Ako zvládnuť kontakt s bývalým partnerom?
Ani neviem komu sa mám vyrozprávať tak zakladám diskusiu. Spoznala som staršieho chlapa s ktorým sme boli 2 roky a tak ma opustil kvôli inej. Bolo to také nečakané keďže nám všetko dobré klapalo a v ten deň mi oznámil že bol s nejakým dievčaťom vonku a že našiel to čo hľadal. Má to tak zranilo, nevedela som že to tak veľmi bude bolieť dokonca som preplakala mesiac a vtedy sme spolu ani neboli v kontakte lebo ma to veľmi bolelo že si našiel inú a má len tak vymenil 😞
Veľmi sa mi páči bol proste moja prvá láska 😞 možno 2 mesiace písal ale z mojej strany tam nebolo skoro nič buď videné alebo ignor, jednoslovna odpoveď. Po pár mesiacoch sme sa stretli a rozprávali, témy sme preberali len ohľadom praci keďže som nemala záujem sa o ničom inom baviť. Ak som odchádzala tak povedal že čo sa stalo že som divná že vôbec s ním nechcem komunikovať že vraj sa mu dosť vzďaľujem. Povedala som že ma to dosť ranilo a on že prepáč. Vraj som sa naňho nemala motať😞 párkrát sme sa stretli len ako kamaráti odkedy si našiel inú a mňa to tak strašne bolí. Poslednýkrát čo sme boli vonku tak o nej hovoril tak šťastné a ja som to ani nechcela počúvať a povedal že sa k nej bude sťahovať. Som celá sklamaná z toho že to tak dopadlo. Chce sa kamarátiť ale je to medzi nami veľmi divné 😞 aspoň ja to tak beriem, preňho to je normálne. Jedine čo povedal tak že somnou si ten sex užíval jak nikdy predtým že či by som nechcela ostať kamoška s výhodami tak som to odmietla. Veľmi som z toho sklamaná aj keď to už trvá dlho 🥲
@lindusss2016 keď ja som ho ľúbila celým srdcom. Bol môj prvý 😞 preto ma to tak serie. Má aj skončenú strednú školu dokonca v práci je najlepší, len stále sa vychvaloval že je super a tak. Prišiel mi skôr ako namyslený, vraj jeho mladší kolegovia sú všetci blbý že on z nich je najlepší
@anonym_autor že som najlesia
v praci môžem aj ja povedať.😁..kazdyyy...to je nejaký chudáčik mi príde ..a žije z toho že ty sa trápiš...a dobre si mu povedala a tak aj pokračuj..akého máš frajera ty..ako ti je s ním dobre .aký je úžasný a pozorný k tebe 😁😁hneď mu padol hrebienok...a nabudúce mu tiež pripomen..a nie ako prvá keď sa bude chvastat tak len tak spomen že aj ty si spokojná..konečne zas..a že sú všetci sprostí kolegovia ..no tam niekde by mal aj teba ..dobre že odišiel..ešte budeš spokojna
@anonym_autor že som najlesia
v praci môžem aj ja povedať.😁..kazdyyy...to je nejaký chudáčik mi príde ..a žije z toho že ty sa trápiš...a dobre si mu povedala a tak aj pokračuj..akého máš frajera ty..ako ti je s ním dobre .aký je úžasný a pozorný k tebe 😁😁hneď mu padol hrebienok...a nabudúce mu tiež pripomen..a nie ako prvá keď sa bude chvastat tak len tak spomen že aj ty si spokojná..konečne zas..a že sú všetci sprostí kolegovia ..no tam niekde by mal aj teba ..dobre že odišiel..ešte budeš spokojna
@macekovam Nehnevaj sa, nebudem to mysliet v zlom, ale ake nabuduce mu pripomen a podobne? A naco??!!! Tato zena sa ma od neho totalne odstrihnut, aby sa pohla postupne vpred a nie ziadne nabuduce🙄 Totalne nulovy kontakt-ziadne pisanie, stretavanie, NIC co sa jeho tyka. Toto si jej moc dobru radu nedala, prepac. Taketo nabuduce v nej moze vyvolat kadeco, aj keby bola "akoze" na koni, ze ma lepsieho ako on a neviem ake superlativy. Na co je to dobre, ked bude napriek tomu v bludnom kruhu a takto sa z neho nedostane?? Hlupost! Ona musi hned a zaraz akykolvek kontakt s nim totalne prerusit, zablokovat a nema pre nu viac takyto chuj existovat.
@anonym_autor Autorka nic v zlom, ale v tvojom pripade nie je slepa laska, ale ty. Toto, co ty nazyvas laska nie je, toto z tvojej strany je uz posadnutost. Neospravedlnuj to tym,ze je to tvoja prva laska, lebo laska vyzera inak-ani z jeho ani z tvojej strany sa to laskou neda nazvat. Toto tvoje zmyslanie a odpustanie vsetkeho a nevediet sa odputat atd a este co tu citam co odpisujes, je nehnevaj sa, ale chore, fakt si posadnuta tym chlapom a to s laskou nema NIC. V zaujme teba samej, tvojho nizkeho sebavedomia a sebahodnoty zajdi cim skor na terapie a tam casom zistis co ti prave pisem...
@anonym_autor
@motylik2559
Totálny súhlas!!!
Ty si myslíš, že je to láska iba preto, že ťa to bolí. Iba preto, že to v tebe vytvára pocity, ktorý si zamieňaš s láskou.
Moja prvá láska - čo prvé lásky sú o tom, že ho niekto podvádza, manipuluje, citovo ubližuje a robí z neho nehodného človeka!?
Naozaj sa daj dokopy a ideálne smer terapeut. Lebo láska nemá bolieť a dávať iného človeka nad roveň seba! Je to nie len že nezdravé, ale naozaj choré!
Takže, skvelú a úžasnú vec si dokázala, odmietnuť sex s ním! Vidíš, dokázala si sa mu vzoprieť a dať seba nad neho! Teraz urob ďalší krok, ukonči s ním kontakt. Nemuč sa počúvaním o tom, ako je s niekým šťastný. Naozaj nevidím dôvod na akýkoľvek vzťah a stretávanie sa s ním. A jej fakt nemáš čo závidieť, urobil to tebe, urobí to ďalšej... Jeho predošlé vzťahy ťa mali poučiť... Ty si neurobila nič zlé, on nie je v poriadku... išiel o dom ďalej... tak ako vždy. Nie je ťa hoden... Nájdi svoje šťastie! On to rozhodne nie je!
@lindusss2016 keď ja som ho ľúbila celým srdcom. Bol môj prvý 😞 preto ma to tak serie. Má aj skončenú strednú školu dokonca v práci je najlepší, len stále sa vychvaloval že je super a tak. Prišiel mi skôr ako namyslený, vraj jeho mladší kolegovia sú všetci blbý že on z nich je najlepší
@anonym_autor "Má aj skončenú strednú školu"
argument jak hovado 😂
@anonym_autor a načo sa s nim stretavas? Si masochistka alebo co? 🤦♀️

Toto je typický vychcany čurak co si u teba necháva zadné vrátka....ved co kdyby se hodilo, neee🤷♀️.
Žiadny najlepší sex s tebou, ani žiadna ľútosť v ňom neni.
Kopni ho do zadku a zakyvaj, ze nech sa ani neunuva otočiť a pozerá len dopredu.
Si mladučká, neboj este príde láska a aj úcta, vsetko ako ma byť ❤️