icon

Ako získať späť moju manželku?

27. aug 2026

Potrebujem poradiť. Ako mam postupovať keď chcem získať späť manželku. Odsťahovala sa pred dvoma týždňami do podnájmu a zostal som doma sám zo synom 12.nemali sme nejaké vážne problémy len od určitého času cca 3masiace ako keby rezignovala. Nechcela už vôbec riešiť nás len ze chce ísť preč ze už tam nieje láska
Zo synom je v kontakte bez problémov len on nechce u nej prespavat. Hnevá ho ze odišla. Veľmi ju milujem a strašne mi chýba. Tvrdí že nikoho nemá. Už neviem ako ďalej. 16 rokov spolu z toho 3 manzelia. Ďakujem

anonym_4af6b6
Včera o 11:55

Udivuje ma ta istota, s ktorou niektore tvrdia, ze ma ineho chlapa. Vobec nikoho ineho nemusi mat, vobec nikoho nemusi este dlho hladat. Jednoducho mala toho dost a odisla. My vidime len jednu stranku veci, tu druhu nevieme. Ak zena opusti spolocnu domacnost musi mat na to naozaj vazny dovod, a ten vazny dovod vobec nemusi byt iny chlap. Mozno keby ona napisala co sa u nich dialo dlhodobo, tak by ste jej mnohe poradili Odid. Z fungujuceho vztahu odchadzaju len chlapi, tym sa vacsinou zachce inej. Zeny odchadzaju az ked to uz nejde napravit

minenkaa
Včera o 11:55
@anonym_4e8b6b

@anonym_autor mne toto spravanie pasuje skor na chlapa ako na zenu. Ak je to naozaj zena (ktora opustila dieta) tak musi byt vadny kus. Alebo je tam nieco ine. Zeny len tak deti neopustaju.

@anonym_4e8b6b veď dieta neopustila,to je kde napísané

anonym_4e8b6b
Včera o 12:12
@minenkaa

@anonym_4e8b6b veď dieta neopustila,to je kde napísané

@minenkaa zena ak opusta muza tak berie aj deti. Tu asi vobec nepocita s tym ze dieta bude byvat s nou. Vacsinou sa to takto nedeje. To skor chlap sa zoberie a odide bez deti.
Ale nevieme co sa tam deje. Chlap sa opisuje ako takmer dokonaly. Zena ako ta co sa nestara. Moze to tak byt ale nemusi. Este otazka ako to vysvetlila synovi.

anonym_4e8b6b
Včera o 12:23

Ja mam v susedstve, teda mala som znamu. Ta sa odstahovala od muza a 15r syna do podnajmu o.par ulic dalej. Ziadna nevera, ziaden alkohol, nasilie, nic. Len proste uz toho mala dost. Ze ju uz nebavi vecne upratovat po 2 chlapoch, prat im, varit a starat sa, udrziavat dom a zahradu, hucat do nich ze si maju upratat, nesediet stale pred telkou a na mobiloch. Uz ju nebavilo vecne muzovo hundranie. Obaja pred 50tkou. Ze uz chce konecne zit po svojom a venovat sa sebe. Ze chce byt nezavisla, nemat nikoho na starost. Uz je to takych 5 rokov. Cvici, chodi po vyletoch, s kamaratkami, zdravo sa stravuje, udrziava sa, ma psa a je uplne spokojna. Syn k nej chodi na navstevu. Raz za dva roky na vianoce. Ona vravi ze konecne je spokojna, vyrovnana, ma upratane, nic ju doma nestresuje, ide kam chce kedy chce s kym chce. Uplne ozila. Uz mala aj pokusy o vztah zo strany muzov a ani za svet. Max nejake kino prechadzka vylet a potom kazdy po svojom. Ze uz by chlapa nechcela ani za nic.

rozculena
Včera o 12:28
@anonym_4e8b6b

@minenkaa zena ak opusta muza tak berie aj deti. Tu asi vobec nepocita s tym ze dieta bude byvat s nou. Vacsinou sa to takto nedeje. To skor chlap sa zoberie a odide bez deti.
Ale nevieme co sa tam deje. Chlap sa opisuje ako takmer dokonaly. Zena ako ta co sa nestara. Moze to tak byt ale nemusi. Este otazka ako to vysvetlila synovi.

@anonym_4e8b6b ona neopustila dieťa.čo nevieš čítať?Dieťa sa s ňou normálne stretáva,iba nechce u nej spať.

minenkaa
Včera o 12:28
@anonym_4e8b6b

@anonym_4e8b6b niekedy deti ostanu doma lebo sú doma a nie,že matka odíde od dietata
12 ročne decko je už dosť veľké aby si vedelo povedať

michaela329
Včera o 12:34
@anonym_4e8b6b

@anonym_4e8b6b a to máš odkiaľ, že vždy berie deti? Práveže ak sú to už väčšie deti, dáva sa im na výber a tak to má byť. Veď ona sa s ním nerozišla v zlom, len toho očividne mala plné zuby a ten vzťah jej za to už nestál. Jedna žena sa môže rozhodnúť, že chce svoj pokoj. Syn časom pochopí.

anonym_cea248
Včera o 12:36
@anonym_autor

@anonym_autor prečo sa potom nechce rozviesť keď neľúbi a chce byť šťastná

@anonym_autor
@anonym_autor ešte je tu - podľa toho, čo píšeš celkom nezanedbateľná - možnosť, že Tvoja manželka je jednoducho pi*a. Keby to čo uvádzaš bolo v opačnom garde, tak tu dámy vypisujú ako má manžel frajerky a bokovky a že preto je na telefóne, ale keď je to takto automaticky chyba u Teba - neber si to, vôbec nemusí byť chyba v Tebe. Za seba - aj keby som odišla k inému mužovi, neexistuje, aby som opustila dieťa - lebo áno, ona svoje dieťa opustila a podľa toho, čo píšeš, je skrátka bezcitná mrcha. Hlavu hore, keď Ťa neľúbi, s tým nič nespravíš, láska sa nedá vynútiť. Na svete sú milióny žien, treba to teda racionálne uzavrieť a hľadať šťastie inde 🍀

autor
Včera o 12:45
@anonym_4e8b6b

@anonym_4e8b6b povedala mu na rovinu ze už tatu neľúbi

autor
Včera o 12:52
@anonym_9a0037

@anonym_autor prepáč, aj tak mne tu niečo nesedí... bude to trochu inak, ty hovoríš len verziu A a už nepovieš verziu B. ženy tu už máme niečo odžité, tak vieme, prečo sa už nejaké veci dejí. Prečo ženy utečú, prečo neutečú, prečo robia toto, alebo hento. Ty nehovoríš celú pravdu...

@anonym_9a0037 co chceš počuť ze som ju tlkol. Nič také som nikdy neurobil. Asi ti to nebude pasovať ale pomáhal som aj domácnosti či s riadom so synoma cez víkend som len ja chodíl do obchodu a robil raňajky všetkým. Ja som sa tu nešiel opeknovat a na ňu hádzať špinu to by nebolo fér. Ona keď chcela tak bola úžasná matka a partnerka. Len som povedal ze posledne mesiace sa zmenila a chcel som radu

rozculena
Včera o 12:53
@anonym_autor

@anonym_9a0037 co chceš počuť ze som ju tlkol. Nič také som nikdy neurobil. Asi ti to nebude pasovať ale pomáhal som aj domácnosti či s riadom so synoma cez víkend som len ja chodíl do obchodu a robil raňajky všetkým. Ja som sa tu nešiel opeknovat a na ňu hádzať špinu to by nebolo fér. Ona keď chcela tak bola úžasná matka a partnerka. Len som povedal ze posledne mesiace sa zmenila a chcel som radu

@anonym_autor neľúbi ťa,nikdy ťa nemilovala,akú radu chceš?

anonym_81f1c9
Včera o 12:54

No jo, nepribral si? Staráš sa o seba? To sú večné otázky na ženu, keď ju opustí chlap..
Ale veľa mužov priberie a nestará sa o seba a pritom majú ego Ivana z mrázika.
Mojho kamaráta opustila žena po 15 rokoch, dovodom bol zápach z úst😆
Má problémy so žalúdkom(chudý je, zle mu trávi) a nevedela už pri ňom existovať, ale syna vzala so sebou..
Tiež nepočúval signály že mu preukrutne smrdí z huby..
Nedostatočná hygiena tiež može sposobiť rozvod-rozchod(kamoška), máme slabšie žalúdky my ženy

anonym_ec2862
Včera o 13:00

@anonym_autor ak nemala dovod a chcel si to zmenit a aj si sa pytal...co jej vadi? Co chce zmenit? Predtym ti hovorila, ze ta ma rada? Citil si, ze ta ma rada? Aj jej emocny svet bol naplneny?
Zrazu prisla pomaly zmena?
Poznam par takych, co nechali dieta, dokonca 10r dceru a sli ku frajerovi. Mne toto hlava neberie. Rovnako jedna znama odisla so 4r.a 11r.detmi k rodicom. Manzel je normalny, slusny, pozname sa, nechapali sme, co sa stalo. Ci niektore nie su spokojne, ze maju slusneho muza a sa tak "nudia"?
Ked Ti priamo nepovedala, v com je problem a nechcela to riesit a je stale na mobile, ja by som povedala, ze asi si s niekym pise. A rozviest sa nechce, lebo nevie ako to dopadne, tak si nechava zadne dvierka. Ked sa tak rozhodla, s tym nic nenarobis asi, potrebuje asi sama cas, aby vedela co chce od zivota a s kym chce zit.
Ked ju stale lubis, tak jej povedz, ze u teba ma dvere stale otvorene a moze sa kedykolvek vratit. Ale rozhodnut sa musi ona.

autor
Včera o 13:23
@anonym_81f1c9

No jo, nepribral si? Staráš sa o seba? To sú večné otázky na ženu, keď ju opustí chlap..
Ale veľa mužov priberie a nestará sa o seba a pritom majú ego Ivana z mrázika.
Mojho kamaráta opustila žena po 15 rokoch, dovodom bol zápach z úst😆
Má problémy so žalúdkom(chudý je, zle mu trávi) a nevedela už pri ňom existovať, ale syna vzala so sebou..
Tiež nepočúval signály že mu preukrutne smrdí z huby..
Nedostatočná hygiena tiež može sposobiť rozvod-rozchod(kamoška), máme slabšie žalúdky my ženy

@anonym_81f1c9 preboha to nie, normálne sa o seba starám. Veď ani ľudia okolo nás co nás poznajú to nechapu

anonym_56a4d9
Včera o 13:48

@anonym_autor "nemali sme nejaké vážne problémy len od určitého času cca 3masiace ako keby rezignovala. Nechcela už vôbec riešiť nás len ze chce ísť preč ze už tam nieje láska"
A co sa dialo pred tymi 3 mesiacmi? Pises ze od urciteho casu REZIGNOVALA. Co sa dialo pred jej rezignaciou? Co riesila? Co jej vadilo? Na co sa stazovala?
A druha vec: Tebe za 3 mesiace nedoplo, ze je NAOZAJ zle, ked ona hovorila, ze chce ist prec? Lebo sam pises, ze ona to hovorila, ze chce ist prec a Ty si to, co ona hovorila 3 mesiace ignoroval!
Riesis, az ked realne odisla....

michaela329
Včera o 13:55

Mňa by ešte úprimne zaujímalo, čo Ti najviac chýba, keď odišla. Kde najviac cítiš to, že už s Tebou nie je.
Ono sa hovorí, že ak sa žena s Tebou háda, ešte máte šancu, keď stíchne a rezignuje - niečo si prepasol a to už je dosť neskoro

anonym_1f10c0
Včera o 13:57
@anonym_autor

@anonym_autor nebuď zúfalec,ser sa nanu.proste ťa nechce,potrebuje nové vzrušenie .nového chlapa..predpokladá.že pred tebou moc chlapov nemala,teraz zistila,že život jej uteká a chce to dobehnut.nechaj ju,pár krát ju pretiahne niekto iný a po čase možno zisti,že spravila chybu..toto sú presne prípady,chlapa zarába stará sa,žena má v ňom istotu a od nudy potom nevie čo od dobroty..🙂 koľko takýchto výdatných žien som mal,chlapy pomaly 2-3 roboty a ony potom majú čas vymýšľať🙂

anonym_e7d246
Včera o 13:59
@anonym_autor

@anonym_81f1c9 preboha to nie, normálne sa o seba starám. Veď ani ľudia okolo nás co nás poznajú to nechapu

@anonym_autor Vazne neexistuje, ze si plati drahy podnajom, kde je akoze sama a odisla zo svojho domu (kedze polka domu je jej). Rozhodne ma milenca a je tam s nim. Urcite by od skveleho muza neodisla len tak prec a uz 2 tyzdne zije sama. Vela zien podvadza. A milenec tvojej ju namotal tak, ze uz zije s nim. To, ze ti to zapiera neznamena, ze to nie je pravda.

anonym_56a4d9
Včera o 14:12
@michaela329

Mňa by ešte úprimne zaujímalo, čo Ti najviac chýba, keď odišla. Kde najviac cítiš to, že už s Tebou nie je.
Ono sa hovorí, že ak sa žena s Tebou háda, ešte máte šancu, keď stíchne a rezignuje - niečo si prepasol a to už je dosť neskoro

@michaela329 doslo mu ciste oblecenie....

autor
Včera o 15:23
@anonym_56a4d9

@anonym_autor "nemali sme nejaké vážne problémy len od určitého času cca 3masiace ako keby rezignovala. Nechcela už vôbec riešiť nás len ze chce ísť preč ze už tam nieje láska"
A co sa dialo pred tymi 3 mesiacmi? Pises ze od urciteho casu REZIGNOVALA. Co sa dialo pred jej rezignaciou? Co riesila? Co jej vadilo? Na co sa stazovala?
A druha vec: Tebe za 3 mesiace nedoplo, ze je NAOZAJ zle, ked ona hovorila, ze chce ist prec? Lebo sam pises, ze ona to hovorila, ze chce ist prec a Ty si to, co ona hovorila 3 mesiace ignoroval!
Riesis, az ked realne odisla....

@anonym_56a4d9 áno asi som podcenil situáciu. Možno som malo počúval. Neveril som že odíde vždy to hovorila s úsmevom.

autor
Včera o 15:27
@michaela329

@michaela329 vieš čo. Zaspávam sam, budím sa sám nepríde už s práce domov. Nerobím jej raňajky nedáme spolu kávu. Necítim jej vôňu. Celá mi chýba ako žena ako človek

2691
Včera o 15:27

@anonym_autor prečítaj si novší článok na MK "problémy v manželstve" Tam je odpoveď na tvoju otázku. Žena je ako uštvaná kobyla a pán dokonalý nechápe prečo...a keď má niečo urobiť, tak je naštvaný a toľko frfle, že to žena urobí radšej sama.....potom sa diví, že odišla!

anonym_36e0cf
Včera o 15:29

Tiez by ma zaujimalo, co sa dialo predtym, ked sa zena odpojila. Lebo to odpojenie nie je pricinou problemu, ale uz len dosledkom. Nastava vtedy, ked zena rezignuje, ked zisti, ze sa nic nezmeni. Ked sa city vytratia a si jej uz ukradnuty.

Pises, ze si pomahal v domacnosti a synovi robil cez vikendy animatora. Ona do prace nechodila? Alebo ano a vsetka ostatna starostlivost ostala na nej, hoci mala aj ona full time job? Tiez pises, ze musis vela cestovat do prace - nevycitala ti, ze ste malo spolu? Ze sa citi sama, pretazena, bez pomoci? Mozno aj preto ti syna nechala, nech si uzijes, co to skutocne znamena starostlivost o domacnost a nie len vypomahat s riadom a vikendovo sa posnazit a vziat dieta na vylet.

Je mozne, ze uz naozaj ma milenca, ale rovnako je mozne, ze si ho nasla az potom, ako videla, ze ju nepocuvas a nerobis nic preto, aby sa zmenilo to, co jej vadilo. Teraz je uz ale neskoro, uz si jej ukradnuty a kludne ti povie aj to, ze ta nikdy nemilovala. Moze to byt pravda aj nemusi, mozno to hovori len preto, aby od teba mala pokoj. Toto uz nezachranis. Uz je na to neskoro.Treba sa s tym vyrovnat a pohnut sa dalej.

anonym_4e8b6b
Včera o 15:29
@anonym_autor

@anonym_autor to nie je vobec ojedinele ze okolie netusi, ze vo vztahu je tak velky problem, prave naopak.

anonym_e7d246
Včera o 15:30
@anonym_autor

@michaela329 vieš čo. Zaspávam sam, budím sa sám nepríde už s práce domov. Nerobím jej raňajky nedáme spolu kávu. Necítim jej vôňu. Celá mi chýba ako žena ako človek

@anonym_autor Navstiv psychologa, to nie je hanba. Pomoze ti. Budes sa jej moct vyrozpravat. Ak ta nelubi zena a odisla je koniec a cim skor to pochopis tym lepsie. Bud oporou synovi, jemu odisla mamka ma to tazke. A ty nie si ani prvy, ani posledny komu zena odisla a nasla si milenca. Vela sil zelam.

autor
Včera o 15:31
@anonym_56a4d9

@michaela329 doslo mu ciste oblecenie....

@anonym_56a4d9 vieš ja sa viem postarať aj o seba aj o syna bez problémov. Nemám problém upratať navarit atď. Neprajem ti to ale ak raz prídeš o niekoho koho miluješ potom pochopíš

anonym_e7d246
Včera o 15:33
@anonym_autor

@anonym_56a4d9 vieš ja sa viem postarať aj o seba aj o syna bez problémov. Nemám problém upratať navarit atď. Neprajem ti to ale ak raz prídeš o niekoho koho miluješ potom pochopíš

@anonym_autor Mal si si skor uvedomit, ze mate problemy. Z manzelstva, kde by bola stastna by neodisla. Nebola s tebou stastna.

spageta85
Včera o 16:17
@anonym_autor

@anonym_autor prepáč ale aj keď to tak nechceš vidieť teraz ona už niekoho má...Nepoznám ale na 80percent je to tak .Mrzí ma to ale teraz ti poradím iba toľko nevnucuj sa skús si utriedit myšlienky a sústrediť sa sám na seba a syna nie si prvý ani posledný a život nekončí chápem že ju ľúbiš a o to je to ťažšie no chce to čas spracujes to ver tomu ale neutapaj sa už v žiali a v Tom čo si mal a nemal urobiť hraj s kartami ktoré máš nech aj ona vidí že si poradia a niesi na ňu odkázaný a keď sa tak rozhodla respektuj to keď sa ti chce plakať poplach si alebo chod s kamošmi na pivo ak niekoho máš komu dôverujem vyrozprávaj sa to pomáha ...Prípadne sa chod niekedy zabaviť alebo do prírody proste Nesed doma a nerozmýšľaj držím palce 🍀

marca12
Včera o 16:19

@anonym_autor Ziskavat si si ju mal pocas spolocnych rokov. Zena len tak neodide. Vzdy je za tym bud chlap alebo dlhodoba frustracia. Cele roky si na nu kaslal,nepocuval drobne signaly,ktore vysielala a na nu sa to nabalilo a tu mas vysledok.

biba_18
Včera o 16:19
@spageta85

@anonym_autor prepáč ale aj keď to tak nechceš vidieť teraz ona už niekoho má...Nepoznám ale na 80percent je to tak .Mrzí ma to ale teraz ti poradím iba toľko nevnucuj sa skús si utriedit myšlienky a sústrediť sa sám na seba a syna nie si prvý ani posledný a život nekončí chápem že ju ľúbiš a o to je to ťažšie no chce to čas spracujes to ver tomu ale neutapaj sa už v žiali a v Tom čo si mal a nemal urobiť hraj s kartami ktoré máš nech aj ona vidí že si poradia a niesi na ňu odkázaný a keď sa tak rozhodla respektuj to keď sa ti chce plakať poplach si alebo chod s kamošmi na pivo ak niekoho máš komu dôverujem vyrozprávaj sa to pomáha ...Prípadne sa chod niekedy zabaviť alebo do prírody proste Nesed doma a nerozmýšľaj držím palce 🍀

@spageta85 moja kolegyňa odišla od muža, s tým źe už nie sú na rovnakej vlne. nikoho nemala, ani on, stále sa stretávajú, trávia s deckami spoločné dovolenky - žije sama, deti ostali s otcom v starom byte - dodnes nikoho nemá…