icon

Ako zvládnuť rozvod a spraviť ten ťažký krok?

blama
29. mar 2026

Ahojte, s manželom sme to neustali. Dve deti, podnikanie, bolo toho na nás veľa a odcudzili sme sa. V auguste 2025 sme boli na dovolenke sami dvaja. Počas dovolenky mi prišlo oznámenie o začatí kontroli na podnikanie. Ja som bola nervózna a on že veď keď prídeme zistím že čo je vo veci. Mal pravdu ale skúste byt pokojne.. Keď sme prišli, povedal že najprv musíme ísť po deti a až tak môžem pozrieť a začal si strihať nechty. To ma naštartovalo, pohádali sme sa. On vlastne netušil čo sa stalo. No zvyčajne keď ja som sa za niečo nahnevala, on reagoval tým že sa stiahol a nekomunikoval so mnou. Vlastne v tomto móde že sa nebavíme sme od augusta. On medzitým začal kamarátom hovoriť aká som zlá a sleduje každý môj krok. Ktorý hodnotí. Neuvedomuje si kde robí chybu a ani sa nechce so mnou o ničom rozprávať. Vykresľuje ma ako tu najhoršiu osobu. Urobila som aj zlý krok v podnikaní a samozrejme aj to je moja vina. Nehľadí na to že som rozhodla na radu účtovnícky ktorá mi povedala chybnú informáciu. On nie je zlý človek ale je emočne nezrely a nedokáže si priznať chybu. No podľa mňa sa nezmení a ja takýto život už ďalej nechcem. Ale nedokážem podať tu žiadosť o rozvod. Neviem na čo čakám. Či strach, či len zvyk mi nedovolí. Ozvala som sa starej psychologičke ku ktorej som chodila ale nedvíha mi a na SMS nereaguje.. neviem prečo mám taký strach z toho kroku. Či moje telo cíti že to nie je správny krok. No s ním si dať rady neviem. On išiel ku psychológov ktorému ma tiež vykreslil ako najhoršiu osobu tak mu povedal že sa ma rozviesť. Mame dve deti 10 a 4. Sú na nás dosť naviazané. Ako ste dokázali urobiť ten krok? Neviem čo mi bráni. Mala som ťažké detstvo s otcom alkoholikom.. áno hádka vznikla na hlúposti ale je tam veľa nevypovedanych emócii a on sa sťažuje všetkým naokolo. Hlavne kamarátom ktorý ho podporia. Preto si myslim že vzťah medzi nami už skončil..

blama
autor
29. mar 2026
@anonym_750830

A nemá inú ženskú keď tak rezignoval a je mu jedno, čo bude s vašim vzťahom?Nespite spolu, predpokladám, chodí po kamosoch údajne, možno to je nejaká dáma, sem-tam kamosi a len čaká kedy konečne podáš o rozvod a dostane peniaze .Od augusta je veľmi dlha doba a je to len predlžovanie agónie.Nic nenarobíš keď ma len jeden zaujem a druhy nie.Tento stav ta psychicky znici keď budete takto fungovat dlhodobo a nehovoriac aké vzory si deti odkopiruju do budúcna ..

@anonym_750830 to neviem. Nemyslím si ale nie som s ním 100% času. Máš pravdu že predlzujeme agóniu.. a presne kvôli deťom to chcem nejako riešiť

simca06022011
29. mar 2026
@blama

@simca06022011 keď prišla tretia kontrola tak som sa na to viac povzniesla. Počas dovolenky mi prišla SMS o tom že mám na Slovensko.sk niečo a bola to prvá kontrola. Takže sorrac. Myslim že to že som zostresovala bola normálna reakcia. Ty si isto pri prvej kontrole tiež nebola takáto pokojná. Dovolenku sme mali pokojnú. Problém nebol žiaden okrem toho že prišlo mi upozornenie a mňa začali hľadať pochybnosti. Pri 10tej kontrole myknem palicami

@blama bola som vzdy pokojna, sorrac.... :D ako pisem, cez dovolenku sa slovensko neotvara... A hlavne, stresovat ma tvoja uctovnicka, ak islo o financnu spravu.

blama
autor
29. mar 2026
@simca06022011

@blama bola som vzdy pokojna, sorrac.... :D ako pisem, cez dovolenku sa slovensko neotvara... A hlavne, stresovat ma tvoja uctovnicka, ak islo o financnu spravu.

@simca06022011 nešlo o finančnú správu. Neotvorila som nič. Nepustilo ma to keďže som nebola v eu. Iba som prečítala SMS. Super že si bola pokojná. Ja nie

luccija
29. mar 2026

@blama pošli ho preč on rezignoval a opora nulová .To, že má rodinu ďaleko aj kamošov fakt nie je tvoja vec.Nech si prenájme byť blízko nie kvôli kamošom, ale detom.Asi si šikovnejšia ťahun rodiny a zle to nesie.On nič nedal do bývania, keď ty si zháňala od tety peniaze?Psychologicka ho mala upratať, že jej dáva otázky, alebo ti chcel pred ňou dokázať, že ak sa rozvedies nebudeš spokojnejšia.A teda okrem brigád nepracuje?Trocha ste si asi vymenili role.Neviem či by som ako chlap dobre niesla, že mu musím posielať peniaze na stravu.Podla mňa si rozhodnutá, keď ti 5 dni nechýbal a bola si spokojnejšia.Pises, že vždy si musela rozhodnúť ty tak čaká čo spravis.Ty sa chceš rozviesť, ak by sa ťa niekto pýtal, alebo chceš zabojovať, ale nech vidíš snahu aj od neho.Asi potrebuješ silnejšieho chlapa

blama
autor
29. mar 2026
@luccija

@blama pošli ho preč on rezignoval a opora nulová .To, že má rodinu ďaleko aj kamošov fakt nie je tvoja vec.Nech si prenájme byť blízko nie kvôli kamošom, ale detom.Asi si šikovnejšia ťahun rodiny a zle to nesie.On nič nedal do bývania, keď ty si zháňala od tety peniaze?Psychologicka ho mala upratať, že jej dáva otázky, alebo ti chcel pred ňou dokázať, že ak sa rozvedies nebudeš spokojnejšia.A teda okrem brigád nepracuje?Trocha ste si asi vymenili role.Neviem či by som ako chlap dobre niesla, že mu musím posielať peniaze na stravu.Podla mňa si rozhodnutá, keď ti 5 dni nechýbal a bola si spokojnejšia.Pises, že vždy si musela rozhodnúť ty tak čaká čo spravis.Ty sa chceš rozviesť, ak by sa ťa niekto pýtal, alebo chceš zabojovať, ale nech vidíš snahu aj od neho.Asi potrebuješ silnejšieho chlapa

@luccija on do bývania nemal čo dať. Vtedy sme boli mladý a bez úspor.. ma prácu normálne na tpp len niekedy chodil na brigádu dačo prilepšiť. Ja naozaj si myslim že toto cele vzniklo na komunikácii, banalite.. a úprimne neviem. Naozaj neviem či chcem zotrvať. Možno kvôli deťom by som dala šancu ale vidím na ňom že on radšej ide za kamarátmi a keď by som ich niekedy stretla tak by som sa cítila veľmi zle. Že on o mne hovorí aká som hrozná a ja hlupaňa s ním ostávam.. nejak to vyplynulo zo života že z môjho úctu išli peniaze na spoločný na jedlo a hypotéku a keď sa minulo, tak sa poslalo z môjho úctu znova. A to nielen na jedlo. Všetko sa stamade plati. Šaty keď sa kupujú, drogeria. Všetko ide z toho účtu

alcielle
29. mar 2026

@blama precitala som dost i ked nie cele... Zelam ti odvahu spraviť prve kroky, vsetko ostatne pride uz samo, aj sila, aj dobry pocit a energia, vytrvalosť... Za mna laicky - keby si nemala tie problemy v detstve, uz davno si bez neho. Pretoze by si si viac vazila seba a bola so vedoma, ze si zasluzis viac - partnera, ktory ta bude milovat, s ktorym si budete navzajom oporou a ktory si ta bude vážiť (a nie ohovarats kamošmi - to ani raz). Držím palce 🍀🍀🍀. Ps: najtazsie su tie prve kroky

eli3k
29. mar 2026
@anonym_2cd5e0

@eli3k to, že to tak mas ty ako popisuješ, to ešte neznamená, že to majú všetky ženy aj s autorkou dokopy. U nás s staráme o domácnosť a o deti a o všetko rovnocenne.

@anonym_2cd5e0 citaj lepsie, co pise autorka. Tvoj pripad nie je jej pripad, evidentne. Je aj mozne, ze niekomu to nevadi, docasne.

blama
autor
29. mar 2026
@alcielle

@blama precitala som dost i ked nie cele... Zelam ti odvahu spraviť prve kroky, vsetko ostatne pride uz samo, aj sila, aj dobry pocit a energia, vytrvalosť... Za mna laicky - keby si nemala tie problemy v detstve, uz davno si bez neho. Pretoze by si si viac vazila seba a bola so vedoma, ze si zasluzis viac - partnera, ktory ta bude milovat, s ktorym si budete navzajom oporou a ktory si ta bude vážiť (a nie ohovarats kamošmi - to ani raz). Držím palce 🍀🍀🍀. Ps: najtazsie su tie prve kroky

@alcielle myslim že máš obrovskú pravdu. Ďakujem 🙏 ja už dlho o sebe pochybujem a začínam si uvedomovať že to bola chyba a mala som odísť dávno.. a možno nie odísť. Ale dať najavo že sa bude ku mne správať s úctou.. verím že ma to poučí do budúcna

anonym_2cd5e0
30. mar 2026
@blama

@alcielle myslim že máš obrovskú pravdu. Ďakujem 🙏 ja už dlho o sebe pochybujem a začínam si uvedomovať že to bola chyba a mala som odísť dávno.. a možno nie odísť. Ale dať najavo že sa bude ku mne správať s úctou.. verím že ma to poučí do budúcna

@blama ja len, že zjavne ani ty sa k nemu nesprávaš s úctou. Aspoň podľa prečítania tvojich príspevkov

anonym_2cd5e0
30. mar 2026
@eli3k

@anonym_2cd5e0 citaj lepsie, co pise autorka. Tvoj pripad nie je jej pripad, evidentne. Je aj mozne, ze niekomu to nevadi, docasne.

@eli3k ja čítam. Nikde nepíše, že by sa o domácnosť nestaral rovnako ako ona alebo o deti

blama
autor
30. mar 2026
@anonym_2cd5e0

@blama ja len, že zjavne ani ty sa k nemu nesprávaš s úctou. Aspoň podľa prečítania tvojich príspevkov

@anonym_2cd5e0 nikde tá otázka položená nebola. Je normálne že teraz budem rozoberať hlavne to zle. A keďže ja za kamarátmi nechodím lebo by mi iba pritakali. Nemyslím že ja som bola voči nemu neúctivá. Keď som sa ho opýtala že čo sa podľa neho v auguste stalo tak mlčal. On ani nevidí problém že prehliadal nejakú moju potrebu o ktorú som dosť jasne nahlas pýtala. Nečakala som že ju uhádne sám. Myslim že najlepšie bude keď pôjdeme od seba.

blama
autor
30. mar 2026
@anonym_2cd5e0

@eli3k ja čítam. Nikde nepíše, že by sa o domácnosť nestaral rovnako ako ona alebo o deti

@anonym_2cd5e0 o pratanie (pn max linku umyje), myslenie na lekárov sa starám ja. On zvykne navariť večeru ale veľakrát len ohrieva čo ja navarím. Jarné upratovanie a menenie šatníka je na mne. Chodí so staršou na krúžky lebo sa mu nechce hrať s mladšou. Robí z domu, teda ak sú deti chore s nimi ostáva ale väčšinou dostanú mobil/telku. Okna umyl naposledy keď som bola tehotná. Zvykne upratať linku kuchynskú a zvykol ráno vstávať s deťmi. Toto bola naozaj pomoc keď som nocami vstávala ja. Od začiatku roka som navrhla že jeden týždeň sa bude o všetko starať on a druhý ja. Tak ja mu po svojom týždni už posielam fotky ako som vydrhla byt a on - umyje wc, kúpeľnú, kuchynskú linku a povysava. Nezmyval ani raz. Celkovo o logistiku a chod domácnosti sa starám ja a myslim na to čo treba. S dcérou sa zvykol učiť lebo ho to bavilo ale mávala priemerne známky. V decembri som bola na rodičku a vzala si na starosť aj učenie a známky sa jej zlepšili. Ak veci robí, tak robí ich tak aby bolo. Aby nikto nemohol sa sťažovať že to nespravil ale ani chváliť že to je urobené dobre.

anonym_2d67e9
30. mar 2026
@blama

@anonym_2d67e9 @anonym_2d67e9 nie. To že tvrdím teraz že tam nič nerobí je fakt. On celý čas pracoval na tpp a mal prácu. On manuálne nepracuje. Keď treba navŕtať veci navŕta. Tam to konci. Žiadny zákazku nedohodol. Zarábam viac než on. Ja nemôžem za to že on sa nikdy podieľať nechcel. Neprišiel so žiadnym nápadom. Ani vo svojej práci sa nesnaží dostať vyššie. Ja ho nebudem za ručičku vodiť že pod toto správ. Ďalšieho zamestnanca nepotrebujem. Takže ak mu vadilo že viac zarábam tak za to sa naozaj ospravedlňovať nebudem. Sakra dom sa snažila aby som vybudovala to či som vybudovala a išlo to na úkor môjho času lebo som buď s deťmi alebo v práci

@blama ale, kazdy na podnikanie nie je. Jednoducho ho ponizujes. Mozno si to neuvedomujes, ale ani mne by sa to nepacilo.

eli3k
30. mar 2026
@anonym_2d67e9

@blama ale, kazdy na podnikanie nie je. Jednoducho ho ponizujes. Mozno si to neuvedomujes, ale ani mne by sa to nepacilo.

@anonym_2d67e9 preco by ho ponizovala? Ved on sa kazdy kazducky den moze rozhodnut, co s casom, ktory nam je dany vsetkym rovnako, spravi. On chce LEN prezit. Hoci aj s holou prdelou. Ona sa chce mat lepsie a robi preto svoje maximum. On minumum. Kedze su spolu v jednej domacnosti, on sa nechce rozpravat, tak tebe to pride vporiadku? Akoze moze mu robit este aj psychologicku, mamku, asistentku, sekretarku, ale preco by to akoze mala robit? Jedine kvoli detom. To ano. Ale to je tiez jej slobodne rozhodnutie, ci takto chce prezit pri takom cloveku, ktory si jej energiu nevazi, uziva si, a tym ju ocividne zneuziva.
Ale je mozne, ze vela zenam takyto setup vyhovuje a povazuju to za normu, lebo vsak co tu mame za vyber z akych muzskych exeplarov, vsak?

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
blama
autor
30. mar 2026
@anonym_2d67e9

@anonym_2d67e9 ako ho ponizujem? Že podnikám a darí sa mi lebo obetujem naozaj veľa a on je spokojný kde je v práci? Keď sa začal učiť na ďalšie skúšky aby išiel vyššie pracovne tak som bola s deťmi aby mal pokoj. Robil všetko iné len nie učenie, skúšky nespravil.. teda ak je poníženie to že ja sa snažím a on nie. Ja sa za ospravedlňovať nebudem. Tvrdí že firmu sme vybudovali spolu, tak mal prebrať zodpovednosť z polovice pri kontrolách. On pri žiadnej sucinny nebol, ani sa nepýtal ako dopadli. Žiadnu zamestnankyňu nenašiel, nevyškolil. Prídem domov a som s deťmi alebo upratujem. Ja som v tom celom zabudla kto som. Už ani neviem aké mám hobby.. ale ja ponizujem..

mondolina
30. mar 2026
@blama

@anonym_2cd5e0 o pratanie (pn max linku umyje), myslenie na lekárov sa starám ja. On zvykne navariť večeru ale veľakrát len ohrieva čo ja navarím. Jarné upratovanie a menenie šatníka je na mne. Chodí so staršou na krúžky lebo sa mu nechce hrať s mladšou. Robí z domu, teda ak sú deti chore s nimi ostáva ale väčšinou dostanú mobil/telku. Okna umyl naposledy keď som bola tehotná. Zvykne upratať linku kuchynskú a zvykol ráno vstávať s deťmi. Toto bola naozaj pomoc keď som nocami vstávala ja. Od začiatku roka som navrhla že jeden týždeň sa bude o všetko starať on a druhý ja. Tak ja mu po svojom týždni už posielam fotky ako som vydrhla byt a on - umyje wc, kúpeľnú, kuchynskú linku a povysava. Nezmyval ani raz. Celkovo o logistiku a chod domácnosti sa starám ja a myslim na to čo treba. S dcérou sa zvykol učiť lebo ho to bavilo ale mávala priemerne známky. V decembri som bola na rodičku a vzala si na starosť aj učenie a známky sa jej zlepšili. Ak veci robí, tak robí ich tak aby bolo. Aby nikto nemohol sa sťažovať že to nespravil ale ani chváliť že to je urobené dobre.

@blama
celé choré, aby ste si posielali fotky kto čo v domácnosti spravil.
choďte od seba, bude to pre vás všetkých lepšie.
nikdy nebude taký, akého by si ho chcela mať.

blama
autor
30. mar 2026
@mondolina

@blama
celé choré, aby ste si posielali fotky kto čo v domácnosti spravil.
choďte od seba, bude to pre vás všetkých lepšie.
nikdy nebude taký, akého by si ho chcela mať.

@mondolina fotky som začala až teraz lebo mi sústavne necháva bordel a tvrdí že upratuje rovnako ako ja. On predtým taký nebol. Neviem čo sa stalo, čo som pokazila ja a čo vadilo jemu. Mne to povedať nechce.

mondolina
30. mar 2026
@blama

@mondolina fotky som začala až teraz lebo mi sústavne necháva bordel a tvrdí že upratuje rovnako ako ja. On predtým taký nebol. Neviem čo sa stalo, čo som pokazila ja a čo vadilo jemu. Mne to povedať nechce.

@blama
môj muž tiež nie je pedant a veľa veľa vecí urobím radšej ja.
radšej mi zoberie auto a celé ho vyglancuje.
a sme spokojní obaja.
s rozvodom teda nečakaj, čím skôr tým lepšie.
držím palce.

blama
autor
30. mar 2026
@mondolina

@blama
môj muž tiež nie je pedant a veľa veľa vecí urobím radšej ja.
radšej mi zoberie auto a celé ho vyglancuje.
a sme spokojní obaja.
s rozvodom teda nečakaj, čím skôr tým lepšie.
držím palce.

@mondolina ja som to predtým tiež tak brala. Nebaví ho to, nevadí. Ja nerada varím. Ale musím variť. Aj o auto sa starám.. ďakujem 🙏

anonym_2d67e9
30. mar 2026
@blama

@anonym_2d67e9 ako ho ponizujem? Že podnikám a darí sa mi lebo obetujem naozaj veľa a on je spokojný kde je v práci? Keď sa začal učiť na ďalšie skúšky aby išiel vyššie pracovne tak som bola s deťmi aby mal pokoj. Robil všetko iné len nie učenie, skúšky nespravil.. teda ak je poníženie to že ja sa snažím a on nie. Ja sa za ospravedlňovať nebudem. Tvrdí že firmu sme vybudovali spolu, tak mal prebrať zodpovednosť z polovice pri kontrolách. On pri žiadnej sucinny nebol, ani sa nepýtal ako dopadli. Žiadnu zamestnankyňu nenašiel, nevyškolil. Prídem domov a som s deťmi alebo upratujem. Ja som v tom celom zabudla kto som. Už ani neviem aké mám hobby.. ale ja ponizujem..

@blama presne tak, ako pises. Jednoducho on nechce podnikat. Ze si sa na to dala Ty, je pekne, ale, on nechce a Ty sama pises, ze mu to vlastne celu dobu vycitas.
Na Slovensku je zvyk opacny, tu podnikaju zvacsa chlapi a zeny sa "vezu". Zaujimave, ze im to nikto nevycita a tiez sa chcu na konci, v pripade rozvodu, delit na polovicu. Preco? Lebo tak to v manzelstve je. U vas je len ten problem, ze nie kazdy chlap nevie az tak zastupit vsetky "zenske" prace, ako by to bolo v opacnom garde, ked chlap podnika, zena je v domacich pracach predsa len zrucnejsia a nikto.jej nevycita, ze sa nepodiela na podnikani. A Ty do neho stale hustis. Casom ho to proste prestalo bavit a rezigmoval. Spravila si pred ostatnymi z neho neschopaka a on sa tak aj citi. Ak tomu nechces rozumiet, chod si dtale svoje a mysli si, aka si Ty "chudatko".
Ano, zle sa Ti to.mozno cita, ale je to tak

alcielle
30. mar 2026
@anonym_2d67e9

@blama presne tak, ako pises. Jednoducho on nechce podnikat. Ze si sa na to dala Ty, je pekne, ale, on nechce a Ty sama pises, ze mu to vlastne celu dobu vycitas.
Na Slovensku je zvyk opacny, tu podnikaju zvacsa chlapi a zeny sa "vezu". Zaujimave, ze im to nikto nevycita a tiez sa chcu na konci, v pripade rozvodu, delit na polovicu. Preco? Lebo tak to v manzelstve je. U vas je len ten problem, ze nie kazdy chlap nevie az tak zastupit vsetky "zenske" prace, ako by to bolo v opacnom garde, ked chlap podnika, zena je v domacich pracach predsa len zrucnejsia a nikto.jej nevycita, ze sa nepodiela na podnikani. A Ty do neho stale hustis. Casom ho to proste prestalo bavit a rezigmoval. Spravila si pred ostatnymi z neho neschopaka a on sa tak aj citi. Ak tomu nechces rozumiet, chod si dtale svoje a mysli si, aka si Ty "chudatko".

@anonym_2d67e9 mozno ano, mozno sa pri nej citi ako vykastrovany, kedze je sikovnejsia a schopnejsia evidentne na vsetkych frontoch. Jemu by potom asi vyhovoval vztah so zenou, ktoru oslni vymenou ziarovky a bude za frajera. A jej niekto schopny ako ona kto jej bude rovnocennym partnerom a nie dalsim dietatom, o ktore sa treba starat - a este si to nevazi a sprava sa ako pubertiak.

charlinka111
30. mar 2026

On je tiež vo fy ako konateľ? Alebo len ty?

anonym_2d67e9
30. mar 2026
@alcielle

@anonym_2d67e9 mozno ano, mozno sa pri nej citi ako vykastrovany, kedze je sikovnejsia a schopnejsia evidentne na vsetkych frontoch. Jemu by potom asi vyhovoval vztah so zenou, ktoru oslni vymenou ziarovky a bude za frajera. A jej niekto schopny ako ona kto jej bude rovnocennym partnerom a nie dalsim dietatom, o ktore sa treba starat - a este si to nevazi a sprava sa ako pubertiak.

@alcielle len on sa tak sprava preto, lebo sa oba vyvysuje.
Zaujimave, ze v opacnom gade, to nikomu nevadi.

blama
autor
30. mar 2026
@anonym_2d67e9

@anonym_2d67e9 to že som začala podnikať bol jeho nápad. Ja som podnikanie nechcela. Myslela som si že to je sprostosť. Keď už sme sa do toho pustili tak som to začala brat zodpovedne a makať na firme. Teda sotva som mu vyčítala že on nepodnika. Ja som nikdy nevyčítala ze nerobí to čo ja. Nebaví ho to, nech nerobí. Prečo ale potom chce polovicu keď na to serie? Ja nesúhlasím aby žena ktorá sa na ničom nepodieľa dostala nejakú časť z firmy. Mame malé dieťa čo chodí do škôlky. Z prodonice som riešila objednávky a 6 týždňov po pôrode som už pracovala a dieťa mala v hombalke vedľa seba. Ja som z neho nerobila nič. On svojimi skutkami dokazuje veľa. Chodí sa na mňa sťažovať iba svojim kamarátom. Spoločným nehovorí nič lebo by mu vyčistili žalúdok.

blama
autor
30. mar 2026
@charlinka111

On je tiež vo fy ako konateľ? Alebo len ty?

@charlinka111 iba ja. On pracuje celý čas inde

lienka.7
30. mar 2026

@blama u kamarátov sa robí chrumkavy, aby všetko mohol hodiť na teba. Ze to ty si ta zla, to s tebou je to.ako s furiou na nevydrzanie.... Prepáč, ale za mna je to obyčajný chrapun. Nemáš nad čím váhať. A 3x by som nepovedala, že nemá už aj inú. Ale on nebude za zlého, ktorý rozbil rodinu. To predsa ty!

blama
autor
30. mar 2026
@anonym_2d67e9

@alcielle len on sa tak sprava preto, lebo sa oba vyvysuje.
Zaujimave, ze v opacnom gade, to nikomu nevadi.

@anonym_2d67e9 kde sa vyvysujem? Že napíšem čo je fakt? Nikdy som mu nezakázala sa akokoľvek podieľať na chode firmy. Ešte aj dnes pýtal fotky bytu či nemám aby sa dal naceniť..

anonym_e575b3
30. mar 2026
@deti95060810

Psychol. povedal tvojmu namž. že sa má rozviesť? To nie je moc profesionálny prístup zo strany psych.

@deti95060810 keď mu nakecal svoje zvasty o tom aká je toxicka harpia tak prečo nie.?

lienka.7
30. mar 2026
@blama

@anonym_0f8406 podľa nebo sme firmu budovali spolu. Som sa ho opýtala či podľa neho budovanie znamená že on navŕta garnizu alebo prenesie ťažké veci. Tak vraj bol doma s deťmi. Hovorím keď chodíš na brigády som ja doma s deťmi ale vtedy sú peniaze iba tvoje. Ja by som ho chcela vyplatiť z bytu a aj to naňho nám požičala peniaze moja teta. Bez nej by sme to nemali. Tak nesúhlasí.. v podstate asi aj toto ma tak drží lebo nedokážem ho vyplatiť aj z firmy. Máme tam drahé stroje..

@blama ty ho nemáš co vyplácať z firmy. Nevidíš, ze s tebou manipuluje a ide mu iba o peniaze???