icon

Mám si nechať manželovo priezvisko po rozvode?

Včera o 19:48

Pekny večer prajem dievčatá a žienky. Mame po rozvode a rozmýšľa,ci si nechat priezvisko, ktoré používam 10 rokov.mame spolu dve deti tak zvažujem kvoli nim si ho ponechať.

Strana
z2
personality
Včera o 19:49

Je to úplne jedno. Ja by som si vybrala to krajšie.

anonym_16fe02
Včera o 19:57

Nie. Určite by som to nerobila.

226lenka
Včera o 19:58

Ja by som si nechala mužove. Kvôli deťom.

anonym_01cede
Včera o 19:59

@anonym_autor ja by som si nechala muzove tiez,kvoli detom

anonym_481d85
Včera o 20:02

Naša mama si nechala. Po 12 rokoch manželstva.

anonym_5d8587
Včera o 20:02

Nechala by som si kvoli detom.

anonym_6dfec5
Včera o 20:03

Nechala som si, kvôli deťom, a aj kvôli pohodlnosti 🙂

marianarem
Včera o 20:09

@anonym_autor V mojom okoli si vacsina nechala, ci uz kvoli detom alebo aj v praci uz niektore boli zname pod tym menom, proste z praktickych dovodov.

simsalabim
Včera o 20:10

Kolegyna si nechala kvoli detom. Ked sa opat vydala, ponechala si ho a k nemu priezvisko nove.

valria
Včera o 20:13

@anonym_autor Ženy, správne je mužovo, lebo TO priezvisko.A áno, nechala, je to jednoduchšie, keď matka a deti majú rovnaké priezviská.

minenkaa
Včera o 20:18

Ktoré ti je srdcu milšie

brrunetkaa
Včera o 20:21

Nenechala by som si ex manželove. Vrátila by som sa k svojmu pôvodnému

anonym_5592bf
Včera o 20:24
@brrunetkaa

Nenechala by som si ex manželove. Vrátila by som sa k svojmu pôvodnému

@brrunetkaa manželovo!

anonym_ac8997
Včera o 20:27

@anonym_autor nie nenechala nechcela som nosit meno niekoho koho uz nemam rada

kitycat
Včera o 20:29

Moja mama si po rozvode nechala meno ex a po vydaji mala zase ine ako ja.
Bolo mi to uplne jedno. To druhe priezvisko bolo krajsie 🤭

rachel36a
Včera o 20:37

@anonym_autor tiež by som si nechala muzove kvôli detom

sense
Včera o 20:44

Ja som si nechala po ex , tiež máme spolu dieta

lucylaw
Včera o 20:58

Aj ja som si nechala priezvisko po ex,kvôli synovi. Ak by som sa niekedy znovu vydala,pridám si k nemu nové,ale vždy chcem mať spoločné priezvisko s mojím synom.

anonym_fab89f
Včera o 21:01

Svokra si nechala obe priezviska po dvoch rozvodoch 😃 za slovobodna nepoužíva vôbec takže ma 2 priezviska po dvoch mužoch

anonym_45497a
Včera o 21:12

@anonym_autor Nechala som si mužove. Máme deti a vlastne, je to pre mňa len priezvisko, nič dôležité, čo ma definuje. Viem, že niektorým na tom záleží, mne je to fuk.

barka1
Včera o 21:21

Nechala som si. Aj kvoli detom, aj kvoli tomu, ze tu, kde žijem, ma už nikto pod starým priezviskom nepozná.

anonym_249442
Včera o 22:13

Detim je to srdecne jedno. Zmenila som si na moje za slobodna.

anonym_b549d8
Včera o 22:21

@anonym_autor ženy si radi nechávajú po rozvode mužove priezvisko aby ho mohli špiniť. A je im jedno aj samotný fakt, že to priezvisko patrilo ako prvému tomu mužovi a neunuvaju sa predsa vrátiť sa k starému priezvisku aj keď vedia, že tomu mužovi vadí, že si chcú ponechať jeho priezvisko.

rozculena
Včera o 23:41
@anonym_b549d8

@anonym_autor ženy si radi nechávajú po rozvode mužove priezvisko aby ho mohli špiniť. A je im jedno aj samotný fakt, že to priezvisko patrilo ako prvému tomu mužovi a neunuvaju sa predsa vrátiť sa k starému priezvisku aj keď vedia, že tomu mužovi vadí, že si chcú ponechať jeho priezvisko.

@anonym_b549d8

sticker
anonym_b5b725
Včera o 23:51
@anonym_b549d8

@anonym_b549d8 jasné, asi z teba kričí urazené ego. Ja som si po rozvode nechala priezvisko po ex, kvôli dcére. A už som to aj oľutovala. Moje za slobodna je oveľa krajšie. A verím, že raz exove priezvisko mať už nebudem.

anonym_a5ae15
Dnes o 05:18

Nikdy by som si nenechala priezvisko kvôli deťom, ak by som ho ja nechcela. Tým by to bolo tak ukradnuté. Moja kolegyňa z práce, bola rozvedená viac ako 20 rokov, muž vandrák, strašné veci jej vyviedol. Keď doma, pred vlastnými rodičmi povedala, že sa chce vrátiť k priezvisku za slobodna, strašný cirkus. Kvôli synovi, blablabla. Ona normálne vo veku 50 rokov sa odhodlávala 2 roky. Nakoniec to urobila a normálne jej odľahlo. A rodičia potom ani necekli. Syn absolútne neriešil.

dadis
Dnes o 05:45

Ja som sa vratila k dievcenskemu. Tak som to citila, pocitovala som to ako ulavu. A to som sa rozvadzala po 18 rokoch. Zmena nebola vobec narocna, ludia si zvykli rychlo. Teraz si uz ani nespomenu, ako som sa volala pred 3 rokmi.

minenkaa
Dnes o 06:45
@anonym_b549d8

@anonym_b549d8 a ako špiniť ,to priezvisko nepatrí tomu mužovi ,boli tisícky ľudí pred tým chlapom ,čo sa tak volali a chlap mal pred svadbou rozmýšľať a nemal súhlasiť s tým aby zena mala JEHO priezvisko
Vsak @pr85

anonym_d1129a
Dnes o 09:37
@anonym_a5ae15

Nikdy by som si nenechala priezvisko kvôli deťom, ak by som ho ja nechcela. Tým by to bolo tak ukradnuté. Moja kolegyňa z práce, bola rozvedená viac ako 20 rokov, muž vandrák, strašné veci jej vyviedol. Keď doma, pred vlastnými rodičmi povedala, že sa chce vrátiť k priezvisku za slobodna, strašný cirkus. Kvôli synovi, blablabla. Ona normálne vo veku 50 rokov sa odhodlávala 2 roky. Nakoniec to urobila a normálne jej odľahlo. A rodičia potom ani necekli. Syn absolútne neriešil.

@anonym_a5ae15 detom to je jedno, to ano, ale tu sa to skor mysli tak, ze kvoli vybavovackam v skole, na uradoch a tak...

anonym_d1129a
Dnes o 09:38
@minenkaa

@anonym_b549d8 a ako špiniť ,to priezvisko nepatrí tomu mužovi ,boli tisícky ľudí pred tým chlapom ,čo sa tak volali a chlap mal pred svadbou rozmýšľať a nemal súhlasiť s tým aby zena mala JEHO priezvisko
Vsak @pr85

@minenkaa ja neviem, AKO BY HO MALA REALNE SPINIT, neviem si to predstavit 😅🤣

Strana
z2