Bývalý partner je v podmienke a porušuje zákaz priblíženia
Mám problém z bývalým čo je v podmienke a má zákaz približnia a porušuje to.. ako to riešiť ... Keď pôjdem na políciu zavrú ho alebo ako to riešiť 😔😔 fakt som unavena z neho už... 😔 A deti ho už ani nechcú vidieť 😔😔😓
@pribinak a nevieš ako sa to bude riešiť ja nemám čas behať po súdoch potom 😔 proste nech si ho zoberú
nemusíš ísť na súd, privoláš hliadku, spíšu s tebou výpoveď, svedkov, a potom vypočujú jeho.
presne tak ako pišu ostatne ked je v podmienky a ma zákaz približenia tak ak za tebou pôjde a nemá náramok tak ho treba zahlasiť.Ak by mal náramok a približi sa hned ho berie policia ktora ho lokalizuje a ked pride policia ktora je najbližšie to je mestska kriminalna alebo štátna TY ho hned beru a ide do väzby.
na žiaden súd nepôjdeš oni ho vezmu a pokračuje v treste lebo máril vykon úradného rozhodnutia.Porušil podmienku.Ak je v podmienke čokoľvek urobi ide nazad .Rieš to skôr než tebe a deťom niečo narobi.A nie že nemáš silu toto vyriešiť musiš pre svoju bezpečnosť a bezpečnosť tvojich deti.
@nic0le keď pri ňom je to tak že neviem kedy príde a nechcem deti trepať po policajtoch 😔
A nemá svojho kurátora? Mňa prenasledoval jeden chlap, po prepustení z liečenia dostal podmienku a zákaz priblíženia, keď ho porušil skontaktovala som jeho kurátora a ten to doriešil. Išiel do väzenia.
Na nete nájdeš číslo určite, treba sa mu ozvať. Mne sa ozval sám, že ak sa niečo bude diať, mám ho kontaktovať.
@liloastitch mne sa ani neozval ani nič jediné čo mám je rozsudok zo súdu a meno probacneho 🤷
áno alebo ho ohlasiť.Vezmu ho hned oni s nim nebudu nič riešiť žiadne výhovorky mu nepomôžu.Vola sa to že maril výkon úradného rozhodnutia.
@dilino akurát dneska som písala probacnemu keďže telefón je nedostupný dúfam že to bude rýchle 😔
@dilino vieš čo som neskutočne nasratá policajti jediné čo povedali mu že má odísť z bytu nič iné 😔😔
čo to vážne prečo ved postup policie bol zlý treba náhlasiť na štátnu policiu ONI zaznám urobiť musia.ON je v sučastnosti v podmienke.
no tak ja by som sa s nim nekaslala a pekne by som ho nahlasila, kedze je v podmienke, budu sa tym musiet proste zaoberat a ono moze dopadnut velmi zle. nenechaj sa manipulovat a pekne ho nahlas
@hildicapupu zajtra idem volať probecnemu už som mu písala aj email a ráno hneď o 7 mu budem volať lebo aj keď mu kázali odísť tak aj tak príde lebo nemá ísť kam rodičia ho nechcú a ja už tiež nie a máme taký zámok že z vnútra sa nedajú dať kľúče 😔😔

Normálne chod na políciu, čo sa s ním trápiš