Dedičstvo v prípade rozvodu
Dobry vecer.. Nastala mi v zivote taka situacia, ze s manzelkou si uz nerozumieme. Mame obaja po 40tke, manzelka je lekarka(cize nudzou netrpi), ja som tiez lekar. Spoznal som jednu mladu zenu, ma 26 rokov. Uplne osviezila moj zivot. Teraz k veci. Zomrel mi bezdetny krstny otec a zanechal mi istu sumu penazi.
Z tych penazi chcem zaplatit dovolenku na Arubu pre mna a moju no milenku, nazvem to priamo. Je v poriadku to zaplatit z dedičstva, kedze tie peniaze nie su spolocne?
Lebo vsade sa vravi, ze peniaze v manzelstve su spolocne, ale z dedicstva nie su spolocne, takze by malo byt aj z právneho hladiska v poriadku, keď si ich miniem na čo chcem.
Viem, ze asi vyvolam pohorsenie, ale ide mi o to, že ak nahodou dojde k rozvodu, aby si manzelka nenarokovala peniaze z dedicstva.
nechces si najskor poriesit zivot a az potom milenku? bud chlap a priznaj sa doma .. rozved sa a potom si chod aj na kraj sveta
Toto je take typické, až sa z toho vtipy robia. Znudeny lekar 40tnik, dovtedy rodina žena a všetko v poriadku, len zrazu keď nastúpila mlada sestricka tak zaaaazrakom zistil že cely jeho život doteraz bol o ničom? Lebo pipik svrbí… tak hurá hodiť svoju rodinu do …
@anonym_22cdd0 maximalne tak dr.Oetker 😃
@citronove_koliesko umrem z takeho komentara ze doktor puding🤣
Toto je take typické, až sa z toho vtipy robia. Znudeny lekar 40tnik, dovtedy rodina žena a všetko v poriadku, len zrazu keď nastúpila mlada sestricka tak zaaaazrakom zistil že cely jeho život doteraz bol o ničom? Lebo pipik svrbí… tak hurá hodiť svoju rodinu do …
@anonym_e005b4 Ty sa smeješ, ale v jednom slovenskom meste bola hanba. Úspešný lekár zomrel pri sexe v lese s mladou sestričku a dôvod bol mix viagry a redbull. Žena nič netušila. 2 deti študujuce medicínu. Za 2 týždne schudla chudera asi 10 kg. Myslím, že keby sa s ňou normálne rozišiel, bolo by to ok, nie toto...ľudia si prestanú rozumieť, požiju si, zamilujú nanovo-ok, ale poníženie svojho partnera-čí už muža alebo ženu je totálne ľudské dno. A je jedno, či je človek lekár alebo sústružník.
@anonym_autor Uz od dobroty na tomto svete,nevies co robit ?Hovori sa,karma je zdarma,,Ked milenke, nevadi ze mas manzelku ,mozno po par rokov ,jej budes vadit ty, Moze ti povedat,ze si uz pre nu stary a pri tom trol..Neklamnas tu, ze si lekar
@anonym_e005b4 Ty sa smeješ, ale v jednom slovenskom meste bola hanba. Úspešný lekár zomrel pri sexe v lese s mladou sestričku a dôvod bol mix viagry a redbull. Žena nič netušila. 2 deti študujuce medicínu. Za 2 týždne schudla chudera asi 10 kg. Myslím, že keby sa s ňou normálne rozišiel, bolo by to ok, nie toto...ľudia si prestanú rozumieť, požiju si, zamilujú nanovo-ok, ale poníženie svojho partnera-čí už muža alebo ženu je totálne ľudské dno. A je jedno, či je človek lekár alebo sústružník.
@enmery Fuuuuu chuda žena. Hanba na sto rokov, a vôbec nie nej vinou. Viem si predstavit to ponižujúce suskanie poza chrbat
@anonym_22cdd0 Kto to je? Nechápem tvojmu príspevku.
@pr85 jasné, ty čo to máš napozerané viac ako my všetci dokopy sa ideš pýtať, kto to je 😂
@anonym_autor A akú máte špecializáciu pán doktor?
@anonym_77a170 vaginolog 🫣

@anonym_autor neviem co vam vsetkym prislo zabavne na mojom dotaze, ale to uz je jedno. S priatelkou na dovolenku pojdem a tymto to tu ukoncim
@anonym_autor s milenkou kludne mozes ist kam chces, za hocijake peniaze.. aj tie spolocne z vyplaty, nikto to nebude preratavat a riesit... ale dufam, ze uz sa rozvadzas.