonym_20dc91
23. apr 2026

@anonym_autor od nas expartner odisiel ked malo doeta 6 mesiacov. Zosypala som sa, urcite obdobie si ani nepamatam, myslela som, ze zosaliem, o dieta sa dodnes zaujima len minimalne
Ale mam skvelu rodinu, naucila som sa zit s dietatom, aj my sa mame dobre, pekne byvanie, skvela praca, dieta v skolke,naozaj mozem povedat, ze sa mame dobre a su matky, ktore by so mnou hned menili lebo to maju urcite niektore ovela tazsie
Su to skoro 3 roky co som sama a stale su dni kedy si poplacem a cakam kedy to bude este lepsie chce to cas, cakam……
Ked dieta zaspi a pride na mna chvila, ta samota ma nici
Ale uz aspon viem nahlas povedat ak sa niekto pyta ze zijem len s dietatom bez toho aby som sa zrutila

dasenka26
24. apr 2026

@anonym_autor prežívam niečo podobné. Musela som odísť od manžela vo februári lebo nas.tyral psychicky a všetko sa to zhoršilo posledné dva roky keď si našiel jednu hnusnu osobu, ktorá ho priamo alebo nepriamo postvala proti mne. Teraz sa s ním nemôžem dohodnúť na výživnom. Odkiaľ ste? Držím palce, bude lepšie 😉

katkazatka
24. apr 2026
@dasenka26

@anonym_autor prežívam niečo podobné. Musela som odísť od manžela vo februári lebo nas.tyral psychicky a všetko sa to zhoršilo posledné dva roky keď si našiel jednu hnusnu osobu, ktorá ho priamo alebo nepriamo postvala proti mne. Teraz sa s ním nemôžem dohodnúť na výživnom. Odkiaľ ste? Držím palce, bude lepšie 😉

@dasenka26 dohodni sa s nim cez sud🙂