Ako získať späť moju manželku?
Potrebujem poradiť. Ako mam postupovať keď chcem získať späť manželku. Odsťahovala sa pred dvoma týždňami do podnájmu a zostal som doma sám zo synom 12.nemali sme nejaké vážne problémy len od určitého času cca 3masiace ako keby rezignovala. Nechcela už vôbec riešiť nás len ze chce ísť preč ze už tam nieje láska
Zo synom je v kontakte bez problémov len on nechce u nej prespavat. Hnevá ho ze odišla. Veľmi ju milujem a strašne mi chýba. Tvrdí že nikoho nemá. Už neviem ako ďalej. 16 rokov spolu z toho 3 manzelia. Ďakujem
@anonym_autor Má zmysel pracovať na problematickom manželstve? Prečítaj si to na MK a budeš vedieť odpoveď.
@anonym_56a4d9 áno asi som podcenil situáciu. Možno som malo počúval. Neveril som že odíde vždy to hovorila s úsmevom.
@anonym_autor pri resp v akých situáciách ti hovorila,že odíde? Čo tomu predchádzalo? Lebo žena,kým vyčíta, plače, vyhráža sa odchodom je fáza kedy jej ešte záleží a sú to posledné výkriky do tmy, ak už potom len mlčí,rezignovala a už sa emočne odpojila
Toto je úplne typické. To že tebe sa zdá, že sa zmenila pár mesiacov dozadu a to je problém. Nie. Ona prešla do toho úplne posledného štádia kedy žena prestane komunikovať a toto je už iný prúser. To znamená, že ty si ju doteraz nebral vážne. Sám píšeš, že ti povedala ze ona UŽ nechce nič riešiť. A to UŽ je veľmi podstatné. Ďalšie píšeš ze si neveril, že by odišla že to VŽDY vravela s úsmevom. A že je len na mobile ? To znamená ze sa od teba odpútala a radšej scrolluje na mobile než by mala byť s tebou. To že reálne odišla je fáza keď si jej tak ublížil ze uprednostnila pokoj od všetkého preto ju nezaujima ani rozvod ako prvá vec. A Nehovor ze si nič neurobil. Minimálne by si si mal spomenut v akých momentoch ti vravela ze odíde. Ja toto nikdy nepochopím na chlapcoch ze vážne nevedia vo sa stalo s ich ženou ze sa zmenila, ze mobil, ze známi to nechápu ach želám ti veľa šťastia,
Toto je úplne typické. To že tebe sa zdá, že sa zmenila pár mesiacov dozadu a to je problém. Nie. Ona prešla do toho úplne posledného štádia kedy žena prestane komunikovať a toto je už iný prúser. To znamená, že ty si ju doteraz nebral vážne. Sám píšeš, že ti povedala ze ona UŽ nechce nič riešiť. A to UŽ je veľmi podstatné. Ďalšie píšeš ze si neveril, že by odišla že to VŽDY vravela s úsmevom. A že je len na mobile ? To znamená ze sa od teba odpútala a radšej scrolluje na mobile než by mala byť s tebou. To že reálne odišla je fáza keď si jej tak ublížil ze uprednostnila pokoj od všetkého preto ju nezaujima ani rozvod ako prvá vec. A Nehovor ze si nič neurobil. Minimálne by si si mal spomenut v akých momentoch ti vravela ze odíde. Ja toto nikdy nepochopím na chlapcoch ze vážne nevedia vo sa stalo s ich ženou ze sa zmenila, ze mobil, ze známi to nechápu ach želám ti veľa šťastia,
@sandria určite som urobil niekde chybu ale ani sama mi nevie povedať kde. Asi mi unikli nejaké veci moja chyba ale mam doniesť peniaze mam aj doma porobiť ma sa aj synovi venovať mam aj jej pomôcť tak asi mi fakt niečo uniklo. Všetko čo som robil, robil som to rad pre rodinu aby sme mohli ísť na dovolenku vždy je niečo treba do domu
@sandria určite som urobil niekde chybu ale ani sama mi nevie povedať kde. Asi mi unikli nejaké veci moja chyba ale mam doniesť peniaze mam aj doma porobiť ma sa aj synovi venovať mam aj jej pomôcť tak asi mi fakt niečo uniklo. Všetko čo som robil, robil som to rad pre rodinu aby sme mohli ísť na dovolenku vždy je niečo treba do domu
@anonym_autor ona nepracuje?
Nerobi doma nic?
A ešte aj sex chceš ze?
@anonym_56a4d9 vieš ja sa viem postarať aj o seba aj o syna bez problémov. Nemám problém upratať navarit atď. Neprajem ti to ale ak raz prídeš o niekoho koho miluješ potom pochopíš
@anonym_autor a miloval si ju vobec? Precitala som si Tvoje reakcie este raz. Za 16 rokov si sa nenaucil ju pocuvat, co Ti hovori. Nebral si to vazne. Nebral si JU vazne. Az raz prestala rozpravat, riesit. Ani to Ta nenakoplo. Az ked odisla, tak si si vsimol, ze "neprisla z prace domov" ze si nemas ku komu lahnut.
Nie, prepac, Ty si nemiloval ju, ale to pohodlie a istotu, ktore si pri nej mal.
Pred štyrmi mesiacmi som odišla z manželstva , odišla som aj od detí -16 a 17 rokov, a môj ešte manžel nechápe prečo a prečo tak zrazu . 25 rokov sme spolu boli manželia pracovali sme obaja , môj muž niečo doma porobil , sem tam bol na nákupoch , dva-trikrát do týždňa navaril ale inak si žil vo svojej bubline. Roky ma absolútne nepočúval čo mu hovorím , vždy mi len povedal nezačínaj zas,, všetko je v poriadku , pozri sa na iných , všetci tak žijú . Takže moje večery boli vedľa chrápajúceho manžela na gauči so zaklonenou hlavou , doslovne preživorené roky čo som stále dúfala že niekam pôjdeme, ako do kina , divadla , alebo len tak na večeru alebo ples. Zo začiatku som hľadala ja , volala , snažila sa , niekedy išiel a niekedy mal 1000 výhovoriek prečo nie. Dovolenky len ja som vyhľadávala , keď som sa ho opýtala kam by chcel ísť, čo by chcel vidieť, tak je mu to jedno a jemu sa vlastne nikam nechce. Riešila som všetky podstatné veci od prezúvania aut, poistky, deti , školy atď. Časom som si zvykla , prestala som sa hádať , otupela som a posledná kvapka bola keď môj muž na poslednej návšteve povedal že teraz máme najlepšie manželstvo lebo že sa vôbec nehádame, , vraj sa skvele dopĺňame a jednoducho to funguje podľa jeho predstáv a pritom ja som išla od frustrácie z kože vyskočiť. Absolútne nevnímal moju frustráciu a aj to že sa s ním už takmer nerozprávam , jemu to vyhovovalo . Keď mala mladšia dcéra 16 rokov som sa odsťahovala do väčšej garzonky s peknou terasou a pocítila som neskutočnú úľavu . Obe dievčatá za mnou chodia pravidelne , nič mi nevyčítajú a ja konečne žijem tak ako som chcela ja . Mám 52 a začínam konečne žiť aj pre seba , plním si sny jeden po druhom , pomaly ako mi financie dovolia , ale nie je nad to ísť večer do kina ako sedieť na gauči vedľa chrápajúceho manžela. A nie , nie je v tom a nebol žiadny iný muž , mužov obchádzam oblúkom , nebudem si zas komplikovať život a niekomu robiť opatrovateľku a slúžku . V septembri podám žiadosť o rozvod , rozdelí sa majetok a každý pôjde svojou cestou . Svojho manžela už roky nemilujem ale keď som si ho brala bol pre mňa jediný na svete, viac sa už muž milovať ani nedal . Nevypočutie , neporozumenie a netrávenie spoločného času to vo mne zabilo. Ja sa vyslovene teším na každý nový deň , neviem sa doslovne dosýtiť života.
@anonym_autor ty vieš kde bol problém aj prečo bol. A teraz sa prezentujes ako ten dokonalý. Lebo nevšimnúť si, kedy ti žena hovorí ,že odíde a zrejme to nespomenula raz znamená že si ju mal de facto v paží, alebo to vieš veľmi dobre, len by to narušilo obraz toho milujuceho a starostliveho otca a manžela od ktorého z ničoho nič žena odisla, keďze si sa už viackrát tejto otázke úspešne vyhol.

@anonym_autor Ziskavat si si ju mal pocas spolocnych rokov. Zena len tak neodide. Vzdy je za tym bud chlap alebo dlhodoba frustracia. Cele roky si na nu kaslal,nepocuval drobne signaly,ktore vysielala a na nu sa to nabalilo a tu mas vysledok.
@marca12 sranda je že tie signály ani nemuselí byť drobné 😏