Mám ukončiť pomaly napredujúci vzťah?
Ahojte. Potrebovala by som radu. Mala som za život 2 vzťahy a takéto veci som tam neriešila, pretože mi tí muži rovno povedali, že aj oni chcú vzťah. Momentálne sa mesiac stretávam s jedným mužom ale jeho tempo je strašne pomalé. On to celé berie asi tak nejak nezáväzne, asi kedy má čas a hodí sa mu to tak sa stretneme.. Už sme mali o tom hádku, pretože na mńa je to tempo pomalé a viem, že ešte 2 týždne takto a mu poviem, že je to pre mńa strata času.. Jednoducho s čám mám problém je to, že mu musím hovoriť veci štýlu - chcela by som aby sme sa stretli viac ako raz do týždňa a potrebujem z jeho strany viac iniciatívy.. On to vždy spraví ale ja sa potom cítim zle, pretože mi to príde vynútené. Naposledy keď sme to riešili, tak mi povedal, že vie, že chcem hned vážny vzťah, ale povedal to tak až útočne.. Ja ho nechcem hneď ale áno hľadám už niekoho s kým by som tvorila pár a dlhodobo ideálne navždy.. Mám 28 a mám na to vek a chcela by som raz aj dieťa.. Nestojím o to sa stretávať s niekým 3 mesiace a uvídíme.. Zas na druhú stranu, potom keď ho upozorním to vždy splní všetko a snaží sa ale on je ako keby pribrzdený alebo neviem.. uvažujem nad tým, že to ukončím
Kde byvas? Mozno by som povedala, ze sa musim do 3 mesiacov odstahovat, ze ci mam oslovit kamosky ako potencialne spolubyvajuce alebo chce skusit byvat spolu, ze by sme si nieco prenajali? Ak povie kamosky, tak to s Tebou ani o stvrt roka nemysli prilis vazne...
@anonym_autor Ukoncit. Nema to zmysel, budes sa trapit trapit a zistit ze ten clovek ta vlastne az tak nemiluje, nie su pre neho priorita. A s takym vlastnme par a rodinu ani tvorit nechces.
@patrike ja to riešim preto, lebo sa mi stalo nie raz, že sme sa stretávali 3 mesiace a nikam to neviedlo a veď nám je spolu dobre.. a vlastne sme spolu spávali, chodili von, na večere ale pár sme neboli a to sa mi stalo 2x... 🙂
a dotyčný povedal, že veď jemu je so mnou super a vzťah nehľadal, teda tvrdil že áno ale nič tomu nenasvedčovalo
@anonym_autor A to Ta nelubili tí dvaja doticní ? Ci to len tak ste sa stretavali bez lasky ? Lebo kym sa s niekym spoznavam (aspon podla mna) a este to len akoby smeruje mozno ku vztahu tak s nim nespavam. Az ked si prejavime city, vieme ze sa lubime a ze chceme byt par a viem ze mi city opatuje tak snad az potom moze dojst k niecomu fyzickemu. Si neviem predstavit spavat a davat to najintimnejsie niekomu s kym to nemam citovo vyjasnene. Ale tak teraz su uz take vztahy ze konec, potom cisty chaos v hlave.
Kde byvas? Mozno by som povedala, ze sa musim do 3 mesiacov odstahovat, ze ci mam oslovit kamosky ako potencialne spolubyvajuce alebo chce skusit byvat spolu, ze by sme si nieco prenajali? Ak povie kamosky, tak to s Tebou ani o stvrt roka nemysli prilis vazne...
@anonym_9eeea4 A inak si ok???😬
@anonym_6a6a0d keby ti ten clovek povie ze mozes ust kam chces a pyta sa ta kedy pojdes na nejake rande ? Aj vtedy by si si to veselo uzivala ten pritomny okamih 🙂?
@anonym_autor stretavate sa mesiac vo frekvencii raz tyzdenne (to bolo 4-5 stretnuti?) a musis ho nabadat k tomu, aby bol iniciativny. Tam evidentne nieco nekliklo, lebo keby bol z teba sialeny, tak ho k nicomu pobadat nemusis.. Naco chces od neho prisluby o vztahu, ked to uz od zaciatku neladi? On ta berie vlazne a ty rozmyslas, ci by si s nim mohla zalozit rodinu?
stretavas sa s nim mesiac a uz ste stihli aj hadku,za jeho tempo stretavok?ved mesiac je nic,to prebehne jak voda a clovek ani nevie.Ze sa stretava,kedy mu to vyhovuje?ved ano,a kedy sa ma stretavat,ked ty mu to povies?Ja by som to nechala uplne volne plynut,ved je to len mesiac,vy nemate vztah,nemate nic.Vy sa len otukavate.Ja osobne by som mu ani nehovorila,ze chcem sa stretmut viac ako raz do tyzdna a uz vobec by som sa za to nehadala.Akoze ja som zena,ale ja sama by som sa zlakla z teba.To,ze chces vazny vztah je vporiadku a chapem,ze sa bojis,ze premarnis zbytocne cas s niekym,kto ti nakoniec povie,ze vazny vztah nechce.No na druhej strane,ty vies,ze chces vazny vztah a vies,ze ho chces s nim?uz teraz?tak skoro?ved aj ty,ak si pricetna,tak potrebujes hadam nejaky cas na to,aby si zistila,ze ano,toto je on,mam k nemu city.Ci ty uz teraz vies,ze s nim pojdes do vazneho vztahu?Tempo je za mna uplne normalne,pretoze on ho take chce.Ci uz preto,lebo realne nema cas na to,denne sa stretavat (nic nikomu nedlzi,nie je vo vztahu,je vo faze randenia),alebo mu ide len o sex,alebo zazil tiez zle skusenosti a je opatrny.Tebe zas na druhu stranu ak toto nevyhovuje,tiez mas pravo sa na neho vykaslat.No tebe nikto neda hned na zaciatku zaruku,ze ano,idem do vazneho vztahu.Mne to pride tak,ze ty skratka tuzis po vztahu,zasnubach,manzelstve,detoch a skratka si netrpezliva a hned hned chces,aby uz po mesiaci za tebou lietali,nech su akykolvek.Ved pianko,klud.Uzivaj si,vsetko ma svoj cas a cas ukaze.Toto nie su preteky,aj ked ti tu niektora pise,ze jej bezal za nou 50km ci co.To nie je meritkom vztahu.Za nou bezal,za inou nebezal a aj ta,za ktorou nebezal niekolko km,aj ta sa vydala.Ja suhlasim s #patrike

@anonym_6a6a0d keby ti ten clovek povie ze mozes ust kam chces a pyta sa ta kedy pojdes na nejake rande ? Aj vtedy by si si to veselo uzivala ten pritomny okamih 🙂?
@anonym_autor Tak toto teda nie, to je len nepriamo povedane "mame teraz sex, ale takych ako ty mam plno inych a ty sa tiez nemusis viazat". Este to moze byt nejaky debilny testing nacitany kdesi na internete a skusa tvoju reakciu.