icon

Čo som vo vzťahu prehliadla?

Dnes o 06:19

Donedávna som sa stretávala s mužom, ktorého som mala rada. Rovnako on mal rád mňa aj moje dieťa. Dokonca v poslednom čase často vravel o zamilovanosti a láske. Stále chcel, aby sa náš vzťah niekam posúval a aby sme boli spolu častejšie, aby sme spolu žili, dokonca hovorieval aj o svadbe. Nie sme už najmladší, ale bolo nám spolu dobre. Klapalo nám to v tých najdôležitejších veciach vzťahu. Napriek tomu tam bolo dosť vecí, ktoré prekážali hlavne mne. A tak som to ukončila.Niekoľkokrát mi vravel, že som jeho posledná nádej na lásku. Aj v deň, keď som to ukončila, mi to povedal a dokonca so slzou v oku. Potom sme sa prestali stretávať a ja som ho prestala kontaktovať. Chcela som sa sústrediť na zabezpečenie môjho dieťaťa a jeho budúcnosti. Mala som pocit, že teraz musím myslieť hlavne na to. Ale tento víkend som stretla kamarátku a tá mi povedala, že sa s ním stretla. Stretli sa v nemocnici, kde ona pracuje na onkológii. A on tam bol. Až vtedy mi to docvaklo.
Až vtedy som začala chápať, čo možno znamenali jeho slová. Prečo chodil tak veľa po lekároch. Prečo bral antidepresíva. Prečo som pri sprchovaní toľkokrát počula, ako v izbe šuští liekmi a videla plné šuplíky Flektoru. Vo svojej zaslepenosti a v predstave o tom, čo som chcela ja od vzťahu, som si nevšimla, čo sa možno odohrávalo priamo predo mnou.
Veľakrát spomínal aj to, že mu nevadí, že nemám vlastné bývanie a že žijem skromne. Hovoril, že pre neho bude radosťou, ak jedného dňa všetko ostane môjmu dieťaťu, ktoré mal veľmi rád. A ja teraz premýšľam nad tým všetkým úplne inak. Ale dopadlo to, ako dopadlo. Ja som to tak cítila a už sa to nedá vrátiť. V nedeľu som mu dokonca napísala, ako sa má. Odpísal mi iba stroho, že má známosť. Dodal však, že ju nemiluje. A ja neviem, čo s tým všetkým teraz. Neviem, či som vtedy videla len to, čo som vidieť chcela, alebo či som jednoducho nebola pripravená pochopiť, čo sa za jeho slovami a správaním skrývalo.
Len viem, že niektoré veci človeku dôjdu až vtedy, keď už je neskoro.

Strana
z2
anonym_77b0da
Dnes o 07:50
@mk1111111111

@doriiis ale, objavil sa potencionalny majetok, tak prislo prehodnotenie, ze ona ho vlastne "lubi" 🙈🤣

@mk1111111111 Presne. Ja by som sa urcite opytala, naco chodi po doktoroch a preco ma tolko liekov. Jej to bolo jedno a teraz ho miluje, lebo typek coskoro umrie a oni by mali jeho majetok. Je to uplne priehladne a mam pocit, ze autorka sa tym ani netaji. Nuz, smola. Mala sa zaujimat.

autor
Dnes o 07:51

Bože, ale čo si zase o mne myslíte? Veď samozrejme, že som sa pýtala. Antidepresíva povedal, že má na depresiu, a flektor od bolesti. Boleli ma napríklad zuby, tak mi z neho dal. Tak samozrejme, že som myslela takú bolesť ako hlava , alebo zuby. Si ozaj myslíte, že som nejaká mrcha? Ja sa iba zamýšľam nad tým, čo sa to stalo. Že možno toľko, koľko som ho mala rada, by už aj v iných vzťahoch stačilo na pomenovanie ľúbim ťa.

la_dolce_vita
Dnes o 07:52

Co s tym teraz? No uz nic. Ty si ho nechcela a ani on teba uz teraz nechce. Zbytocne to riesit, je neskoro. Nevieme, ci je ti ho luto alebo si nieco vycitas ci dokonca neriesis to dedenie, to vies iba ty. Je to vsak uz uzavreta kapitola. Vela veci vo vasom vztahu ale bolo pre mna nepochopitelnych.

anonym_41a6a9
Dnes o 07:59

No nič autorka. Zmier sa s tým, že bytik nebude.Bude ho mať ina a jej dieťa možno . Mala si počúvať,hovoriť a rozmýšľať vtedy. Teraz je už neskoro

anonym_7669fe
Dnes o 08:04
@anonym_2dc602

Tak asi si sa rozisla kvoli tomu ze si ho nelubila a teraz ho chces spat z lutosti

@anonym_2dc602 alebo aby dedila

anonym_77b0da
Dnes o 08:04
@anonym_autor

Bože, ale čo si zase o mne myslíte? Veď samozrejme, že som sa pýtala. Antidepresíva povedal, že má na depresiu, a flektor od bolesti. Boleli ma napríklad zuby, tak mi z neho dal. Tak samozrejme, že som myslela takú bolesť ako hlava , alebo zuby. Si ozaj myslíte, že som nejaká mrcha? Ja sa iba zamýšľam nad tým, čo sa to stalo. Že možno toľko, koľko som ho mala rada, by už aj v iných vzťahoch stačilo na pomenovanie ľúbim ťa.

@anonym_autor Tak urcite😃😄

anonym_8e24a5
Dnes o 08:08
@anonym_0da910

dúfam, že teraz nezačneš kalkulovať a nebudeš sa s ním chcieť dať dokopy kvôli tomu aby si nadobudla majetok... aby náhodou nebola svadba z rozchodu.. nepovedal Ti o chorobe lebo Ťa pravdepodobne nechcel zaťažovať aby si sa o neho strachovala, aj keď sa čudujem že bral lieky a chodil po lekároch a si sa ho nepýtala prečo? či nepotrebuje sprievod k lekárovi aby to lepšie zvládal, nebola si mu oporou...

@anonym_0da910 Čo trepeš o majetku,čítaj,čo píše.On už niekoho má.

anonym_8e24a5
Dnes o 08:09
@anonym_3ddb4d

Takže ... Ho chceš teraz naspäť lebo je chorý a teba zaujali peniaze ktoré si mohla zdediť?

@anonym_3ddb4d Z čoho si to vydedukovala?

Strana
z2