icon

Čím si kúpiť deti pred rozvodom?

14. aug 2026

Ahojte.. Prezraďte, čím si kupujete deti pred rozvodom a tesne po ňom, aby vás mali radšej ako exmanžela? Viem, že to nebude malá investícia, mobily, dovolenky, nové izby, peniaze, zážitky… ale čo naj zaberá.. čo vám reálne fungovalo, aby si deti po rozvode vytvorili silnejšiu väzbu na vás a nie na ex? Nechcem počúvať moralizovanie o tom, že "deti sa nedajú kúpiť". Pýtam sa na konkrétne skúsenosti. Tak koľko stál váš boj o detskú priazeň a čo bola tá najväčšia "úplatková" pecka? Rozpočet nemam veľký.

Strana
z2
beata_k
14. aug 2026

@anonym_autor Nuz, ak mas nizky rozpocet, tak vela vody nenamutis. Ja ta odsudzovat nebudem. Ak je tvoj muz manipulator, tak toho nepreplatis. Ten si aj pozicia, ale vojnu vyhra. Co im manipulator neda je uprimnost. Ze uprimne prejavis o dieta zaujem. To je na nezaplatenie. Drz sa.

ali_mora
14. aug 2026

@anonym_autor pozornosť, láska, to je podľa mňa pre každé dieťa najviac!!

anonym_23d376
14. aug 2026

To netusim. Ale mozes kupit nejake hracky mne (zoznam ti poslem) a slubujem, ze ta budem lubit aj po rozvode 😁

domix147
14. aug 2026

@anonym_autor normálne dieťa prahne len po láske a po objatí...presne to im chýba....lebo rodičia si myslia že lásku nahradia drahými vecami a zážitkami...
Napr ja mám na prázdninách krsnata....dnes skákali má trampolíne a oblievali sa hadicou a povedali že najlepšie prázdniny a lepšie ako kupko....to hovorí za všetko.
Detom netreba veľa....to je len klam tohto sveta...bez lásky deti trpia....objatie,vypočutie a to že ho vezmem na zmrzlinu a porozprávam sa...alebo ho pustím s kamošmi na zmrzku...nie drahé veci ale obyčajné veci....a kopec lásky...

2691
14. aug 2026
@anonym_517b13

Volny pausal, neobmedzena karta do McDonalda dnes zabera. Cim castejsie a cim viac objednavas ako mlada v McDonald, tym viac si cool.

@anonym_517b13 jasné, zdravie je až na druhom mieste....

2691
14. aug 2026

@anonym_autor milujúci rodič si deti nemusí kupovať.Zaroven mám pocit, že aj doteraz ste si ich LEN kupovali....

anonym_ce20dd
14. aug 2026

@anonym_autor akú väzbu ste si spravili doteraz takú budú mať.A nesúhlasím s ostatnými sú deti, ktoré sa dajú kúpiť a, ktoré majú radšej otca, alebo matku a ani nemusí byť ten správny rodič.A aj milujúcu mamu môže dieťa hlavne v puberte vymeniť za debila otca.Deti majú úplne iné hodnotové rebríčky.Vela deti si vyberie byť s otcom z ľútosti mám to v okolí chudák taký je sám čo si mu to spravila a to bol zl otec a ešte horšie muž.

anonym_d3f894
14. aug 2026

K dcére som bola vždy úprimná a snažila som sa jej primerane veku vysvetliť každú situáciu, ktorá nastala a ktorá ju trápila. Bola zverená mne, ale s otcom sa mohla stretnúť kedykoľvek po našej predchádzajúcej dohode. On však veľakrát neprišiel, nedodržal čas a snažil sa udobriť si ju kupovaním. Kupoval jej blbosti ktoré som ja odmietala. Colu, McDonald, žuvačky, také somariny v sáčku za 1€. Namiesto vetrovky, či knihy. Keď bola uňho, mohla celý deň v pyžame pozerať telku, jesť čipsy, pizzu. Nemusela si umývať zuby, ani česať vlasy pod zadok. Nikdy s ňou neurobil jedinú domácu úlohu, či projekt. Zdalo by sa, že uňho mala raj. Nič nemusela, všetko mohla, všetko dostala. Jedného dňa si sama uvedomila, že to takto nejde. Zuby boleli ju, nie mňa. Poguzlené vlasy trebalo podstrihnúť (a to bolo revu). Úlohy si robila v nedeľu večer aj do deviatej. Blbosti zo sáčkov za 1€ sa jej postrácali. Časom podrástla a chcela botasky adidas, či niečo iné, drahšie. A to sa mu už nepáčilo. Už nechcela kolu, už nechcela pizzu. A on odrazu nevedel, čo s ňou. Prestalo im to fungovať a dnes sa už nestretávajú. Sama pochopila, o čom to celé bolo a kto o ňu úprimne stál, vychovával ju, živil, staral sa, pomáhal,...... a kto sa o ňu zaujíma dodnes, hoc je už dospelá.

Takže kupuj čo len chceš. Možno tým teraz budeš exmanželovi žrať nervy. Možno budú mať deti radosť, že im kúpiš každú blbosť. Ale časom sa ti to vypomstí a ostaneš sama.

martinka13
15. aug 2026

Tak toto je choré

anonym_73f512
15. aug 2026

Pevne verim, ze toto je len trollia tema na vyvolanie vasni.

svetlonos
15. aug 2026

@anonym_autor
Láska porozumenie, nekydanie má partnera, harmónia a miechy. To ti hovorím ako decko rozvedenych. A hlavne si z nich nerobiť kamošov ani náhradu za partnera a butlavu vŕbu. Žiadne prachy toto nevybazia.

svetlonos
15. aug 2026
@svetlonos

@anonym_autor
Láska porozumenie, nekydanie má partnera, harmónia a miechy. To ti hovorím ako decko rozvedenych. A hlavne si z nich nerobiť kamošov ani náhradu za partnera a butlavu vŕbu. Žiadne prachy toto nevybazia.

@svetlonos nevyvazia

anonym_6c236a
15. aug 2026

Moj kamarat chcel k sebe deti, takze okrem najlepsej pravnicky isiel na to aj darmi, drahymi, velkymi, vecami za tisice, znackovym oblecenim, elektronikou, dovolenkami. Deti vysudil k sebe, on sa ale postarat vedel, resp. jeho frajerka. Z byvalej urobili alkoholicku (aj za pomoci "podplatenych" deti, alkoholicka v pravom zmysle nebola, obcas si otvorila doma vino), takze on momentalne urcuje to, kedy sa s nou deti vidia.

anonym_d24db4
15. aug 2026

Môžeš si ich "kúpiť " na chvíľu ale deťom po chvíli dôjde pri kom sa ako cítili .A ak máš potrebu si ich "kúpiť" je to smutné

anonym_27315e
15. aug 2026

dobrym vztahom s ex.. to ze dospely spolu nevychadzaju eznamena,ze to ma zasiahnut deti... ukazat im,ze zivot aj po rozvode bude normalny ...

anonym_805a6d
16. aug 2026

@anonym_autor neviem aký je tvoj ex. Ak je zlý človek a ty si ten dobrý ktorý deťom poskytuje bezpečie a denné rituály a harmonogram, tak samé pôjdu za tebou. Ak je spoľahlivý, popracovala by som na vzťahu rodičia v mene detí. Kupovaním deti im úplne zničíte charakter a dopamíny v mozgu. Deti zle znášajú stále nové a nové hračky,,aj keď sa spočiatku zdá aké sú nadšené o chvíľu sa bijú a cítia neistotu. Tak si sadnite a dohodnite sa či idete deti vychovávať alebo ničiť . Ak je ex zlý, tak trvať na zverení tebe ideálne. Hrozne ťažké tieto veci pre všetkých zúčastnených a hlavne pre deti 😢.

tiezjedna
16. aug 2026

ty si slušne vygumovaná...

anonym_805a6d
16. aug 2026
@anonym_6c236a

Moj kamarat chcel k sebe deti, takze okrem najlepsej pravnicky isiel na to aj darmi, drahymi, velkymi, vecami za tisice, znackovym oblecenim, elektronikou, dovolenkami. Deti vysudil k sebe, on sa ale postarat vedel, resp. jeho frajerka. Z byvalej urobili alkoholicku (aj za pomoci "podplatenych" deti, alkoholicka v pravom zmysle nebola, obcas si otvorila doma vino), takze on momentalne urcuje to, kedy sa s nou deti vidia.

@anonym_6c236a špina on aj tá jeho priateľka a ty, že takého gangstra stále nazývaš kamarátom, je tvoja vizitka.

marca12
16. aug 2026

Mas svoje deti za hlupakov? Myslis si,ze im nedojde? Donekonecna si ich nedokazes kupovat,ked na to nemas. Aby sa ti to nevypomstilo. Znamy si takto kupoval deti a jedine,co z toho bolo,ze deti boli vychcane a ziadali stale viac a viac a este sa na tom smiali,ze otec im vsetko kupi. Dobre vedeli,ze s nim mozu mavat ako sa im zachce.

anonym_898891
16. aug 2026

Najlepsie co zabera na “kupenie” si deti je venovat im plnohodnotny cas a kvalitne zazitky.. vytvorit im skvely program napr opekacku so stanovackou, aj s inymi detmi a venovat sa na 100% vzdy ked som s nimi

anonym_2a79d1
16. aug 2026

@anonym_autor Si hlúpa jak noc. Keď chceš bojovať takto, o niečom to svedčí. A priprav sa aj na to, že ich exmanžel môže preplatiť, čo budeš robiť potom ? Vezmeš pôžičku?

anonym_2a79d1
16. aug 2026
@zuzinka888

Keby si svoje deti naozaj lubila- nepotrebovala by si ich kupovat. Ake ty si jedna narcisticka manipulativna, egoisticka mmatka. A ked na to tvoje deti pridu- odstrihnu ta.

@zuzinka888 Takým to aj právom patrí, nič iné si nezaslúžia

anonym_2a79d1
16. aug 2026
@beata_k

@anonym_autor Nuz, ak mas nizky rozpocet, tak vela vody nenamutis. Ja ta odsudzovat nebudem. Ak je tvoj muz manipulator, tak toho nepreplatis. Ten si aj pozicia, ale vojnu vyhra. Co im manipulator neda je uprimnost. Ze uprimne prejavis o dieta zaujem. To je na nezaplatenie. Drz sa.

@beata_k Mne z toho vychádza že manipulatorka je ona

beata_k
16. aug 2026
@anonym_2a79d1

@beata_k Mne z toho vychádza že manipulatorka je ona

@anonym_2a79d1 Mne, ze je zufala, tak robi zufale ciny.

Strana
z2