icon

Má zmysel dať druhú šancu po rozchode?

Dnes o 08:21

Rozchod - ziarlivost z jeho strany , velmi setriaci chlap
Komunikacia moje dieta + on / nic moc

Po X tyzdnoch sa ozval ze nas chce naspät , s pojde k Psychologovi .len aby sme boli stastny vsetci .

Dali by ste sancu ?

Pisala som sem to je ten co mal tu blbu hlasku na otca dietata .
Kto si pamata .

Strana
z2
anonym_678a38
Dnes o 11:26

Daj tu tvoju predošlú diskusiu, nie všetky sme to čítali

Nie zena čo si váži sama seba, nebude strácať cas v neperspektivnym vztahu a dávať 2-he sance.Ten dovod rozchodu zrazu nezmizne, ten tam bude naďalej.A chlap cca v 50-tke už ma zaužívané svoje správanie, zvyky, charakter sa nemení.
Tou terapiou ta chcel len zmanipulovať aby ta opäť vtiahol do vztahu.Strategia.
On je slobodný, bezdetný?

anonym_caf4b2
Dnes o 11:43

@anonym_autor kolko ste.boli spolu? Ked to bol len krátky vzťah, určite by som nad tým nerozmýšľala..ale ked to boli roky,mozno by som porozmýšľala,ale az ked by som u neho videla nejaké pozitívne výsledky. Píšeš ze bol veľmi šetrný, napríklad 70e vstupné na kúpiko, tiež sa mne osobne zdá veľa, (samozrejme ked to nie nie 2-3x do týždňa),plus k tomu este nejaký obedik, zmrzlina, benzín atď to sa nazbiera...aj v Mekáči sa dá na dennej báze nechať pekných pár eur .. Takže o tej jeho šetrení by sa dalo polemizovať.Ty musíš vedieť ci je to extrémne alebo pre inú by to bolo ešte normál.

anonym_600939
Dnes o 12:54

@anonym_autor ja si pamätám na diskusiu, on mal v bazéne nejakú poznámku, či sa aj otec dieťaťa tak hrá s dieťaťom ako on. Tak nejako to bolo. Nejako tak to bolo, že si si neželáš poznámky na bio otca od partnera pred dieťaťom. Potom si sa s ním kvôli tomu rozišla, a on nemal nič proti rozchodu.
Ako celkovo blbosť bola, kvôli takej poznámke sa rozchádzat, ak to boli iné príčiny ako píšeš, že lakomosť a podobne, tak chápem. Ale tak otca už dieťa má, tak podľa mňa bol nasratý, že a bio otcom by sa malo dieťa viac hrať.

iffushka
Dnes o 12:59

@anonym_autor Povedz mu bech chodi na terapiu rok a potom nech sa ozve.

anonym_eb2785
Dnes o 13:25

Ja si tu tvoju diskusiu pamatam... A nie, nedala by som.

anonym_600939
Dnes o 14:42
@iffushka

@iffushka tiež som nepochopila, že terapiu načo. Na lakomosť? Veď to sa nedá liečiť. 🤔

autor
Dnes o 15:59
@anonym_eb2785

Ja si tu tvoju diskusiu pamatam... A nie, nedala by som.

@anonym_eb2785 😊

anonym_ed61e8
Dnes o 17:27

Bude chodiť na terapiu, keď mu ju budeš platiť. Veď to robí pre teba. Uvidíš, že toto si po 1-2 sedeniach vypočuješ. Poznala so podobný prípad. Do reštiky ani náhodou - doma to vyjde lacnejšie, výlet max. k najbližšiemu rybníku, pri mori nikdy nebol (40ročný), keď som ho dokopala k návšteve bufetu "na stojáka", aby sme aspoň kolu dali, nechal si vydať drobné do posledného centu... Nepotrebujem k životu luxus a žijem s deťmi naozaj skromne, ale toto nie. Skončila som to s ním. Otec mojich detí bol zase extrémne žiarlivý, tak mám osobnu skúsenosť. Poviem ti, buď rada, že si sa ho zbavila, urob hrubú čiaru a začni odznova. Bez neho, samozrejme!

katkazatka
Dnes o 17:39

Nevrátila by som sa k nemu už len kvôli tomu primitívnemu komentáru, ktorý povedal dieťaťu. A aj preto, že je žiarlivý. Ziarlivý človek je katastrofa a od takých treba len utekať. To ako je šetrný neviem porovnať, len mnohé ženy čakajú, ze bude cudzi chlap sponzorovať ju aj s dieťaťom. Ak sa na tebe priživuje, tak nie je o čom.

autor
Dnes o 18:12
@katkazatka

Nevrátila by som sa k nemu už len kvôli tomu primitívnemu komentáru, ktorý povedal dieťaťu. A aj preto, že je žiarlivý. Ziarlivý človek je katastrofa a od takých treba len utekať. To ako je šetrný neviem porovnať, len mnohé ženy čakajú, ze bude cudzi chlap sponzorovať ju aj s dieťaťom. Ak sa na tebe priživuje, tak nie je o čom.

@anonym_ed61e8 Dakujem za prispevok.
Ano , aj na toto som myslela, tie vycitky koli tebe ..uz teraz tam chce ist koli mne , tiez sa toho bojim ci nevyjde s tymi hlaskami ze koli Mne -nam .
Mozno potiahne terapie , s bude z neho novy clovek , ale to je len mozno.
Ma malo sebavedomia , nevie komunikovat ked pride problem , pri vysvetlovani niektore veci nechapal i ked som to vysvetlovala ako malemu dietatu .
Nie nie nepojdem do toho 🫣
@katkazatka

autor
Dnes o 18:12
@iffushka

@iffushka aj nad tymto som rozmyslala 😂

Strana
z2