Mám si nechať manželovo priezvisko po rozvode?
Pekny večer prajem dievčatá a žienky. Mame po rozvode a rozmýšľa,ci si nechat priezvisko, ktoré používam 10 rokov.mame spolu dve deti tak zvažujem kvoli nim si ho ponechať.
Nie. Určite by som to nerobila.
Ja by som si nechala mužove. Kvôli deťom.
@anonym_autor ja by som si nechala muzove tiez,kvoli detom
Naša mama si nechala. Po 12 rokoch manželstva.
Nechala by som si kvoli detom.
Nechala som si, kvôli deťom, a aj kvôli pohodlnosti 🙂
@anonym_autor V mojom okoli si vacsina nechala, ci uz kvoli detom alebo aj v praci uz niektore boli zname pod tym menom, proste z praktickych dovodov.
Kolegyna si nechala kvoli detom. Ked sa opat vydala, ponechala si ho a k nemu priezvisko nove.
@anonym_autor Ženy, správne je mužovo, lebo TO priezvisko.A áno, nechala, je to jednoduchšie, keď matka a deti majú rovnaké priezviská.
Ktoré ti je srdcu milšie
Nenechala by som si ex manželove. Vrátila by som sa k svojmu pôvodnému
Nenechala by som si ex manželove. Vrátila by som sa k svojmu pôvodnému
@brrunetkaa manželovo!
@anonym_autor nie nenechala nechcela som nosit meno niekoho koho uz nemam rada
Moja mama si po rozvode nechala meno ex a po vydaji mala zase ine ako ja.
Bolo mi to uplne jedno. To druhe priezvisko bolo krajsie 🤭
@anonym_autor tiež by som si nechala muzove kvôli detom
Ja som si nechala po ex , tiež máme spolu dieta
Aj ja som si nechala priezvisko po ex,kvôli synovi. Ak by som sa niekedy znovu vydala,pridám si k nemu nové,ale vždy chcem mať spoločné priezvisko s mojím synom.
Svokra si nechala obe priezviska po dvoch rozvodoch 😃 za slovobodna nepoužíva vôbec takže ma 2 priezviska po dvoch mužoch
@anonym_autor Nechala som si mužove. Máme deti a vlastne, je to pre mňa len priezvisko, nič dôležité, čo ma definuje. Viem, že niektorým na tom záleží, mne je to fuk.
Nechala som si. Aj kvoli detom, aj kvoli tomu, ze tu, kde žijem, ma už nikto pod starým priezviskom nepozná.
Detim je to srdecne jedno. Zmenila som si na moje za slobodna.
@anonym_autor ženy si radi nechávajú po rozvode mužove priezvisko aby ho mohli špiniť. A je im jedno aj samotný fakt, že to priezvisko patrilo ako prvému tomu mužovi a neunuvaju sa predsa vrátiť sa k starému priezvisku aj keď vedia, že tomu mužovi vadí, že si chcú ponechať jeho priezvisko.
@anonym_autor ženy si radi nechávajú po rozvode mužove priezvisko aby ho mohli špiniť. A je im jedno aj samotný fakt, že to priezvisko patrilo ako prvému tomu mužovi a neunuvaju sa predsa vrátiť sa k starému priezvisku aj keď vedia, že tomu mužovi vadí, že si chcú ponechať jeho priezvisko.
@anonym_b549d8

@anonym_b549d8 jasné, asi z teba kričí urazené ego. Ja som si po rozvode nechala priezvisko po ex, kvôli dcére. A už som to aj oľutovala. Moje za slobodna je oveľa krajšie. A verím, že raz exove priezvisko mať už nebudem.
Nikdy by som si nenechala priezvisko kvôli deťom, ak by som ho ja nechcela. Tým by to bolo tak ukradnuté. Moja kolegyňa z práce, bola rozvedená viac ako 20 rokov, muž vandrák, strašné veci jej vyviedol. Keď doma, pred vlastnými rodičmi povedala, že sa chce vrátiť k priezvisku za slobodna, strašný cirkus. Kvôli synovi, blablabla. Ona normálne vo veku 50 rokov sa odhodlávala 2 roky. Nakoniec to urobila a normálne jej odľahlo. A rodičia potom ani necekli. Syn absolútne neriešil.
Ja som sa vratila k dievcenskemu. Tak som to citila, pocitovala som to ako ulavu. A to som sa rozvadzala po 18 rokoch. Zmena nebola vobec narocna, ludia si zvykli rychlo. Teraz si uz ani nespomenu, ako som sa volala pred 3 rokmi.
@anonym_b549d8 a ako špiniť ,to priezvisko nepatrí tomu mužovi ,boli tisícky ľudí pred tým chlapom ,čo sa tak volali a chlap mal pred svadbou rozmýšľať a nemal súhlasiť s tým aby zena mala JEHO priezvisko
Vsak @pr85
Nikdy by som si nenechala priezvisko kvôli deťom, ak by som ho ja nechcela. Tým by to bolo tak ukradnuté. Moja kolegyňa z práce, bola rozvedená viac ako 20 rokov, muž vandrák, strašné veci jej vyviedol. Keď doma, pred vlastnými rodičmi povedala, že sa chce vrátiť k priezvisku za slobodna, strašný cirkus. Kvôli synovi, blablabla. Ona normálne vo veku 50 rokov sa odhodlávala 2 roky. Nakoniec to urobila a normálne jej odľahlo. A rodičia potom ani necekli. Syn absolútne neriešil.
@anonym_a5ae15 detom to je jedno, to ano, ale tu sa to skor mysli tak, ze kvoli vybavovackam v skole, na uradoch a tak...
@anonym_b549d8 a ako špiniť ,to priezvisko nepatrí tomu mužovi ,boli tisícky ľudí pred tým chlapom ,čo sa tak volali a chlap mal pred svadbou rozmýšľať a nemal súhlasiť s tým aby zena mala JEHO priezvisko
Vsak @pr85
@minenkaa ja neviem, AKO BY HO MALA REALNE SPINIT, neviem si to predstavit 😅🤣

Je to úplne jedno. Ja by som si vybrala to krajšie.