Čo robiť, keď neveríte partnerovi?
Ahojte s priateľom budeme spolu 5 rokov , mame dvojročného syna a zachviľu par dni sa nám narodi dcéra.
Nikdy sme nemali problém hádať sme sa hádali ale nikdy nič strašné.
Môj priateľ pracuje ako kurier noo a nosí balíky jednej slečne o ktorej každý vie ze rada motá chlapov , no a tento môj sa nechal , zistils som to tak ze stále hovoril ze mu niečo dáva potom sa začali sledovať na insta messenger tiktok, tvrdil ze si s nikým nepíše aj si ju vymazal ale mne to stále nedalo kukla som sa do telefónu a tam si písali v inej aplikácií. Keď som ho komfrontovala ja som správy videla volal ju von on , tak tvrdil ze on by nikdy nešiel a neviem co, no nedalo mi a napísala som slečne ze proste ma rodinu a ze sa mu narodí dcéra, predomnou to hrala ze nevedela a neviem co ale sním písala ďalej ešte v ten deň, on jej pisal ze to není ako to vyzerá mne ze ma miluje.
No potom si ju uz zablokoval aj tam.
Stále mi hovorí ako ma miluje , ze chce len mňa a blata blbá.
Ale ja tomu neverím cudne sa chová taky odstup príde mi to ako by som mu prekazila stretnutie, boli sme aj spolu von ja a on rozprávali sme sa aj sme si to vyjasnili ale ked mne to stále príde na rozum stále mi je strasne do plaču.
Ak ked vidím ako sa sprava síce ma pekne oslovuje ale neobijme ma ....
Nechcem aby bol somnou kvôli pôrodu a deťom on tvrdí že nie ale mne to tak príde, ak sa mame rozísť nech sa rozdiele teraz ako po tom potom to bude pre mňa ťažšie.
Co by ste robili vy ?
@princezna211 aku radu cakas? Nedokazes uzivit 4 deti bez chlapa, tak s nim musis zostat. Bez ohladu na to, ci si zacne pisat s dotycnou slecnou, alebo sa to posunie s dotycnou dalej a budu spolu spat, alebo si najde inu slecnu. Pisala si, ze sa financne o deti nevies postarat. Zabezpec si spolahlivu antikoncepciu, aby si s tymto chlapom alebo v poradi s dalsim nemala dalsie deti. Mudry clovek sa uci na chybach inych ludi, hlupak na vlastnych...

@anonym_73d231 a tak daj ty niečo zmysluplné, ďakujem.... babo raď 👉
@ivicatolic Ja som nikomu neslubila, ze jej dam duchaplnu radu, ale tahat jej medove motuzy o tom, ze po narodeni dietata bude vsetko zaliate slnkom, tiez nebudem.