Bývalý mešká s výživným
Ahojte, chcem sa len spýtať tu ak niekto bude vedieť poradiť predtým ako pôjdem na socialku, keď mi bývalý pravidelne neplatí ale mešká s výživným a posiela na druhý alebo až na tretí mesiac všetko dokopy môžem to nejako riešiť aby som dostávala peniaze načas?
jasne, ze ti nepomoze nik iny ako exekutor. myslim si, ze aj nieco vyriesis, takychto typkov vacsinou nemaju radi🙂
@ukulela stále ma len výhovorky že nemá. Potom stále sľubuje že pošle ale nič z toho.
Táto problematika je aj tu na koni riešená 378x, stačí pohľadať a čítať príspevky, kde je to už dopodrobna rozpísané . Pochop, že stále to sem opakovane písať, už veľa ľudí nebavi
@cacianka nikto ti nekázal reagovať. Tým čo to nevadí mi dali radu a keď to niekomu vadí nech nečíta a neodpovedá 🙂 pekný deň
@mamina123321 prečo nana vyskakuješ ? Poradila a napísala som ti slušne. Určite by si sa dočítala viac ako tu strohu vetu . Ale tvoj problém, ja zmeskane výživné riešiť nemusím
@mamina123321 lebo to,ak ma nepravidelny prijem, moze mat realny problem. Ale ak tam vidis umysel, ries exekutora.

@mamina123321 cez exekútora