Je normálne, že môj ex navštevuje mojich rodičov?
Dobry vecer. Som po nepeknom rozchode a moji rodicia mojho ex maju radi napriek tomu ze mi ublizil. Ex k nim chodi raz za mesiac na kavu. Je to normalne?
@anonym_autor ako ti ex ublizil? Rodicia to asi vidia inak.
jeden moj byvaly to robi uz 29 rokov. a druhy sice k nim nechodi ale roky im pisal ku vsetkym sviatkom a ked sa stretnu na ulici dodnes sa bavia. tak ja neviem. mne je to fuk. ten prvy mi svojim sposobom ublizil (vtedy som bola mladucka a inak som to prezivala - dnes viem ze rozchod bol to najlepsie co sa mohlo stat)
To že to robí on, to chápem.
Ale tvojich rodičov fakt nechápem
O čo ide jemu, to je jasne
O čo ide im…neviem
Ako sa pise hore, v prvom rade nechapem Tvojich rodicov. Ako Ti ublizil? Oni o tom vedia?
A to, ze to robi on, tiez nie je normalne.
To že to robí on, to chápem.
Ale tvojich rodičov fakt nechápem
O čo ide jemu, to je jasne
O čo ide im…neviem
@anonym_6d1fce O čo mu ide? Vôbec to nie je jasné. Možno sa skamarátili, tak sa bavia ďalej.
@anonym_6d1fce O čo mu ide? Vôbec to nie je jasné. Možno sa skamarátili, tak sa bavia ďalej.
@anonym_7b0985 asi že rodičia dcére dohovoria a vrátia sa k sebe
Moja kolegyňa ostala po rozvode žiť aj s deťmi u svokrovcov 🤷♀️ pomáhajú jej s deťmi, zatiaľ čo ich syn na ne kašle.
Moji ex svokrovci po rozvode vytesnili zo svojho života nielen mňa, ale aj ich jedinú vnučku. Lebo som ich nezamestnaného synáčika, ktorý ma ešte aj podvádzal, vyhodila z bytu.
Rozprávala si o tom s rodičmi?
Vedia rodicia ako ti ublizil?
@anonym_autor V mojom prípade sice nešlo o rozchod, ale rozvod po 11tich rokoch manželstva a 18tich rokoch vzťahu z dôvodu manželovej nevery a jeho náhlej úplnej zmeny hodnôt a prístupu ku mne a našej 7rocnej dcére (ktorá dovtedy bola jeho partťáčka a miláčik). Mne sa rozvodom uľavilo. A s ním nemám vôbec problém normálne komunikovať vo všetkom ohľadom našej dcéry, som ústretová, ak chcú ísť niekam spontánne, aj kávu mu kľudne ponúknem, keďže bude šoférovať ešte 170 km, ale späť by som ho nechcela za nič na svete. No moja mamina a brat ho nemôžu ani cítiť, po tom, čo sa stalo, aj keď už sme 2 roky rozvedení a nerozumejú môjmu nadhľadu. No ak by to bol "len" rozchod, navyše bolestivý a moji rodičia by sa s mojím ex dalej stretávali, určite by mi to bolo značne nepríjemné a nerozumela by som kvôli čomu a necítila sa najlepšie...
Ak to tak veľmi ublížil, vedia tvoji rodičia o tom? Nevieš sa otvorene porozprávať s vlastnými rodičmi?
Divné
k mojej kolegyni chodil ex zať. Keď mala narodky vždy jej prišiel zagratulovať . Za mňa divné, ale tak ona bola taká dobrá dušička.
@anonym_autor aj mne ublížil ex, ale ja som do našich problémov neťahala ani rodičov, ani vtedajších svokrovcov. Toto bolo medzi nami, aj keď to bolo zle ... Je to už cez 18 rokov, čo sme od seba, ale doteraz sa navštevujeme v ex-svokrovcami. Majú ma radi a aj ich vnuka - môjho syna. Ja dokonca chodím a ex-svokrou raz ročne na predĺžený víkend. Oni nemôžu za to, aký ostal ex človek. Dokonca môj syn a terajšie ex deti si veľmi rozumejú, vždy v lete sú spolu u babky a dedka. Ex je nešťastný s toho 🤣 ale to je jeho problém. Teraz dokonca jeho staršia dcéra a môj syn boli spolu na koncerte.
Co je natom? Aj k nám chodí nás ex zať, rozviedli sa oni, nie my s ním. Nás vzťah bol vždy pekný, nemáme sa prečo hnevať na neho. A mimochodom je to otec nášho vnuka.
@anonym_autor nie je to ok
moja mama svoju ex-svokru, teda moju starú mamu, navštevovala až do jej smrti. ony dve mali pekný vzťah a moja mama ju mala úprimne rada… ale aké by to bolo ak by stará mama vedela o tom, že by ublížila jej synovi, to si myslím že by kamošky neboli. lebo v tvojom prípade ide o toto - vedia o tom tvoji rodičia??
@anonym_autor aj mne ublížil ex, ale ja som do našich problémov neťahala ani rodičov, ani vtedajších svokrovcov. Toto bolo medzi nami, aj keď to bolo zle ... Je to už cez 18 rokov, čo sme od seba, ale doteraz sa navštevujeme v ex-svokrovcami. Majú ma radi a aj ich vnuka - môjho syna. Ja dokonca chodím a ex-svokrou raz ročne na predĺžený víkend. Oni nemôžu za to, aký ostal ex človek. Dokonca môj syn a terajšie ex deti si veľmi rozumejú, vždy v lete sú spolu u babky a dedka. Ex je nešťastný s toho 🤣 ale to je jeho problém. Teraz dokonca jeho staršia dcéra a môj syn boli spolu na koncerte.
@anonym_7c53e2 ale oni sú súrodenci, je dobré že spolu vychádzajú 🥰
@anonym_7c53e2 ale oni sú súrodenci, je dobré že spolu vychádzajú 🥰
@biba_18 ja viem, že sú súrodenci a som šťastná, že spolu vychádzajú, len to môj ex nevie rozdýchať 🤣
Je iné, ak sú zo vzťahu aj deti, je to vlastne rodič ich vnuka/vnučky. Ak však ublížil ich dieťaťu, nechápem, že sa s ním takto bavia.
@anonym_autor nie je to normálne podľa mňa. Mne sa tak stretáva bývalý so švagrom a sestrou a pekne ma spoločne ohovárajú, povedal im o mne všelijaké špinavosti, mali sme škaredý rozchod, ja som veľa tajností pred rodinou robila tak všetko povedal a pekne sa mi msti ešte stále takto.
@anonym_autor mna zavolala pred nedavnom exsvokra ze ona proti mne nic nema. Este som tam nebola..cca 2 roky
Ja na tom nevidím nič zlé, pokiaľ ta nebil, nerobil dlhý a pod. Môjho brata nechala partnerka, a do dnešného dňa sa s nou stretávam, a kým žila mama, tak chodila aj ku nej. Mama ju mala rada, ona ju tiež, my sme kamarátky.
@anonym_autor u nas tak jedna rodina funguje ale je to exmanzel
Navstevuje takto matku exmanzelky, ta mu aj nabali jedlo, navari, da zavaraniny ….. len aby s nim dobre vychadzali a aby neprestal platit
Za mňa nie je normálne, že ty sa s tým nedokážeš vyrovnať. Všetci sme ľudia, aj on aj ty. Určite máte aj veľa spoločných známych, s ktorými sa rozprávate jeden aj druhý. Každá minca má dve strany. Každý si povie svoju verziu. Ľudia, ktorý vás poznajú roky, vedia usúdiť, kto sa ako správa. Ty s rodičmi vychádzaš ako? S jeho rodičmi vychádzaš ako? Stretávajú sa vaše deti so starými rodičmi? Alebo ich učíš tomu, že oni sú tí zlí a podľa toho sa k nim máš správať? Podľa mňa deti potrebujú poznať a stretávať sa so všetkými členmi rodiny. Nikdy nevieš, či sa neobjaví nejaká dedičná choroba, o ktorej by si mala vedieť, či sa bude treba postarať o teba či o deti a oni budú jediná možnosť. K ľuďom sa treba správať úctivo, odpustiť, nezávidieť. Pokiaľ nenájdeš sama kľud, nebudú ani deti kľudné. To si potom neskôr budeš zbytočne vyčítať, alebo to stále budeš vyčítať ich otcovi, že to je jeho vina všetko?

@anonym_autor nie je to normalne.