icon

Ľutovali ste rozchod po dlhšej dobe?

2. jún 2026

Ahojte, myslite ze je realne olutovat ze ste niekoho opustili (dlhorocny vztah) aj po dlhsej dobe? Mozno aj roku? Hoc aj po inom partnerovi? Ze aj ked ste si mysleli,ze uz toho cloveka nelubite tak vlastne si uvedomite po urcite dobe ze to bola laska len ste to uz brali ako samozrejnost ?

anonym_fd8681
2. jún 2026

@anonym_autor nie ani sekundu. Som/bola som rada že som sa ho zbavila..Na rozchod som mala vážny dôvod

huxy
2. jún 2026

Nie, neľutovala som žiaden rozchod (ani rozvod). Jediné, čo som ľutovala, že som to nespravila skôr.

anonym_5470b2
2. jún 2026

Osobne som nelutovala, ale ked si sa s niekym rozisla len preto, ze ti bolo az prilis dobre, tak moznost, ze to budes lutovat, tam je.

anonym_da4554
2. jún 2026

Ja osobne nie, občas sa na chvíľu zamyslím, čo by keby, ale ľutovať to neľutujem... rozišla som sa tiež bez zjavného vážneho dôvodu, city vyprchali, zmenili sa na priateľské a vzťah to poznačilo, myslím, že keby rozchod neprišiel, tak by sa to zhoršovalo a zhoršovalo, až by ten dôvod vážny bol... v mojom okolí takéto oľutovanie pozorujem viac u mužov ako žien

anonym_0eba2c
2. jún 2026

neľutovala som nikdy žiadny rozchod, a dokonca ani k rozvodu nemuselo prísť, keby som sa nebola dala dotlačiť do svadby.
Vedela som že to nie je človek pre mńa . Nerada na to spomínam.

anonym_84a9bf
2. jún 2026

@anonym_autor Nie. Stojím si za svojimi rozhodnutiami.

domkakvet
2. jún 2026

@anonym_autor ani jeden rozchod som nelutovala.

laila22
2. jún 2026

@anonym_autor nie neoľutovala, ani rozvod.

anonym_99e094
2. jún 2026

Neľutujem, zit do konca zivota s kamaratom či spolubyvajucim mi naháňal strach a umierala by som za živa
Niet lepšieho rozhodnutia

katkazatka
2. jún 2026

@anonym_autor zrejme máš spomienkový optimizmus.

anonym_d2f0d6
2. jún 2026

ja si naopak myslim, ze clovek si az casom moze uvedomit o co prisiel, zvlast ak dovody na rozchod boli nieco typu chcem hladat novy impulz... ale zalezi

svetlonos
2. jún 2026

@anonym_autor
Nie nikdy som neľutoval, vždy som presne vedela prečo odchádzam a vždy som to ukončila ja - 3x. V mojom prípade by ľútosť bola len spomienkový optimizmus.

drahomirav
Včera o 07:17

Ano…