Mám šancu na zvýšenie výživného?
zdravim chcem sa spytat ci mam daku sancu zvysit vyzivne plati mi 290€ ale z toho 40€ auto dcerka 150€ a syn 100€ nastupil do skolky ale ma zdravotne problemy nerozprava plus sme mali hospitalizaciu lebo mal zapchu velmi tazku jeho otec ho tyral vyhodil nas z domu ako spinave ponozky podotykam svoje novu priatelku si chcel priviest a kaslat na deti chodime z NR do SC,BA lekari samozrejme benzin aj nieco stoji mam lekarske spravy blocky od oblecenia potraviny vytaminy prasky co musi uzivat nestoci to 5€ plus co platim za skôlku otec si len uziva na narodeniny vianoce im nekupil nic !! prv mal pomahat s vitaminmi aj ked som ho prosila aby nas zobral lekarovi len vyhovorky a nic som sa nedockala
@natalka25122017 a ty takemuto tyranovi nechas dieta? Precitaj si to po sebe... Ked tam bola socialka, ako to, ze mu to dieta nevzali, ked ho ani nema mat? Mas ho mat ty... Tebe ide iba o vyzivne... Ako si ta mohol niekto pricetny vobec vziat a mat s tebou dalsie dieta?
Obaja rodicia ste zlyhali....
@natalka25122017 Nikto tu nikoho nechráni a už vôbec nie tyrana a pijana, ako píšeš. My sme sa pýtali len na to, že nerozumieme, keďže máš najstaršiu súdne zverenú do osobnej starostlivosti, prečo si dopustila to, že je s tyranom a pijanom a je jej denne ničené zdravie cigaretovým dymom. Nikto tu nepoužil voči Tebe invektíva a pokiaľ sa Ty nedokážeš vyjadrovať bez vulgárnych slov, tak radšej vôbec. Prepáč, ale aj moja 9ročná dcéra povie, že vulgárne sa vyjadrujú len takí ľudia, ktorí sa slušne nedokážu. A fakt tu na Tvoj "slovník" nikto nie je zvedavý.
A ďalšia vec je, že ver, že nie si jediná žena, ktorú expartner vyhodil, bohužiaľ. Ale väčšina z nich sa snažila čo najskôr vstať kvôli deťom a sebe a žiť. Nie pľuť síru okolo seba na kohokoľvek. (Teraz nemyslím exmanžela.)
@anonym_f07e47 ta je snim lebo zial nemozem si ju zobrat do bytu chceme zobrat dom no zial nam nedaju vysoky uver lebo manzel splaca po rodicoch ak chapes sudne ju mam na papieri tu 8 rocnu chodi ku mne aj jej nakupujem veci no moje deti nikdy nic nedostali od neho ci na narodky vianoce nic proste vsetko som spisala aj vitaminy maju na papieri ake kupujem preco aj za benzin tam je aj to ze nas caka dalsia hospitalizacia on plati najom 300€ plus tam ma mamicku a ona sa stara otu 8 rocnu hej a on si uziva pije zabava s priatelkou ale to sud nezaujima skusala som !! my platime 750€ najom to si davame s manzelom na polku
@natalka25122017 A mimochodom, ak by najstaršia reálne bývala s vami, Tvoj terajší manžel si na ňu môže uplatniť daňový bonus (keďže Ty si na materskej a momentálne nepracuješ), keď už toľko píšeš o šetrení na iné bývanie. Teraz má naň nárok dcerin otec, keďže s ním žije v spoločnej domácnosti.
@anonym_f07e47 ked mas nato my dat 80 tisic na dom kludne berem ale ak majitel nedovoli viac deti hold nemozem nic robit nemam na dom nemam na vedcsi najom dakujem za pochopenie od vas rady uz nepotrebujem asi ani na tejto stranke pockam si na Sud a dufam ze to pojde rychlo
@natalka25122017 Prosím ťa, keď sa nedokáže postarať o 3 deti, prečo máte to štvrté?
Bože, veď dieťa nie je hračka, že ho vymeníš za novšie!
Ja si áno nechcem predstaviť, čo tie úbožiatka zažívajú. Detstvo ani u otca ani u matky. Slzy mám v očiach. Nech mi Pan Boh odpustí, ale nie každý by mal dostať dieťa do daru.
Keď si predstavím, aké sú tie drobné stvorenia citlivé a zrsnkyrlne
A rodič im dobrovoľne pripraví takýto život.
Hanba!
Ty sa množis ďalej?
Čítaj po sebe.
Mozno u otca je dcére lepsie, ved ty si primitívne tupelo, to sa takto bavis bezne doma??
To co je za chlapa, ktorý s tebou je, neverím, ze dobrovoľne, a este dalsie dieťa.. naco su tebe deti??????
White trash, bieli cigáni, biely odpad. Asociáli najhrubšieho zrna. Deti majú len ako zdroj príjmov. A obávam sa, že táto osoba sa ešte dlho množiť bude, bez ohľadu na to, či získa starú chajdu na úver. Primitívnych chlapov je okolo takýchto žien dosť a ony radšej rodia ako by šli do nejakej práce.
@natalka25122017 ak som to správne pochopila, máš 4 deti - 2 s expartnerom a 2 so súčasným partnerom. Výživné 290€ máš na dve staršie deti, pričom jedno z nich býva u otca? čiže on ti na ňu platí a aj sa o ňu stará? teda on, jeho mama. Čím chceš teda argumentovať na súde potrebu vyššej sumy, keď sa o dieťa nestaráš? tým, že je ďalšie dieťa choré? preto si porodila ďalšie dve? požiadať o vyššie výživné samozrejme môžeš, avšak súd bude pozerať aj na ďalšie skutočnosti, ktoré sa týkajú aj teba, nie iba otca. Mať ďalšie deti s vedomím, že ich nevieš finančne zabezpečiť, bolo tvoje rozhodnutie. Vieš, aj ja ja mám druhé dieťa s druhým manželom a keď som žiadala o vyššie výživné na to prvé, súd absolútne neriešil, že mám ďalšie dieťa. Riešili mňa, exmanžela, naše príjmy, výdavky a starostlivosť o naše spoločné dieťa. Neviem čo od návrhu na vyššie výživné čakáš, keď dieťa žije s otcom. Aby si nebola prekvapená, keď vyživovaciu povinnosť voči dcére určia tebe. Nie že ti výživné zvýšia, ale sumu na dcéru vezmú a rozhodnú o tom, že ty budeš platiť otcovi.
@natalka25122017 ak som to správne pochopila, máš 4 deti - 2 s expartnerom a 2 so súčasným partnerom. Výživné 290€ máš na dve staršie deti, pričom jedno z nich býva u otca? čiže on ti na ňu platí a aj sa o ňu stará? teda on, jeho mama. Čím chceš teda argumentovať na súde potrebu vyššej sumy, keď sa o dieťa nestaráš? tým, že je ďalšie dieťa choré? preto si porodila ďalšie dve? požiadať o vyššie výživné samozrejme môžeš, avšak súd bude pozerať aj na ďalšie skutočnosti, ktoré sa týkajú aj teba, nie iba otca. Mať ďalšie deti s vedomím, že ich nevieš finančne zabezpečiť, bolo tvoje rozhodnutie. Vieš, aj ja ja mám druhé dieťa s druhým manželom a keď som žiadala o vyššie výživné na to prvé, súd absolútne neriešil, že mám ďalšie dieťa. Riešili mňa, exmanžela, naše príjmy, výdavky a starostlivosť o naše spoločné dieťa. Neviem čo od návrhu na vyššie výživné čakáš, keď dieťa žije s otcom. Aby si nebola prekvapená, keď vyživovaciu povinnosť voči dcére určia tebe. Nie že ti výživné zvýšia, ale sumu na dcéru vezmú a rozhodnú o tom, že ty budeš platiť otcovi.
@anonym_eb2f46 3 ma s ex, nie? Jedno s terajsim
@natalka25122017 Prosím ťa, keď sa nedokáže postarať o 3 deti, prečo máte to štvrté?
Bože, veď dieťa nie je hračka, že ho vymeníš za novšie!
Ja si áno nechcem predstaviť, čo tie úbožiatka zažívajú. Detstvo ani u otca ani u matky. Slzy mám v očiach. Nech mi Pan Boh odpustí, ale nie každý by mal dostať dieťa do daru.
Keď si predstavím, aké sú tie drobné stvorenia citlivé a zrsnkyrlne
A rodič im dobrovoľne pripraví takýto život.
Hanba!
@abbey1 Nevadi, vyhlasi za zbierka na Donio a dobre bude...😵💫
@anonym_f07e47 ked mas nato my dat 80 tisic na dom kludne berem ale ak majitel nedovoli viac deti hold nemozem nic robit nemam na dom nemam na vedcsi najom dakujem za pochopenie od vas rady uz nepotrebujem asi ani na tejto stranke pockam si na Sud a dufam ze to pojde rychlo
@natalka25122017 ako to mohol súd dať do starostlivosti dcéru, keď ju nemáš kde vziať ani podmienky ? A prečo by ti mal ex platiť na syna, keď ty neplatiš na dcéru? Len preto že je na papieri akože u teba? Matka storočia toto 🙄 a ešte ako o nej napíšeš, že rozmaznané decko, ako keby ti ľúto bolo, že ona sa má lepšie ako tie tebe zverené.

@natalka25122017 krasny priklad davas svojim detom. Smutne