icon

Má zmysel dať druhú šancu po rozchode?

Dnes o 08:21

Rozchod - ziarlivost z jeho strany , velmi setriaci chlap
Komunikacia moje dieta + on / nic moc

Po X tyzdnoch sa ozval ze nas chce naspät , s pojde k Psychologovi .len aby sme boli stastny vsetci .

Dali by ste sancu ?

Pisala som sem to je ten co mal tu blbu hlasku na otca dietata .
Kto si pamata .

Strana
z2
sissy27
Dnes o 08:24

@anonym_autor predchádzajúcu diskusiu som nečitala, ale preboha prečo by niekto chcel žiť s lakomým žiarlivcom?? a ešte do takéhoto toxického vzťahu zaťahovať aj dieťa...
Toho psychológa potrebuješ ty pre seba, ak čo len uvažuješ nad takýmto vzťahom.

autor
Dnes o 08:33
@sissy27

@anonym_autor predchádzajúcu diskusiu som nečitala, ale preboha prečo by niekto chcel žiť s lakomým žiarlivcom?? a ešte do takéhoto toxického vzťahu zaťahovať aj dieťa...
Toho psychológa potrebuješ ty pre seba, ak čo len uvažuješ nad takýmto vzťahom.

@sissy27 ja som sa s nim nechcene stretla predvcerom a vtedy mi vravel ze ziarli na exa .vobec som to netusila.
Vysvetlovala som ,on bude ex a otec dietata kym bude zit …
Lakomost vysvetlit tym ze otec ho ucil setrit …

Je si vedomy svojich chyb a prave - chce ist na Therapiu.
A ja neviem co spravit . V takejto situacii som v zivote nebola .

Sama som bola davnejsie u Psychologa … Ale mavam obcas zle dni je to tazke udrzat rovnu Liniu ( nemam psychicke problemy )

sissy27
Dnes o 08:36
@anonym_autor

@sissy27 ja som sa s nim nechcene stretla predvcerom a vtedy mi vravel ze ziarli na exa .vobec som to netusila.
Vysvetlovala som ,on bude ex a otec dietata kym bude zit …
Lakomost vysvetlit tym ze otec ho ucil setrit …

Je si vedomy svojich chyb a prave - chce ist na Therapiu.
A ja neviem co spravit . V takejto situacii som v zivote nebola .

Sama som bola davnejsie u Psychologa … Ale mavam obcas zle dni je to tazke udrzat rovnu Liniu ( nemam psychicke problemy )

@anonym_autor mňa by takéto kecy nezaujímali. Ak si je vedomý svojich chýb, tak ich mal riešiť dávno predtým, ako nimi niekomu znepríjemnil život.
Ty sa pozeraj na seba - doteraz ti ten vzťah neprospieval, pre niečo si ho ukončila. Čo si myslíš, že mávnutím čarovného prútika bude z neho do rána lepší človek? Pôjde na 1-2 sedenia aby sa nepovedalo a ste tam kde ste boli.
Alebo môže kľudne chodiť aj na terapie bez toho, aby ste tvorili pár. Túto zmenu by mal chcieť v prvom rade pre seba, nie? Ak ti sľubuje, že sa polepší, ak sa k nemu vrátiš, tak je vopred jasné, že žiadna zmena nebude.

autor
Dnes o 08:37
@sissy27

@anonym_autor mňa by takéto kecy nezaujímali. Ak si je vedomý svojich chýb, tak ich mal riešiť dávno predtým, ako nimi niekomu znepríjemnil život.
Ty sa pozeraj na seba - doteraz ti ten vzťah neprospieval, pre niečo si ho ukončila. Čo si myslíš, že mávnutím čarovného prútika bude z neho do rána lepší človek? Pôjde na 1-2 sedenia aby sa nepovedalo a ste tam kde ste boli.
Alebo môže kľudne chodiť aj na terapie bez toho, aby ste tvorili pár. Túto zmenu by mal chcieť v prvom rade pre seba, nie? Ak ti sľubuje, že sa polepší, ak sa k nemu vrátiš, tak je vopred jasné, že žiadna zmena nebude.

@sissy27 No toto si aj ja myslim …pojde a prestane .to je u nas kua drahe …😅 a hlavne pise casto „koli nam „ co sa mi nejak nepaci
Dost velky natlak robi.aj s Financiami .Sadneme pokecame ,rozdelime ….ufff ….divne zvlastne

anonym_0a8253
Dnes o 08:39

nedala.. mala som nieco podobne len s tym rozdielom, ze nedaval ziarlivost najavo.. inac extremne lakomy plus mojho syna ignoroval.. a ak ho mal raz postrazit dve hodiny .. vypytal si STRAVNE na kofolu.. ved to nie je jeho dieta.. ale to, ze sa u nas prestravoval ako bol tyzden dlhy bolo normalne, ved varim pre dieta.. to iste vstupy kamkolvek som platila ja.. lebo ved on by inak nesiel ak by nebolo dieta.. vlastne sa obetoval.. preslo to do stadia, ze ak som chcela aby jedol.. musela som nakupit ja, vymysliet uvarit a este aj mu robit taxikara.. lebo panko nemal auto.. uz nikdy viac.

autor
Dnes o 08:41
@anonym_0a8253

nedala.. mala som nieco podobne len s tym rozdielom, ze nedaval ziarlivost najavo.. inac extremne lakomy plus mojho syna ignoroval.. a ak ho mal raz postrazit dve hodiny .. vypytal si STRAVNE na kofolu.. ved to nie je jeho dieta.. ale to, ze sa u nas prestravoval ako bol tyzden dlhy bolo normalne, ved varim pre dieta.. to iste vstupy kamkolvek som platila ja.. lebo ved on by inak nesiel ak by nebolo dieta.. vlastne sa obetoval.. preslo to do stadia, ze ak som chcela aby jedol.. musela som nakupit ja, vymysliet uvarit a este aj mu robit taxikara.. lebo panko nemal auto.. uz nikdy viac.

@anonym_0a8253 Jezisi kriste 🫣🫣🫣

autor
Dnes o 08:43
@anonym_0a8253

@anonym_0a8253 on zaplatí zmrzku, donese jej dzus …
Ale ked chcem nieco : ved mala si povedat …vravim mu ako ti mam povedat ked frfles ze 60e nakup potravin je drahy? Priklad….
Ideme do family parku ja vstup 70e platim on jedlo 40e
Kino chce ist ja Listky platim on pukance ….
Nie som zlatokopka , to nie , ale velmi nefér nakolko on zarába viac a je sam

sissy27
Dnes o 08:50
@anonym_autor

Ale ked chcem nieco : ved mala si povedat …vravim mu ako ti mam povedat ked frfles ze 60e nakup potravin je drahy? Priklad….

@anonym_autor ja som asi z inej planéty, ale čo teba a niektoré ďalšie priťahuje na chlapoch, ktorí vás nevedia pozvať a bez kecov zaplatiť za nejaké kino či večeru?
Ja nemám problém si zaplatiť čokoľvek sama, nie som odkázaná na chlapa, takže ak nejaký má byť, tak nech sa mám lepšie s ním ako bez neho. A kľudne nech som za zlatokopku - ale chlap, ktorý má problém zaplatiť za ženu kino aj s pukancami, odviezť ju, zaplatiť za večeru pre dvoch, kúpiť decku kofolu a podobne, ma absolútne nezaujíma.

autor
Dnes o 08:53
@sissy27

@anonym_autor ja som asi z inej planéty, ale čo teba a niektoré ďalšie priťahuje na chlapoch, ktorí vás nevedia pozvať a bez kecov zaplatiť za nejaké kino či večeru?
Ja nemám problém si zaplatiť čokoľvek sama, nie som odkázaná na chlapa, takže ak nejaký má byť, tak nech sa mám lepšie s ním ako bez neho. A kľudne nech som za zlatokopku - ale chlap, ktorý má problém zaplatiť za ženu kino aj s pukancami, odviezť ju, zaplatiť za večeru pre dvoch, kúpiť decku kofolu a podobne, ma absolútne nezaujíma.

@sissy27 no níc…. Preto sa pytam ci ma niekto takuto skúsenosť , lebo ja mam rovnaky nazor ako ty … Lebo ja nemam chut chlapovi vraviet zaplať ved je to automatika , otec mojho dietata bol opak. Ja som nemohla platit lebo to “sa nepatrí “🤣🤣🤣

anonym_2ce3e3
Dnes o 09:00

@anonym_autor nie. Nie a ešte raz NIE!!!

anonym_11dfcf
Dnes o 09:01

Typicky manipulator.Budem chodiť na terapie..až ta bude mat tam kde chce, prídu výhovorky, nedá sa, je to drahé, zvládnem to sam
Pre nieco ste sa rozisli a ten dovod tam ostane navzdy a vždy ta bude trapit.O to viac keď máš dieta, takéto vzory mu chces dávať do zivota?
Dievča zlate radšej sama a nie len aby nejaky chlap bol, to je zúfalosť najvyššieho gradu.

anonym_4d9605
Dnes o 09:09
@anonym_autor

@anonym_autor takýto chlap je čisté dno, keď sa dokáže priživiť na slobodnej matke s dieťaťom..

anonym_b4f138
Dnes o 09:11

Nemám nič proti šetrným ľuďom
Peniaze sa dajú rozflakat vždy na somariny ale šetriť...
Že žiarli na ex, veď môže, len ako sa to prejavuje či to je nejaký extrém

mischy00
Dnes o 09:18

Počkaj ci pôjde na terapiu aj vtedy, ak mu povieš ze ho viac nechceš. Ked nepôjde, je to jasný dôkaz toho, ze sa nechce zmeniť . Klasické divadlo, ked mi horí za zadkom, idem sa meniť 🙂.
A keby sa aj chcel zmeniť, to je dlhodobý proces, ci si myslí ze pojde na jedno sedenie a zázrakom z neho vyjde ako iný človek? Takze ked šancu, to tak po roku, ze by si videla ozaj snahu a výsledky. Inak ani za svet

anonym_bc1a60
Dnes o 09:24

Jasne ze nie... nie je ti lepsie teraz bez neho? Resp mas vobec nejaky dovd sa k nemu vratit?

anonym_388568
Dnes o 09:32

určite NIE.
Dala som šancu exmanž. a veľmi rýchlo som zistila že to bolo úplne zle. Po 2 týždňoch bolo všetko v starých koĺajách.
odišli sme a nikdy sa nevrátili. Po čase bol rozvod ktorý som nikdy neoľutovala.

autor
Dnes o 09:34
@anonym_388568

určite NIE.
Dala som šancu exmanž. a veľmi rýchlo som zistila že to bolo úplne zle. Po 2 týždňoch bolo všetko v starých koĺajách.
odišli sme a nikdy sa nevrátili. Po čase bol rozvod ktorý som nikdy neoľutovala.

@anonym_b4f138 sama sa snazim setrit , ale ked po nákupe počuješ ze nema peniaze (ma ) , ked radsej žemľa ako Meky lebo lacnejsie , je to trochu extrem .nemusim tie hlasky pocuvat
V júni sa mu nechcelo do vody s malou (sme boli vela x na kupku ) tak jej povedal blbu hlasku na otca .potom rozchod lebo u mna sedel a trucoval ako male decko .
Ja som nevedela ze nanho ziarli .az teraz to povedal .
A ja s exom max 2x do tyzdna len par slov popíšem ohladne dietata sak sa ani nevidame skoro .
@mischy00 ved toto to neni zo dna den .najorv on sa zmeni ,on to chce , vravim ale bez terapie to proste nejde ….. a potom ta terapia .najprv parova - vravim nam netreba parovu - ja viem komunikovať to viem sebavedome povedat o sebe , ty nevies ….
@anonym_bc1a60 nemam … my sa mame fajn .uz je to Ca 5 t od rozchodu
@anonym_388568 Dakujem myslela som si ze toto nebude take ze idem pridem a vsetko bude super

anonym_efeabe
Dnes o 09:53

@anonym_autor Vyznie to sebecky, ale si sebestačná žena, zároveň matka.Potrebujes k životu človeka, ktorý ti/vám nie je oporou, ale životnou brzdou?

enmery
Dnes o 10:00

NIE! jedine že si chceš búchať hlavu o stenu za ďalšie zbytočné stratené roky. Psychològ je len manipulácia. Ļudia sa proste o 180 stupňov nemenia a už vôbec nie zo dňa na deň. A tú zlú komunikáciu s dieťaťom...toto mu fakt ako jedna matka chceš urobiť?

anonym_c0daff
Dnes o 10:02

Týpek dobrý manipulátor, že pôjde psychológovi. Odkiaľ takýchto kktkov stretávate? Prečo nejdete do vzťahu so serióznymi chalanmi aj keď sú tichší? Sú nudní zo začiatku alebo čo? Krista pána.

anonym_6da1d1
Dnes o 10:08

@anonym_autor druhe sance nedavam

autor
Dnes o 10:14
@enmery

NIE! jedine že si chceš búchať hlavu o stenu za ďalšie zbytočné stratené roky. Psychològ je len manipulácia. Ļudia sa proste o 180 stupňov nemenia a už vôbec nie zo dňa na deň. A tú zlú komunikáciu s dieťaťom...toto mu fakt ako jedna matka chceš urobiť?

@anonym_c0daff Krista pána 😂😂 zlata …
@enmery nechcem dieta je na 1 mieste ked ide o vztah ,to musi proste pasovať .
Preto sa tu pytam ci sa clovek po terapii moze zmeniť

anonym_45ed16
Dnes o 10:19

@anonym_autor prešla si kus cesty...nevracaj sa...všeličo sa dá odpustit ,al3 naozaj chceš lakomca a celoživotné obmedzovanie...chci chlapa ktorý ti dá prvé aj posledné,nie hlupaka

jeennyv
Dnes o 10:20

@anonym_autor ziadna sanca pre mna…za prve ked ti je dieta prednejsie ako pises a maju vztah nula…plus dalsie veci…chu…ja do zivota nepotrebujes..resp. Naco by si sa pri takom chlapovi zlakomila na toho hmm…

anonym_45ed16
Dnes o 10:21
@anonym_autor

@anonym_c0daff Krista pána 😂😂 zlata …
@enmery nechcem dieta je na 1 mieste ked ide o vztah ,to musi proste pasovať .
Preto sa tu pytam ci sa clovek po terapii moze zmeniť

@anonym_autor tá terapia aknsi myslis ze je jedno sedenie saq amylis...keby sa ozval po 10 rokoch poctivej terapie aspon kavu by som dala aby som zistila či zaplati aj moju...ale terapiaq raz do mesiaca si vezmi za rok 12 sedeni...to je beh na dlhu trat

anonym_9e0941
Dnes o 10:33

Ved sancu daj a uvidis ale zas nevlac sa s nim ak to nebude fungovat zas 10 rokov. Ja som sancu dala po polroku to bolo tam kde pred rozchodom rozisla som sa

autor
Dnes o 10:35
@anonym_9e0941

Ved sancu daj a uvidis ale zas nevlac sa s nim ak to nebude fungovat zas 10 rokov. Ja som sancu dala po polroku to bolo tam kde pred rozchodom rozisla som sa

@anonym_45ed16 mas uplnu pravdu …. Ja ani neverím ze v skoro 50r aj nejaka terapia pomoze ….
@jeennyv veru nie …
@anonym_45ed16 pfu veru to neni ze pojde tam 2x a je to iny clovek
@anonym_9e0941 no pre dieťa tiez nic moc .rozchod ,potom zas on po roku zas nie … necham to tak nam je fajn aj bez neho

anonym_9e0941
Dnes o 10:37
@anonym_autor

@anonym_45ed16 mas uplnu pravdu …. Ja ani neverím ze v skoro 50r aj nejaka terapia pomoze ….
@jeennyv veru nie …
@anonym_45ed16 pfu veru to neni ze pojde tam 2x a je to iny clovek
@anonym_9e0941 no pre dieťa tiez nic moc .rozchod ,potom zas on po roku zas nie … necham to tak nam je fajn aj bez neho

@anonym_autor terapia je na dlhe roky, otazka je ci tam naozaj bude chodit alebo povie ze chodil. Ak si on plne uvedomuje svoje prehresky a nedostatky tak to da aj bez terapie, to slovo skor pouzil ako manipulaciu ze ved robim daco so sebou, ak je manipulator tak ti casom moze hovorit ze ma dg a mala by si to tolerovat. Kazdopadne ja som clovek co sancu da ale len jednu.

bomba36
Dnes o 10:44

Ludia sa nemenia. Teraz hra ublíženého aby si sa vrátila, lebo prišiel o kuchárku a jedlo zadarmo. Vrátiš sa a do dvoch týždňov ste tam ide ste boli.

anonym_9c825b
Dnes o 10:59

@anonym_autor po tom všetkom čo si o ňom napísala ja by som mu druhu šancu nedala , žena váž si samú seba prosím

Strana
z2