icon

Ako riešiť problém s expartnerom a mačkami?

8. dec 2024

Prosím vás ako mam riešiť keď mi bývalý nechce vrátiť moje mačky a kľúče od bytu? S políciou?

alkoholik
•
8. dec 2024

Macky nech si necha a staci vymenit fabku na dverach

lindous
•
8. dec 2024

Na byte vymeň asap zámky, ale mne by teda vadilo, že sa vie aj do brány dostať... a mačky by som určite nenechala tak... písomne mu oznám, že si pre veci prídeš a inak odmieta, budeš to riešiť s políciou, nech máš v rukách, že si ho žiadala... príď si naozaj po ne s nejakou podporou a svedkom, najlepšie zdatným mužom 😅 ... a ak bude stále vymýšľať, ja by som to s políciou aj naozaj riešila...

autor
•
8. dec 2024

@lindous áno asi tak to urobím

autor
•
8. dec 2024

@lindous napísala som mu, že buď ich dnes vráti do môjho bytu, alebo pôjdem na políciu. Tak snáď bude rozumný.

dadka1997
•
8. dec 2024

Ak nebol rozumný, policou, že sa mu vyhrozis si nepomôžeš, musíš jedine konať a aj ked ti vrati kluce vymen si fabky v zamkoch, uz len skrz toho, že môže si takych vyrobit xy

faux
•
8. dec 2024

Polícia žiaľ potrebuje súdny príkaz aby mohla v tejto veci čokoľvek urobit.
A nechces ich náhodou ukradnúť ty jemu keďže vlastne zatiaľ nikde inde nebývali?

cacianka
•
8. dec 2024

@faux je jedno kde bývali doteraz, ale dôležité je kto je majiteľom zvierat a na od nich papiere

cacianka
•
8. dec 2024

Fabku vymen určite, okamžite, ani vedieť nemusí, kľúče pýtaj aj tak, aby nemal od iných priestorov ( vchod do paneláku ?)

autor
•
8. dec 2024

@cacianka nemám fabku, to sú drahšie zamky od bezpečnostných dverí.

cacianka
•
8. dec 2024

To je jedno ako sa to volá, výmen vložku aby mu nepasovali kľúče, urgent daj hocičo vhodné čo máš poruke, a potom rieš poriadny zámok, úplne nový kvalitný.