icon

Čo robiť, keď neveríte partnerovi?

princezna211
Včera o 11:29

Ahojte s priateľom budeme spolu 5 rokov , mame dvojročného syna a zachviľu par dni sa nám narodi dcéra.
Nikdy sme nemali problém hádať sme sa hádali ale nikdy nič strašné.
Môj priateľ pracuje ako kurier noo a nosí balíky jednej slečne o ktorej každý vie ze rada motá chlapov , no a tento môj sa nechal , zistils som to tak ze stále hovoril ze mu niečo dáva potom sa začali sledovať na insta messenger tiktok, tvrdil ze si s nikým nepíše aj si ju vymazal ale mne to stále nedalo kukla som sa do telefónu a tam si písali v inej aplikácií. Keď som ho komfrontovala ja som správy videla volal ju von on , tak tvrdil ze on by nikdy nešiel a neviem co, no nedalo mi a napísala som slečne ze proste ma rodinu a ze sa mu narodí dcéra, predomnou to hrala ze nevedela a neviem co ale sním písala ďalej ešte v ten deň, on jej pisal ze to není ako to vyzerá mne ze ma miluje.
No potom si ju uz zablokoval aj tam.
Stále mi hovorí ako ma miluje , ze chce len mňa a blata blbá.
Ale ja tomu neverím cudne sa chová taky odstup príde mi to ako by som mu prekazila stretnutie, boli sme aj spolu von ja a on rozprávali sme sa aj sme si to vyjasnili ale ked mne to stále príde na rozum stále mi je strasne do plaču.
Ak ked vidím ako sa sprava síce ma pekne oslovuje ale neobijme ma ....
Nechcem aby bol somnou kvôli pôrodu a deťom on tvrdí že nie ale mne to tak príde, ak sa mame rozísť nech sa rozdiele teraz ako po tom potom to bude pre mňa ťažšie.
Co by ste robili vy ?

Strana
z2
januska12323
Včera o 11:33

Neponižovala by som sa pred slečnou, keby nechcel nebude sa s ňou nijak kontaktovať. A jeho by som poslala doprdele keby som vedela žiť sama, keby nie snažila by som sa čím skôr to zabezpečiť.

enmery
Včera o 11:36

Prestaň vinu hádzať na slečnu. Aj keby bola Mária Magdaléna, tvoj partner je zodpovedný, on je s Tebou vo vzťahu. Ďalšia, ktorá si urobila decká s bezmozgovcom, bez emocionálnej inteligencie a teraz sa hnevá na nejakú slečnu, namiesto toho reálne vidieť, koho má po boku.

princezna211
autor
Včera o 11:37
@enmery

Prestaň vinu hádzať na slečnu. Aj keby bola Mária Magdaléna, tvoj partner je zodpovedný, on je s Tebou vo vzťahu. Ďalšia, ktorá si urobila decká s bezmozgovcom, bez emocionálnej inteligencie a teraz sa hnevá na nejakú slečnu, namiesto toho reálne vidieť, koho má po boku.

@enmery ale ja to nehadzem na ňu, však keby to on hneď stupne je to ine ale nechal to zájsť až takto

anonym_56b659
Včera o 11:38

@princezna211 urobil to raz, urobí to znova .. dôvera by riadne klesla ! Je to kretén, ale to snáď vieš... jedno dieťa už ma druhe nu nosiš pod srdcom, neostala by som s nim ani keby čo bolo.. ak mas kde ist odiď ... lebo to že si ju zablokoval, neznamená že jej balík už nedonesie hmmm...

princezna211
autor
Včera o 11:39
@anonym_56b659

@princezna211 urobil to raz, urobí to znova .. dôvera by riadne klesla ! Je to kretén, ale to snáď vieš... jedno dieťa už ma druhe nu nosiš pod srdcom, neostala by som s nim ani keby čo bolo.. ak mas kde ist odiď ... lebo to že si ju zablokoval, neznamená že jej balík už nedonesie hmmm...

@anonym_56b659 ja mam kde bývať horšie je ze on nemá kam ísť, presne veru ja si to tiež myslím,....

enmery
Včera o 11:39
@princezna211

@enmery ale ja to nehadzem na ňu, však keby to on hneď stupne je to ine ale nechal to zájsť až takto

@princezna211 Hádžeš. Vadný kus je tvoj partner, nie ona. To on k Tebe a deťom nemá rešpekt.

biba_18
Včera o 11:40

2 deti. ach jaj ... čo by sme urobili my? je milion riešení ... ak máš kde bývať - a máš aj niekoho kto ťa podrží keď budeš na deti sama - nie je o čom ...

princezna211
autor
Včera o 11:41
@biba_18

2 deti. ach jaj ... čo by sme urobili my? je milion riešení ... ak máš kde bývať - a máš aj niekoho kto ťa podrží keď budeš na deti sama - nie je o čom ...

@biba_18 ja mam kde bývať, len mne je to tak hrozne ľúto zs proste par dni pred pôrodom musím toto riešiť, a ked si predstavím tie šťastné rodiny a ja sama ....

princezna211
autor
Včera o 11:41
@enmery

@princezna211 Hádžeš. Vadný kus je tvoj partner, nie ona. To on k Tebe a deťom nemá rešpekt.

@enmery no tak ja to pravda no on nas zatajil v podstate ona to nemala ako vedieť

biba_18
Včera o 11:44

@princezna211 ja by som to neriešila pred pôrodom - ale ani jeho by som už neriešila. brala by som ho ako spolubývajúceho a išla by som po svojom ak bude drobec väčší ...

januska12323
Včera o 11:44
@princezna211

@anonym_56b659 ja mam kde bývať horšie je ze on nemá kam ísť, presne veru ja si to tiež myslím,....

@princezna211 horšie? Však nech ide k slečne čo ťa po ňom.

enmery
Včera o 11:45
@princezna211

@biba_18 ja mam kde bývať, len mne je to tak hrozne ľúto zs proste par dni pred pôrodom musím toto riešiť, a ked si predstavím tie šťastné rodiny a ja sama ....

@princezna211 Takto Ti to hnusne poviem, je jedno, aká žena príde, vybrala si si zlého partnera. Ak sa kvôli tomuto nerozúídete dnes, raz to téma bude tak či tak. Prajem Ti veľa síl. Nemôžeš za to, je to jeho charakter a nastavenie ako funguje vo vzťahu. Vyberaj rozumne.

princezna211
autor
Včera o 11:45

Takže aj to co pise a hovorí bude s jeho strany pretvárka ku mne

anonym_7addc8
Včera o 11:47
@princezna211

@princezna211 nebral váš vzťah vážne nie ste ani manželia tak sa viete rozísť zo dňa na deň

enmery
Včera o 11:48
@princezna211

@princezna211 Nikto Ti nevie dať toľko koľko ti ja viem sľúbiť. Ženy, serte na reči a začnite pozerať na skutky, tam sa ukazuje totálne všetko...to ani psychopati nevedia stornovať. Skutky, nie drísty.

crazy_cat_lady
Včera o 11:52

Klamal ta. Za mna by dovera voci nemu bola na 0. Plus, keby si mu nato neprisla, pravdepodobne by to pokracovalo a kto vie kam by to zaslo. Ja by som takuto vec nevedela odpustit a nevedela by som dalej fungovat vo vztahu a partnerovi doverovat. Je super, ze mas zazemie. Rozhodni sa tak, aby to bolo najlepsie pre teba a tvoje deti, drzim palce

princezna211
autor
Včera o 11:54
@crazy_cat_lady

Klamal ta. Za mna by dovera voci nemu bola na 0. Plus, keby si mu nato neprisla, pravdepodobne by to pokracovalo a kto vie kam by to zaslo. Ja by som takuto vec nevedela odpustit a nevedela by som dalej fungovat vo vztahu a partnerovi doverovat. Je super, ze mas zazemie. Rozhodni sa tak, aby to bolo najlepsie pre teba a tvoje deti, drzim palce

@crazy_cat_lady ani ja mu neviem dôverovať, stále mi hlava chodí po tom co ak by to zašlo dalej .... ale zas ja nemám financie nato ostať sama ach

7miriam77
Včera o 12:04

Takýto chlapi sa nemenia....a ešte ma k tomu aj primerane zamestnanie 😅😅, ktovie koľké obluje. Je to proste sukničkár. To ako sa zariadis ty, je už na tebe.

anonym_3db20c
Včera o 12:04

Tak, ale ty mas 4 deti (jedno v bruchu). S tymto priatelom budes mat dve? Ako mne hlava neberie taketo nezodpovedne zeny. Mas dve deti ktovie s kolkymi muzmi. Potom si najdes priatela a dalsie 2 deti. Kde je svadba? A teraz s tymto sa rozides a urobis si dalsie deti s dalsimi chlapmi?

luccys
Včera o 12:06
@princezna211

@crazy_cat_lady ani ja mu neviem dôverovať, stále mi hlava chodí po tom co ak by to zašlo dalej .... ale zas ja nemám financie nato ostať sama ach

@princezna211 Cakala som, kedy to napises. Ze kvoli financiam ostanes s nim.

anonym_8e821d
Včera o 12:24
@princezna211

@princezna211 ön si robí so slečinkami čo chce a tebe ho je ľúto? Sorry ale mala by si sa konečne zobudiť

brrunetkaa
Včera o 12:24

No nič vybaviť výživné na deti a poslať kuriéra po svojom… o to vacsi tragéd, ze vypisuje a vola von inú keď ma doma tehotnú

luccys
Včera o 12:27
@brrunetkaa

No nič vybaviť výživné na deti a poslať kuriéra po svojom… o to vacsi tragéd, ze vypisuje a vola von inú keď ma doma tehotnú

@brrunetkaa Nieee...vsak povedal, ze by nikam nesiel😄😏

kahh
Včera o 12:27

Poviem to takto. Nikdy nie je chyba len na jednej strane. Tvoj chlap nie je ziaden anjelik, akoze v tom zmysle, ze slecna ho zlakala, chudacika, ved co mal robit? Neovladol sa. Poslala by som ho do psej matere akurat tak.

anonym_159757
Včera o 12:36

takýchto trúbov behá po svete veľa. Každý druhý muž si potrebuje niečo stále dokazovať.
A to predpokladám že pán nemá ani 40, pretože vtedy nastáva pre nich druhá puberta a ešte len vtedy ukážu svoju pravú tvár.

roja01
Včera o 12:40

@princezna211 ja si myslim, ze vsetko kazda diskutujuca riesi prirychlo. Ja by som ho vyskusala ci je schopny sa pre rodinu trocha viac obetovat. Ved to budes potrebovat, pri 2 malych detoch je to tazke vsetko stihat a zvladat. Ved rozist sa mozes hocikedy, tak nech ti aspon v tomto obdobi ma kto pomoct. Nenech celu zataz na sebe len preto, ze si sklamana a nedoverujes mu.
Povedz mu, ze s nim budes ak sa bude starat o rodinu.

princezna211
autor
Včera o 12:44
@roja01

@princezna211 ja si myslim, ze vsetko kazda diskutujuca riesi prirychlo. Ja by som ho vyskusala ci je schopny sa pre rodinu trocha viac obetovat. Ved to budes potrebovat, pri 2 malych detoch je to tazke vsetko stihat a zvladat. Ved rozist sa mozes hocikedy, tak nech ti aspon v tomto obdobi ma kto pomoct. Nenech celu zataz na sebe len preto, ze si sklamana a nedoverujes mu.
Povedz mu, ze s nim budes ak sa bude starat o rodinu.

@roja01 áno aj mi píše ze ma miluje a podobne ale ked ja neviem je to také napäté medzi nami. Kedysi sme viac písali aj ked bol v ro otec teraz len videné.... tak preto neviem co si mam myslieť o tom

anonym_f55a04
Včera o 12:47
@princezna211

@roja01 áno aj mi píše ze ma miluje a podobne ale ked ja neviem je to také napäté medzi nami. Kedysi sme viac písali aj ked bol v ro otec teraz len videné.... tak preto neviem co si mam myslieť o tom

@princezna211 viac ste si písali??? Vy nežijete spolu? komunikácia... komunikácia...to je základ vzťahu...nie si písať a deti si pritom robiť 🤦‍♀️🤦‍♀️

princezna211
autor
Včera o 12:50
@anonym_f55a04

@princezna211 viac ste si písali??? Vy nežijete spolu? komunikácia... komunikácia...to je základ vzťahu...nie si písať a deti si pritom robiť 🤦‍♀️🤦‍♀️

@anonym_f55a04 komunikovali samozrejme preboha ....ale psiat som myslela ked bol v práci, a co ze deti robiť;??? Prosím pekne o tie deti je postarané a nič im nechýba takze ja neviem tieto sprosté narážky by som si aj odpustila

anonym_f98824
Včera o 12:52

Chlapi su schopni milovat zenu, mat peknu rodinu, mat rad svoje deti a aj tak namacat vtacika volakde inde, u nich si to neodporuje 🙄 Neries teraz pred porodom, nerob si nervy.

Strana
z2